عجب مصیبتی هست این پاک شدن اطلاعات و پریدن پارتیشن ها . ببین من یک پیشنهاد بهت می کنم . معمولا درایوها که این طور میشن , اطلاعات توشون پاک نمیشه . یعنی هست ولی چون پارتیشن برای ویندوز تعریف نشده میشه نشون نمیده و فکر می کنیم اطلاعات پریده . حالا شما یک کار کن . من یادم هست برای یکی از دوستانم این مشکل پیش اومده ما 2 تا راه پیشنهاد کردیم که هر دو جواب داد خوشبختانه .
1.استفاده از نورتون پارتیشن مجیک . این نرم افزار یک بخشی داره به نام کپی اطلاعات. یعنی میاد بخش هایی که تو ویندوز دیده نمیشن رو نشون میده و شما می تونی محتویات بخشی های unallocated یا unpartitioned رو ببینی. با استفاده از بخش browse اش برو رو بخش پارتیشن بندی نشده و ببین چیزی نشون میده یا نه. اگر محتویات رو نشون داد بگیر و کپی کن و ....
2. استفاده از دیسک لینوکس هست . لینوکس این امکان رو به شما میده که بتونید درایوهایی که ویندوز تشخیص نمیده رو از تو لینوکس ببینید. چون دیسک های سیستم عامل لینوکس لایو هستن ( الزما نیاز به نصب ندارن ) می تونید از اونها برای حل این مشکل استفاده کنید. با دیسک لینوکس بوت کنید و بالا بیایید و ببینید می تونید اون پارتیشن پریده تون رو ببینید یا نه .
امیدوارم کارتون به ریکاوری نکشه...