تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: مشکل اعصاب خردکن a disk read error corrupted

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام.مدتی هست که من کامپیوتر رو که روشن میکنم خطای

.....loading operaing system
    a disk read error corrupted
    please ctrl+alt+delete to restart

رو میده واقعا چند ماه هست که اعصابم رو بهم ریخته.بعضی وقتا 20 ،30 بار هی باید ریستارت کنم تا ویندوز بالاخره بوت بشه.تازه بعضی وقتا بعد از مدتی که از دست این اررور راحت میشم.اررور زیر بعد از لوگو سون میاد.

no xeld1
    no xeld1
    no xeld1

BIOS: Drive=0x0, H=2, S=18
    cannot find xeld1 in all drives. press crtl+alt+del to restart

اینم بگم که رو درایو c سون و روی درایو d ایکس پی نصب هست.با اینکه هردو رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و با error checking همه پارتیشن ها رو چک کردم.ولی واقعا راه حل این مشکلو نمیدونم.
    واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    ------------------------------------------------------
    سلام... من هم همین مشکل رو داشتم نتونستم تو اینترنت چیزی پیدا کنم ولی یه راه حلی پیدا کردم:
    مشکل من زمانی ایجاد شد که از نرم افزار ریجستری استفاده کردم، این نرم افزار یه ویندوز جدیدی به اسم خودش ایجاد می کنه که این خطا رو میده...
    هنگام بالا اومدن سیستم دکمه اف2 (F2) رو سریعاً پشت سر هم انقدر بزنید تا صفحه جدیدی که اسم ویندوز اصلی و این ویندوز جدید خراب شده توش هست ظاهر بشه... از اونجا ویندوز اصلی تون رو انتخاب کنین و سیستم بالا میآد...
    ولی همچنان بعد از ریستارت کردن باید همین فرآیند رو طی کنین.... باید با استفاده از یه سری نرم افزار ویندوز جدید خراب شده رو حذفش کنین (خودم هنوز نتونست) یا اینکه دیفالت بالا اومدنش رو تغییر بدین...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

------------------------------------------------------
    سلام... من هم همین مشکل رو داشتم نتونستم تو اینترنت چیزی پیدا کنم ولی یه راه حلی پیدا کردم:
    مشکل من زمانی ایجاد شد که از نرم افزار ریجستری استفاده کردم، این نرم افزار یه ویندوز جدیدی به اسم خودش ایجاد می کنه که این خطا رو میده...
    هنگام بالا اومدن سیستم دکمه اف2 (F2) رو سریعاً پشت سر هم انقدر بزنید تا صفحه جدیدی که اسم ویندوز اصلی و این ویندوز جدید خراب شده توش هست ظاهر بشه... از اونجا ویندوز اصلی تون رو انتخاب کنین و سیستم بالا میآد...
    ولی همچنان بعد از ریستارت کردن باید همین فرآیند رو طی کنین.... باید با استفاده از یه سری نرم افزار ویندوز جدید خراب شده رو حذفش کنین (خودم هنوز نتونست) یا اینکه دیفالت بالا اومدنش رو تغییر بدین...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام ممنون همین کار رو کردم مشکلم حل شد البته من برا ویندوز 7 کرک نصب کردم که این مشکل ایجاد شد و بعد از بوت ویندوز اصلی از طریق نرم افزار wat fix کرک رو حذف کردم اما بازم مشکل حل نشد

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •