سلام و تشکر اطلاعات روی هارد حساس و خصوصی هست به همین خاطر دو راه دارم یا خودم یه راهی پیدا کنم یا قیدشون رو بزنم. ممنون میشم اگه کارهایی که خودم می تونم رو بهم بگین چطور انجام بدهم .
سلام و تشکر اطلاعات روی هارد حساس و خصوصی هست به همین خاطر دو راه دارم یا خودم یه راهی پیدا کنم یا قیدشون رو بزنم. ممنون میشم اگه کارهایی که خودم می تونم رو بهم بگین چطور انجام بدهم .
فکر کنم مشکل از طرف فریم ویر باشه باید بدید بیرون که ریستور کننش
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
در مورد کامپیوتر اطلاعاتی دارم و تبدیل ساتا به یو اس بی هم تهیه کرده ام . خواهش میکنم بهم بگین باید چطور فریمور را ریست کنم. بیرون درخواست 200 الی 300 هرار تومن کردند هر چند رایگان هم که می گفتند هارد خودم با اون همه اطلاعات شخصی رو نمی دادم چند روز یا چند ساعت پیششون بمونه. در حد تست هارد من رو تست کردند و گفتند که فریمور اصلا شناسایی نمیشه و چون چند تا درایو را با بیت لوکر رمز گذاری کرده ام هزینه تا چهارصد هزارتومن هم احتمال داره.
سالها قبل عضو همین انجمن بودم و خیلی سوالات سخت پرسیوم و همیشه جواب میگرفتم ولی الان میبینم فقط آدرس میدین برو پیش تعمیر کار ..... حیف اعتبار خوب این انجمنه . من عرض کردم نمیخام اطلاعات هاردم برام حساسه
کسی که سوالشو در انجمن شما مطرح میکنه خودش می دونه جاهایی هست که پول بگیرند و هارد رو برگردونند به روز اول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)