تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: نمایندگی و گارانتی اصلی اچ پی HP

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا ویندوز سون نداره ؟ جالبه دو مدل دیگه همین 4530 با کانفیگ پایین تر سون داره ولی این لینوکس یا داس
    -----
    راستی عزیز من یکی دو هفته پیش میخواستم بخرم 4530 ولی هفته پیش شنیدم قیمتا گرون شده برای همین دست نگه داشتم واقعا گرون شده یا شایعه بود ؟
    1- هیچ تفاوتی نداره وین سون 2تومن بیشتر نیست... حاضرید به خاطر ویندوز قیمتی اضافه بدید در حالی که با این سی دی ویندوز های کپی هیچچچچچچچ تفاوتی نداره؟
    2-بله شده!... و فکر نکنم پایین بیاد بلکه بالا هم میره
    بخرید !

2. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

1- هیچ تفاوتی نداره وین سون 2تومن بیشتر نیست... حاضرید به خاطر ویندوز قیمتی اضافه بدید در حالی که با این سی دی ویندوز های کپی هیچچچچچچچ تفاوتی نداره؟
    2-بله شده!... و فکر نکنم پایین بیاد بلکه بالا هم میره
    بخرید !
    اتفاقا همیشه هم واسه خودم سوال بود هی بعضی ها بیشتر از اینکه به کانفیگ و خوب بودن لپتاپ اهمیت بدن به سیستم عاملش اهمیت میدن که ویندوز ارجینالش پاک نشه و فلان نشه گفتم شاید چیز عجیب غریبی هست و فرق داره با این ویندوزی که خودمون میریزیم البته فکر کنم به خاطر این باشه که رو ویندوز ارجینال همه درایورهای سیستم نصب کردن خودشون... به این خاطر نیست که یه سری خیلی اهمیت میدن چون واسه بعضی ها و بهتره بگم بیشتریا که دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارن پیدا کردن درایورها مثه گرافیک و بقیه چیزا خودش دردسره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چرا ویندوز سون نداره ؟ جالبه دو مدل دیگه همین 4530 با کانفیگ پایین تر سون داره ولی این لینوکس یا داس
    -----
    راستی عزیز من یکی دو هفته پیش میخواستم بخرم 4530 ولی هفته پیش شنیدم قیمتا گرون شده برای همین دست نگه داشتم واقعا گرون شده یا شایعه بود ؟
    سلام , آره قیمتها به خاطره بالا رفتن نرخ ارز رفته بالا ولی فکر نمیکنم درست باشه صبر کنی تا شاید بیاد پایین چون ممکنه از این هم گرونتر بشه . در ضمن مگه چقدر تفاوت قیمت هستش , به اون صورت چشمگیر نیست .

5. این کاربر از bahmanpk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که هرچی تو بازار اصفهان گشتم با گارانتی پیدا نکردم همه میگفتم خودم برات گارانتی میکنم!!!
    میشه راهنمایی کنید از کجا باید بخرم؟
    ترجیح میدم اینترنتی نباشه!
    راستی سایت دیجی کالا چطوره؟ میشه به گارانتیش و خودش اعتماد کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اونی که من خریدم لینوکسش هم بالا نمیومد و ریست میشد. نصب ویندوز که برا ما ایرانی ها از نصب یه قاب عکس کم زحمت تره! بعضیا هم نگران آپدیت شدنش هستن که باید عرض کنم که من از اسفند هشتاد و هفت تا به امروز که دارم ویندوز سون استفاده می کنم هیچ مشکلی با آپدیت نداشتم و با کرک های موجود به راحتی فایل های آپدیت رو دریافت کردم. کسی که دنبال ویندوز اریجیناله یحتمل باید تمام نرم افزارهاشو هم اریجینال بگیره و نصب کنه. گارنتی سرزمین سبز که میگن اصلی HP ه می گفت core i5 نداره. رفتم دنبال سریر که ظاهرا تو گارنتی رم و این جور چیزا معتبره. از سایتش سریر سرویس همکاران فروش تو پاساژ ایران رو پیدا کردم و رفتم سراغشون. قیمت با همون کانفیگی که دوستمون گفت هفته قبل 922 تومن بود که خریدم. من نمیدونم این دوست عزیز مدیر انجمن برا چی راهنمایی ها رو به چشم تبلیغات می بینه. ناسلامتی این تاپیک مشاوره خریده. من هم پورسانت بگیر هیچ کس نیستم فقط تجربه ام رو در اختیار سایر دوستان قرار می دم همون جوری که اگه این گردش اطلاعات از جانب سایر اعضای گروه نبود واقعا من نمی تونستم یه انتخاب خوب داشته باشم و باز هم از همه تشکر میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خواهش میکنم خدمت شما

پردازنده: Intel 2430M 2.4GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 640 GB
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی
    سلام
    از کجا گرفتی لپ تاپتو؟

داره خودمونی میشه javad1361839's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان لپ تاپ HP رو با چه گارانتی ای بگیرم بهتـره ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

گارانتی برای اچ پی زیاده اما سعی کنید اول از یک جای معتبر و حرفه ای به لحاظ فروش خرید کنین این اولین اولویته برای خرید ...
    ببینید خود اون فروشگاهی که می خواین بخرین چه ساپورتی برای محصولاتش در نظر داره ممکن خودش گارانتی خوبی داشته باشه یا با یکی از گارانتی های معتبر قرارداد داشته باشه ...
    این می تونه هزینه شما رو کاهش بده اما اگر نداشت گارانتی مادیران و سریر خیلی خوبن فالنیک هم نزدیک ترین گارانتی و به عبارتی رسمی ( مثلا رسمی ) به اچ پی هست اما گرون !

11. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-
    سلام
    می خوام HP Probook 4530 core i5 بخرم کسی می تونه راهنمایی کنه از کجای تهران بخرم بهتره و کدوم گارانتی معتبرتره؟
    -
    من که هرچی تو بازار اصفهان گشتم با گارانتی پیدا نکردم همه میگفتم خودم برات گارانتی میکنم!!!
    میشه راهنمایی کنید از کجا باید بخرم؟
    ترجیح میدم اینترنتی نباشه!
    راستی سایت دیجی کالا چطوره؟ میشه به گارانتیش و خودش اعتماد کرد؟
    دوستان به نظر من در حال حاضر قوی ترین گارانتی hp مادیرانه که یکی از معتبرترین شرکتهای گارانتی کننده هست .
    اگه میخواین از نمایندگی خرید کنید که خیالتون بابت جنس راحت تر باشه میتونید با شماره 82191919 تماس بگیرید و ازشون تلفن و آدرس چندتا نمایندگی رو بگیرید و بشون سر بزنید ببینید کدوم قیمت مناسبتر میده و ازش بخرین .
    چون خودم معمولا" اینکارو میکنم گفتم به شما هم بگم شاید به دردتون بخورره .

13. 2 کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •