تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: محاسبه هزینه و مصرف برق LED و پلاسما با سند و مدرک

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: robotop 
    دوست عزیز بهتر نبود تنها اختلاف مصرف رو توی آخرین پله میزاشتی (مثلا همین پله چهارم)؟

من این طور فرض کردم:
    LED 70W
    Plasma 220W
    اختلاف مصرف : 150W

زمان استفاده: روزانه 10 ساعت : 4 ساعت میان بار / 3 ساعت اوج مصرف (اوج مصرف کلا 4 ساعته) / 3 ساعت کم بار

10 ساعت * 150W مساوی میشه با 1500Wh یا همون 1.5KWh مصرف برق! این میشه مازاد مصرف روزانه ای که شما درصورت استفاده از Plasma به جای LED خواهید داشت...

ماهانه: خواهیم داشت : 1.5 * 30 مساوی است با 45KWh

حالا ببینیم هزینه ی این مقدار مصرف چقدر میشه... از اون جایی که تعرفه پله ای هست ما این مقدار مصرف (45KWh) رو به آخرین پله ای که روی قبض دوره ی گذشته توش مصرف داشتیم (و میتونه نمونه نسبتا خوبی از مصرف معمول ما باشه) اضافه می کنیم. برای خونه ی ما این پله دوم هست! دوستان میتونن تو قبض برقشون چک کنند... پس با در نظر گرفتن بد ترین حالت یعنی پر شدن سقف پله ی دوم، این 45KWh مازاد رو میزاریم تو پله ی سوم که نرخ اون 750 ریال به ازای هر KWh هست!

داریم: 45 * 75 میشه کمتر از 3500 تومان!
    حالا به این مقدار باید هزینه ی مصرف اوج بار رو اضافه و تخفیف مصرف کم بار رو از اون کم کنیم که دیگه سرتون رو درد نمیارم نتیجه فرق چندانی نمیکنه در کل میشه گفت:
    هزینه ماهیانه مصرف برق مازاد Plasma نسبت به LED (برای خونه ما) مساوی است با : 3500 تومان

سالیانه : حدود 40 هزار تومان

در پنج سال (با فرض ثابت بودن قیمت برق!): 200 هزار تومان

حالا میرسیم به اصل قضیه که شما برای خرید اون led 70W هم رده با Plasma باید خیلی بیشتر از اینها خرج کنی یا بقول دوستمون "پیش پیش بدی" که خب با این تفاسیر...

ناگفته نماد که من دیگه بدترین حالت ها رو در نظر گرفتم!

نتیجه گیری به عهده ی خودتون!
    اینم یه محاسبه ای هست و درکش راحت تره ولی خواستم قشنگ تمام مراحل محاسبه برای هرکدوم جدا مشخص باشه. محاسبه منم از هم تفریق میکردین به همین نتیجه میرسیدین.
    بهتر هست هرکسی مثل شما بر اساس قبضی که براش اومده محاسبه کنه. ظاهراً من مشترک پر مصرفی هستم که قبضم رفته پله چهارم

محاسبه جالبی بود فقط بهتر بود به این صورت انجام میدید:
    پلاسما در بهترین شرایط تصویر : 369W
    led در بهترین شرایط تصویر : 130W
    اختلاف : 239W
    (همه دوست دارند تصویر رو در بهترین حالت ببینند)
    die my darling پاسخ شما رو صحیح دادن ولی یه کم با عصبانیت
    بهترین حالت پر مصرف ترین حالت نیست همیشه. بهتر هست TV رو خودتون کالیبره کنید که اگه کالیبره بشه بهترین تصویر رو میده و فکر نکنم مصرفش به پای حالت داینامیک برسه. کلاً دوست من به نظرم شما هم قبض خودتون رو نگاه کنید شاید شما هم مثل اون دوستمون یکی دو پله پایین تر از من باشید. مصرف روزانتون هم شاید به جای 8 ساعت 5 ساعت باشه یا 10 ساعت باشه. پس روش محاسبه گفته شد هرکس با توجه به شرایط خودش هزینه رو محاسبه کنه به جواب صحیح تری میرسه.

شما مثل اینکه هر کی هر چی بگه متوجه نمیشی!!!!
    اولا که مصرف پلاسما متغیره شاید توی یه صحنه 369 وات مصرف کنه توی یه صحنه 60 وات (اینو 100 بار از روش بنویس)
    دوما 293 وات اختلافم اگر باشه میشه ماهی 3 هزار تومن (اینم 100 بار از روش بنویس)
    سوما مد داینامیک بدترین کیفیت تصویرو داره مخصوصا روی HD (اینم100 بار از روش بنویس)

اگر این تمرینهایی که گفتم انجام دادی که ایشلا موفق میشی اگه نشدی یه دور دیگه بنویس.
    چقدر خشن برخورد میکنید شما احیاناً معلم نیستین یا خاطره بدی از معلم ندارید که اینقدر به جریمه علاقه دارین؟

2. 6 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما مثل اینکه هر کی هر چی بگه متوجه نمیشی!!!!
    اولا که مصرف پلاسما متغیره شاید توی یه صحنه 369 وات مصرف کنه توی یه صحنه 60 وات (اینو 100 بار از روش بنویس)
    دوما 293 وات اختلافم اگر باشه میشه ماهی 3 هزار تومن (اینم 100 بار از روش بنویس)
    سوما مد داینامیک بدترین کیفیت تصویرو داره مخصوصا روی HD (اینم100 بار از روش بنویس)

اگر این تمرینهایی که گفتم انجام دادی که ایشلا موفق میشی اگه نشدی یه دور دیگه بنویس.
    آقای میرفندرسکی مثل اینکه حالت خوش نیست؟
    Last edited by arash_a59; 13-12-2011 at 01:24.

4. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم یه محاسبه ای هست و درکش راحت تره ولی خواستم قشنگ تمام مراحل محاسبه برای هرکدوم جدا مشخص باشه. محاسبه منم از هم تفریق میکردین به همین نتیجه میرسیدین.
    بهتر هست هرکسی مثل شما بر اساس قبضی که براش اومده محاسبه کنه. ظاهراً من مشترک پر مصرفی هستم که قبضم رفته پله چهارم

die my darling پاسخ شما رو صحیح دادن ولی یه کم با عصبانیت
    بهترین حالت پر مصرف ترین حالت نیست همیشه. بهتر هست TV رو خودتون کالیبره کنید که اگه کالیبره بشه بهترین تصویر رو میده و فکر نکنم مصرفش به پای حالت داینامیک برسه. کلاً دوست من به نظرم شما هم قبض خودتون رو نگاه کنید شاید شما هم مثل اون دوستمون یکی دو پله پایین تر از من باشید. مصرف روزانتون هم شاید به جای 8 ساعت 5 ساعت باشه یا 10 ساعت باشه. پس روش محاسبه گفته شد هرکس با توجه به شرایط خودش هزینه رو محاسبه کنه به جواب صحیح تری میرسه.

چقدر خشن برخورد میکنید شما احیاناً معلم نیستین یا خاطره بدی از معلم ندارید که اینقدر به جریمه علاقه دارین؟
    ممنون سیامک جان
    بنظرم بهترین جمله در مورد اختلاف مصرف برق همون بود که "در LED شما پول برق رو جلو جلو پرداخت میکنید(با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیاد این دو)اما پلاسما کم کم پرداخت میشه"
    من مشترک کم مصرفی هستم چون اکثر اوقات منزل نیستم و بیشترین تایم TV دیدنم هم از 9 شب به بعد هست(یعنی 2 ساعت در ساعت اوج و مابقی در ساعات کم...)

6. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان در مورد هزینه نگهداری و عمر مفید دستگاهها ایرادهای متداول و ... هم اگر میشه توضیح بدید ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

بحث دوستان بيشتر شخصي هست.متاسفانه در ايران اكثرا فقط به منافع شخصي خودشان فكر ميكنند.اگر بصورت كلان به اين قضيه نگاه كنيم استفاده از لوازم پرمصرف درنهايت موجب توليد انرژي بيشتر ، مصرف سوخت بيشتر ، توليد گازهاي گلخانه اي بيشتر و ... ميشود.درصورتي كه دركشورهاي پيشرفته مردم را به استفاده از لوازم كم مصرف (تحت عنوان green ) ترقيب ميكنند چون انرژي گران و با ارزش هست.ازطرفي لوازم پرمصرف مثل تلويزيونها ، لامپها و... بدليل اتلاف انرژي بيشتر ، توليد گرماي بيشتري مي كنند درنتيجه شما مجبور هستيد محل زندگيتان را با مصرف برق بيشتر خنك كنيد.پس درنهايت باز هم وسايل كم مصرف به نفع همه ماست.

9. 2 کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال شیدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    iran - Tehran

پيش فرض

یعنی پلاسما انقد داغونه ؟؟؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •