تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: + اموزش بلندر, Blender 3D +

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هيچيو مفتي به كسي ياد نده مخصوصا وقتي كه خودتو پاره كردي تا يادش بگيري

چون تو نت فقط رفيقامون نيستن كه هرومزاده هاي ديگه اي هم هستن كه ميرن با رابطه هايي كه دارن كلي بازار كار و اينده تورو خراب ميكنن
    بهتره در اینجا رو گل بگیرن وقتی کسی مثل شما با این طرز تفکر و ادبیات میشه ناظر انجمن!!!

2. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

بهتره در اینجا رو گل بگیرن وقتی کسی مثل شما با این طرز تفکر و ادبیات میشه ناظر انجمن!!!
    ادبیات شما هم همچین جالب نیست !

من منظور آقااحسان رو فهمیدم و حرفشون درسته فقط میگم باید بیخیال اون افراد شد و خودمون رو به خاطر یه سری سوء استفاده گر محدود نکنیم

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونی گل بگیر ! ؟

میخواستم یه چی بگم گفتم دوباره درگیری میشه ولی تا یه مقداری با احسان موافقم چون خودم همه چیزم رو به یکی دادم ( چیزای نا یاب - چیزیایی که براش بی خوابی کشیدم ! ) و ... بعدش اون قراری که با هم داشتیم رو ... ولش کن دنیاس دیگه اگه هر چی بلدی به همه بگی اون موقع چیزایی رو از دست میدی ! چون همه اینجوری نیستن . ولی نه تا این حد دیگه حسان با با میخواستیم بلندر یاد بگیریم نزاشتیها

5. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض

دوستان آقا محسن خیلی هنر بکنند بتونند هر روز یه پست بدند یکی دو ماه طول می کشه تا به مباحث حرفه ایی برسن لااقل میزاشتید پایه رو شروع کنند .به مباحث اصلی و همون به اصطلاح ترفندها که رسیدند اونا رو نمیزاشتید مطرح کنند هرکی خواست خودش میرفت دنبالشون.
    یه نکته دیگه هم هست اینه که توی کشورمون زیاد به بلندر اهمیت داده نمیشه چون قانون کپی رایت نداریم .همین هرکات باعث عدم رعایت بیشتر این قوانین میشه آخرش هم به هیچ جا نمیرسیم .من یکی که تقریباً یه سال پیش اولین بار بلندر رو نصب کردم ولی به خاطر محیطش و عدم آموزشها مناسب رهاش کردم ولی الان نسخه جدید رو که دیدم خیلی ازش خوشم اومده مخصوصاً آموزشهاش هم خیلی بیشتر شده تصمیم گرفتم بشینم یادش بگیرم.پست شما رو هم دیدم خیلی خوشحال شدم ولی ...

دوستانی که مایل به یادگیری هستند یه سری به اینجا بزنند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چندتا از بخش هاش زبان پارسی رو هم داره

اما می گید چند نفر از این شرکت های بازی سازی میان و ترفندهای ما رو یاد می گیرند اولآ اونا خیلی هنر کنند و به جای مدل های آماده بخوان خودشون طراحی کنند اول میرن سراغ نرم افزارها مکس و مایا بعیده کسی توی گروه هاشون باشه که با بلندر کار کنند.
    درضمن مطمئناً کسایی که توی اون شرکتهای بازی سازی کار می کنند اگه بخوان خودشون توی منابع خارجی نیازهاشون رو برطرف می کنند .
    حالا اگه این آموزش ها یه نرم افزار دیگه بود حرفی ولی نمیدونم چرا در مورد بلندر این فکرها رو می کنید.

البته یه چیز دیگه هم اینکه بیشتر آموزش ها توی سات های ایرانی تا اخر پیش نمیره معمولاً بعد از دو سه صفحه نمیه تمام رها میشه .نیازی به منصرف کردن دوستمون نبود خودشون رهاش می کردند و اصلاً به اون ترفندها نمی رسیدند.
    یه چیز دیگه هم اینکه اینقدر آدمای حسودی هستید(ببخشید اینقدر رک می گم) که حاضر به انجام اینکارها نیستید همین ها باعث شد هنوز نتونید بعد از چندسال یه گروه بازی سازی بین خودتون تشکیل بدید.ویه بازی بدید بیرون و یا یه سایت جامع داشته باشید.
    تنها کارمون هم شده ایراد گرفتن از بازی های بقیه .

7. 4 کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

خارجي ها هم يه كپي رايت دارن بعد از اينكه طرف كلي بنجل شد هنرش دو سه سال گذشت چه بسا بيشتر بعد يا پولي يا رايگان به اشتراك ميزاره

9. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بابا بجای این کارا بیاید برای برنامه نویسایی که نیاز به مدل دارن یک سری مدل آماده بزنید که اونا نمونن لنگ شما ها هم قوی تر بشید ، بقیه هم خودشون برن یاد بگیرن !

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

بلندر عاقبت نداری
    فعلا تا انجین رندرش مثل آدم نشه من تحریمش میکنم

12. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا بجای این کارا بیاید برای برنامه نویسایی که نیاز به مدل دارن یک سری مدل آماده بزنید که اونا نمونن لنگ شما ها هم قوی تر بشید ، بقیه هم خودشون برن یاد بگیرن !
    یعنی چی منظورت چیه؟ برنامه نویس مدل میخوادچیکار؟

داره خودمونی میشه knight_rak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

تا امروز اگر میومدم اینجا فقط می خوندم و اصلن پستی نمیدادم ولی خوب یه چیزایی خوندم که .......

اول اینکه آزاد و آزادکاری و اینچیزا مخالف کپی رایت هستش حالا بیخیال
    اگر هم همه قرار بود مثل شما که یه استاد هستین واسه خودتون و کلی چیزای مختلف رو تجربه کردین علمشون رو از دیگران دور نگهدارن و مخفی کنن با عرض تاسف شما هم دیگه استادی نبودی

درضمن شما هم خیلی خوبی که برای اونایی که نیاز به مدل دارن برای بازیهاشون مدل های مفت و مجانی میخواین طبق نتیجه گیری هایی که من کردم از این پست ها مفت دیگه نبایدهم چیزی بخواین !

راستی بلندر هم عاقبت داره شاید الآن رندر انجینش برای گیم زیاد قوی نباشه و به چشم نیاد ولی اینطور که داره پیش میره عاقبتش اونقدرا هم بد نیست ولی خوب اگر بخوای مقایسه کنی که کار اشتباهی هستش آره میشه گفت ضعیف هم هست ولی میتونید از رندر های دیگه و یا کیت های دیگه برای قسمت گیم استفاده کنید

موفق باشید ././
    Last edited by knight_rak; 22-08-2012 at 04:36.

15. این کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

همه نرم افزار ها رو میشه با هلپش یاد گرفت اما چیزی که توی هلپ یاد نمیدن یه سری ترفند خفن هستش. اونا رو باید خون دل بکشی یاد بگیری هر کی هم یاد گرفت زورش میاد مفت و مجانی بده به من و شما. من که میفهمم آقا احسان چی میگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •