عطا عمرانی با برادران عمرانی بازیگر نسبتی داره؟
عطا عمرانی با برادران عمرانی بازیگر نسبتی داره؟
یه چند قسمت از این سریالو دیدم حسابی دپرس شدم.
دیگه نگاش نمی کنم تا اعصابم راحت باشه.
البته اگه کسی زیادی شاد باشه و کمبود غم و غصه داشته باشه بنظرم شیدایی واسش خوبه.
سلام
این همون ستایش دو نیست؟!!!!مکالمه هاشون خیلی به هم شبیهه!
همیشه می خوان حرف هاشون وزن داشته باشه(مثل توی ستایش که می گفت قطره بارون ریگ بیابون برگـ..)
یا این که می خوان خیلی فلسفی حرف بزنن(بعضی وقتام کلمه های عجیب به کار می برن،به گوشی موبایل میگه سرخط!)
نمی شد مثل آدمای عادی با هم حرف بزنن؟!
دیشب صحنه تصادف خیلی ضایع درست کرده بودن؛
به نظر من امیر جعفری توی این سریال بازی نمی کرد خیلی براش بهتر بود!
سلام
گفتم امشب آخرین قسمت این سرایل پخش میشه گفتم چند تا عکس از اندیشه فولادوند(افسانه)بزارم بد نباشه!!
خب بازم یه پایان ایرانی واسه یه سریال ایرانی
همون طور که انتظار میرفت همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد و همه برگشتن سر زندگیشون و یه بار دیگه یه happy end رو شاهد بودیم
محتوای مخفی: ...
Last edited by CRIS Joon CR7; 19-01-2012 at 22:34.
باز خدا رو شکر تموم شد ..دیگه 20:30 هم صداش در اومده بود که بابا یه کم سریال شاد پخش کنید ...خداییش من اصلا ندیدم این سریال رو ..یعنی اولش رو که دیدم فهمیدم تا آخرش رو ..
کلا نمی دونم چرا دیگه صدا و سیما از این سریال های طنز درست نمی کنه ...خیلی وقته توی جمع خانواده نخندیدیم..
همش بیگ بنگ ،کالیفورنیکشن و بیحیا دیدم اونم تنهایی ..فاز نمیده ..مثلا قرار تو این ساعات ملت از سره کار میان خونه شاد باشن نه اینکه یاد بد بختی هاشون بیافتن ...تو روز یه جور اعصاب ادم خورد میشه تو شب هم اینجوری کلا شادی به ما نیومده ...قهوه تلخ هم که تخته شد رفت پی کارش ..!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)