بهتره در اینجا رو گل بگیرن وقتی کسی مثل شما با این طرز تفکر و ادبیات میشه ناظر انجمن!!!![]()
بهتره در اینجا رو گل بگیرن وقتی کسی مثل شما با این طرز تفکر و ادبیات میشه ناظر انجمن!!!![]()
ادبیات شما هم همچین جالب نیست !بهتره در اینجا رو گل بگیرن وقتی کسی مثل شما با این طرز تفکر و ادبیات میشه ناظر انجمن!!!![]()
من منظور آقااحسان رو فهمیدم و حرفشون درسته فقط میگم باید بیخیال اون افراد شد و خودمون رو به خاطر یه سری سوء استفاده گر محدود نکنیم
میتونی گل بگیر ! ؟
میخواستم یه چی بگم گفتم دوباره درگیری میشه ولی تا یه مقداری با احسان موافقم چون خودم همه چیزم رو به یکی دادم ( چیزای نا یاب - چیزیایی که براش بی خوابی کشیدم ! ) و ... بعدش اون قراری که با هم داشتیم رو ... ولش کن دنیاس دیگه اگه هر چی بلدی به همه بگی اون موقع چیزایی رو از دست میدی ! چون همه اینجوری نیستن . ولی نه تا این حد دیگه حسان با با میخواستیم بلندر یاد بگیریم نزاشتیها![]()
دوستان آقا محسن خیلی هنر بکنند بتونند هر روز یه پست بدند یکی دو ماه طول می کشه تا به مباحث حرفه ایی برسن لااقل میزاشتید پایه رو شروع کنند .به مباحث اصلی و همون به اصطلاح ترفندها که رسیدند اونا رو نمیزاشتید مطرح کنند هرکی خواست خودش میرفت دنبالشون.
یه نکته دیگه هم هست اینه که توی کشورمون زیاد به بلندر اهمیت داده نمیشه چون قانون کپی رایت نداریم .همین هرکات باعث عدم رعایت بیشتر این قوانین میشه آخرش هم به هیچ جا نمیرسیم .من یکی که تقریباً یه سال پیش اولین بار بلندر رو نصب کردم ولی به خاطر محیطش و عدم آموزشها مناسب رهاش کردم ولی الان نسخه جدید رو که دیدم خیلی ازش خوشم اومده مخصوصاً آموزشهاش هم خیلی بیشتر شده تصمیم گرفتم بشینم یادش بگیرم.پست شما رو هم دیدم خیلی خوشحال شدم ولی ...
دوستانی که مایل به یادگیری هستند یه سری به اینجا بزنند
چندتا از بخش هاش زبان پارسی رو هم دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما می گید چند نفر از این شرکت های بازی سازی میان و ترفندهای ما رو یاد می گیرند اولآ اونا خیلی هنر کنند و به جای مدل های آماده بخوان خودشون طراحی کنند اول میرن سراغ نرم افزارها مکس و مایا بعیده کسی توی گروه هاشون باشه که با بلندر کار کنند.
درضمن مطمئناً کسایی که توی اون شرکتهای بازی سازی کار می کنند اگه بخوان خودشون توی منابع خارجی نیازهاشون رو برطرف می کنند .
حالا اگه این آموزش ها یه نرم افزار دیگه بود حرفی ولی نمیدونم چرا در مورد بلندر این فکرها رو می کنید.
البته یه چیز دیگه هم اینکه بیشتر آموزش ها توی سات های ایرانی تا اخر پیش نمیره معمولاً بعد از دو سه صفحه نمیه تمام رها میشه .نیازی به منصرف کردن دوستمون نبود خودشون رهاش می کردند و اصلاً به اون ترفندها نمی رسیدند.
یه چیز دیگه هم اینکه اینقدر آدمای حسودی هستید(ببخشید اینقدر رک می گم) که حاضر به انجام اینکارها نیستید همین ها باعث شد هنوز نتونید بعد از چندسال یه گروه بازی سازی بین خودتون تشکیل بدید.ویه بازی بدید بیرون و یا یه سایت جامع داشته باشید.
تنها کارمون هم شده ایراد گرفتن از بازی های بقیه .
خارجي ها هم يه كپي رايت دارن بعد از اينكه طرف كلي بنجل شد هنرش دو سه سال گذشت چه بسا بيشتر بعد يا پولي يا رايگان به اشتراك ميزاره
بابا بجای این کارا بیاید برای برنامه نویسایی که نیاز به مدل دارن یک سری مدل آماده بزنید که اونا نمونن لنگ شما ها هم قوی تر بشید ، بقیه هم خودشون برن یاد بگیرن !
بلندر عاقبت نداری
فعلا تا انجین رندرش مثل آدم نشه من تحریمش میکنم
یعنی چی منظورت چیه؟ برنامه نویس مدل میخوادچیکار؟![]()
تا امروز اگر میومدم اینجا فقط می خوندم و اصلن پستی نمیدادم ولی خوب یه چیزایی خوندم که .......
اول اینکه آزاد و آزادکاری و اینچیزا مخالف کپی رایت هستش حالا بیخیال
اگر هم همه قرار بود مثل شما که یه استاد هستین واسه خودتون و کلی چیزای مختلف رو تجربه کردین علمشون رو از دیگران دور نگهدارن و مخفی کنن با عرض تاسف شما هم دیگه استادی نبودی
درضمن شما هم خیلی خوبی که برای اونایی که نیاز به مدل دارن برای بازیهاشون مدل های مفت و مجانی میخواین طبق نتیجه گیری هایی که من کردم از این پست ها مفت دیگه نبایدهم چیزی بخواین !
راستی بلندر هم عاقبت داره شاید الآن رندر انجینش برای گیم زیاد قوی نباشه و به چشم نیاد ولی اینطور که داره پیش میره عاقبتش اونقدرا هم بد نیست ولی خوب اگر بخوای مقایسه کنی که کار اشتباهی هستش آره میشه گفت ضعیف هم هست ولی میتونید از رندر های دیگه و یا کیت های دیگه برای قسمت گیم استفاده کنید
موفق باشید ././
Last edited by knight_rak; 22-08-2012 at 04:36.
همه نرم افزار ها رو میشه با هلپش یاد گرفت اما چیزی که توی هلپ یاد نمیدن یه سری ترفند خفن هستش. اونا رو باید خون دل بکشی یاد بگیری هر کی هم یاد گرفت زورش میاد مفت و مجانی بده به من و شما. من که میفهمم آقا احسان چی میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)