اینها که شما فرمودید که همش مزیته!! با این حال چرا همه سراغ LED و LCD میرن؟؟با این حساب فردا حتما یه سر میزنم نمایندگی تا این مدل رو هم ببینم!!
اینها که شما فرمودید که همش مزیته!! با این حال چرا همه سراغ LED و LCD میرن؟؟با این حساب فردا حتما یه سر میزنم نمایندگی تا این مدل رو هم ببینم!!
والا از بس تبلیغ LED سامسونگ و ال جی گوش فلک رو پر کرده.
تبلیغ پلاسما هم که اصلاً نیست.
تو فروشگاهها که اغلب محیط پرنوری دارند بخاطر اینکه LED ها نور زیادی دارند خیلی تو چشم میخورن و بطور لحضه ای واسه عوام الناس تصویرشون چشمگیرتره.
اما تو خونه که نور محیط متعادل و کمتر از فروشگاهه تصویر پلاسما خیلی چشم نوازه.
البته این مدلهای جدید پلاسما یعنی ST30 و VT30 نورشون خیلی زیاد شده و دستکمی از نور LED ندارند.
ازقدیم گفتن پلاسما بگیر کشتی بگیر خوردی زمین دوباره بگیر![]()
اقا این مدل st30 رو رفتم دیدم خداییش از لحاظ کیفیت و هرتز بالا و همه چی عالیه چند تا نکته یکی اینکه خیلی طراحیش ضایعه!! من چون واسه خونه میخوام یکم طراحیش حرص در بیاره!!چیزه دیگه ای هم که بود تصویرش به مراتب بیشتر از lcd و led دون دونی میشه که از جلو که ببینی خیلی تابلو میزنه!! البته این مدل نسبت به بقیه پلاسماها مثلا پلاسماهای سامسونگ از نظر کنتراست خدایی میکنه ولی بااین که خیلی خوب شده هنوز به پای led نمیرسه (مثلا led رو بگیریم 100 این حدود 85 درصد کنتراست اونو داره)..
Last edited by sm.khalili; 13-12-2011 at 10:52.
دون دونی نمیشه اون pwm نویزه که از فاصله 30-40 سانتی دیده نمیشه کسی که نمیره بشینه 39 سانتی تی وی فیلم ببینه
این تاپیکو خوب نگاه کن راجب کنتراست پلاسما تو نور زیاد مطالب خوبی داره توی همون فروشگاه اگه بگی نور محیطو کم کنن متوجه خدایی تصویر پلاسما میشی.
اینو حتما ببین:
تا یادم نرفته یه چیز دیگه ام بهت بگم تصویر پلاسمای st30 و vt30 وقتی میخوای نگا کنی اگه ارتفاع پنل از سرت پائینتره دلا شو نگا کن واسه اینکه فیلتر کنتراست اینا از بالا برایتنس تصویرو کم میکنه اگه سرت روبروی پنل باشه برایتنسشون با ال ای دی یکیه.اگرم از ظاهر st30 خوشت نمیاد به vt30 یه نگاهی بنداز.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by die my darling; 13-12-2011 at 11:05.
دوست عزیز تصویر پلاسما و LED تو خونه 180 درجه عوض میشه.
تو خونه کنتراست و عمق مشکی کاملاً به نفع پلاسماست.
تصویر پلاسما رو تو نور متعادل و ملایم (مثل خونه) ببینی برق از چشات می پره.
تصویر پلاسما رو تو نور متعادل با اون کنتراست و رنگ طبیعی ببینی دیگه حالت از هر چی LED بهم میخوره.
خواستی تصویر پلاسما رو تو فروشگاهها ببینی حتماً عصر برو که نور متعادله و اگه فروشگاه خیلی روشنه بگو چند تا لامپش رو خاموش کنه تا بقول دوستمون ببینی چطور خدایی میکنه.
اگه از دیزاین ST30 بدت میاد ( که منم بدم میاد) مدل VT30 پاناسونیک هست که آخر دیزاینه. فقط باید بیشتر هزینه کنی.
Last edited by poonel; 13-12-2011 at 11:47.
POONEL جان سلام چطورید اخرین مدل ال ای دی پاناسونیک کهتو نمایندگیها هست چیه وقیمتش چنده؟
علیک سلام
بالاترین مدلش سزی DT میشه که سه بعدیه و 32 و 37 اینچه.
بعدش مدل E30 هست که 32 و 42 داره ولی سه بعدی نیست.
سری DT نمی دونم ایران اومده یا نه اما E30 موجوده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل LED-LCD های پاناسونیک زیاد شاخ نیستند. LED-LCD سامسونگ و سونی انتخاب بهترین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام پونل جان من خودم یک ال سی دی نایاب C650 دارم سامسونگ 46 اینچ اون خوبه وایا این ال ای دیهای پاناسونیک تو ایران ----T دارند یا خیر ؟ از چه جهتی ال ای دی پاناسونیک خوب نیست ایا بافلش USB فیلم پخش میکنند؟
واااااااااااااااااااییییی یییییی که این فروشنده ها چقدر دری وری میگــــن................
نماینده سونی: پلاسما قدیمیترین نسل تلویزیونه و از رده خارجه!! به دلیل گازی بودنش تصویری که امروز ازش میبینی با تصویری که دو روز بعد (لاکردار حداقل نمیگه 2 ماه بعد) ازش میبینی فرق داره و بعد چند ماه کلا کیفیتش داغون میشه!!!
نماینده سامسونگ: اگه هر کدوم پنل تلویزونای سونی رو باز کنی روش نوشته made by samsung!!!واسه همینه که سونی سایز 42 نداره!! چون سامسونگ این سایزو نمیزنه!!
نماینده ال جی: چند تا tv گذاشته دورش قاب زده که برنداش معلوم نباشه و تا تونسته رنگ و کیفیتشو عمدی گند زده توش یه ال جی هم گذاشته کنارش که مردم مقایسه کنند!!یعنی جان پدرم اوناهم ال جی بود!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)