1- هیچ تفاوتی نداره وین سون 2تومن بیشتر نیست... حاضرید به خاطر ویندوز قیمتی اضافه بدید در حالی که با این سی دی ویندوز های کپی هیچچچچچچچ تفاوتی نداره؟
2-بله شده!... و فکر نکنم پایین بیاد بلکه بالا هم میره
بخرید !
1- هیچ تفاوتی نداره وین سون 2تومن بیشتر نیست... حاضرید به خاطر ویندوز قیمتی اضافه بدید در حالی که با این سی دی ویندوز های کپی هیچچچچچچچ تفاوتی نداره؟
2-بله شده!... و فکر نکنم پایین بیاد بلکه بالا هم میره
بخرید !
اتفاقا همیشه هم واسه خودم سوال بود هی بعضی ها بیشتر از اینکه به کانفیگ و خوب بودن لپتاپ اهمیت بدن به سیستم عاملش اهمیت میدن که ویندوز ارجینالش پاک نشه و فلان نشه گفتم شاید چیز عجیب غریبی هست و فرق داره با این ویندوزی که خودمون میریزیم البته فکر کنم به خاطر این باشه که رو ویندوز ارجینال همه درایورهای سیستم نصب کردن خودشون... به این خاطر نیست که یه سری خیلی اهمیت میدن چون واسه بعضی ها و بهتره بگم بیشتریا که دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارن پیدا کردن درایورها مثه گرافیک و بقیه چیزا خودش دردسره ؟
سلام , آره قیمتها به خاطره بالا رفتن نرخ ارز رفته بالا ولی فکر نمیکنم درست باشه صبر کنی تا شاید بیاد پایین چون ممکنه از این هم گرونتر بشه . در ضمن مگه چقدر تفاوت قیمت هستش , به اون صورت چشمگیر نیست .
من که هرچی تو بازار اصفهان گشتم با گارانتی پیدا نکردم همه میگفتم خودم برات گارانتی میکنم!!!
میشه راهنمایی کنید از کجا باید بخرم؟
ترجیح میدم اینترنتی نباشه!
راستی سایت دیجی کالا چطوره؟ میشه به گارانتیش و خودش اعتماد کرد؟
اونی که من خریدم لینوکسش هم بالا نمیومد و ریست میشد. نصب ویندوز که برا ما ایرانی ها از نصب یه قاب عکس کم زحمت تره! بعضیا هم نگران آپدیت شدنش هستن که باید عرض کنم که من از اسفند هشتاد و هفت تا به امروز که دارم ویندوز سون استفاده می کنم هیچ مشکلی با آپدیت نداشتم و با کرک های موجود به راحتی فایل های آپدیت رو دریافت کردم. کسی که دنبال ویندوز اریجیناله یحتمل باید تمام نرم افزارهاشو هم اریجینال بگیره و نصب کنه. گارنتی سرزمین سبز که میگن اصلی HP ه می گفت core i5 نداره. رفتم دنبال سریر که ظاهرا تو گارنتی رم و این جور چیزا معتبره. از سایتش سریر سرویس همکاران فروش تو پاساژ ایران رو پیدا کردم و رفتم سراغشون. قیمت با همون کانفیگی که دوستمون گفت هفته قبل 922 تومن بود که خریدم. من نمیدونم این دوست عزیز مدیر انجمن برا چی راهنمایی ها رو به چشم تبلیغات می بینه. ناسلامتی این تاپیک مشاوره خریده. من هم پورسانت بگیر هیچ کس نیستم فقط تجربه ام رو در اختیار سایر دوستان قرار می دم همون جوری که اگه این گردش اطلاعات از جانب سایر اعضای گروه نبود واقعا من نمی تونستم یه انتخاب خوب داشته باشم و باز هم از همه تشکر میکنم.
سلام
از کجا گرفتی لپ تاپتو؟
دوستان لپ تاپ HP رو با چه گارانتی ای بگیرم بهتـره ؟؟
گارانتی برای اچ پی زیاده اما سعی کنید اول از یک جای معتبر و حرفه ای به لحاظ فروش خرید کنین این اولین اولویته برای خرید ...
ببینید خود اون فروشگاهی که می خواین بخرین چه ساپورتی برای محصولاتش در نظر داره ممکن خودش گارانتی خوبی داشته باشه یا با یکی از گارانتی های معتبر قرارداد داشته باشه ...
این می تونه هزینه شما رو کاهش بده اما اگر نداشت گارانتی مادیران و سریر خیلی خوبن فالنیک هم نزدیک ترین گارانتی و به عبارتی رسمی ( مثلا رسمی ) به اچ پی هست اما گرون !
دوستان به نظر من در حال حاضر قوی ترین گارانتی hp مادیرانه که یکی از معتبرترین شرکتهای گارانتی کننده هست .
اگه میخواین از نمایندگی خرید کنید که خیالتون بابت جنس راحت تر باشه میتونید با شماره 82191919 تماس بگیرید و ازشون تلفن و آدرس چندتا نمایندگی رو بگیرید و بشون سر بزنید ببینید کدوم قیمت مناسبتر میده و ازش بخرین .
چون خودم معمولا" اینکارو میکنم گفتم به شما هم بگم شاید به دردتون بخورره .
من که تو سایت مادیران رفتم اثری از hp ندیدم!!! فقط زده asus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)