2 تا رم دارم ؟ مگه به رم مربوطه ؟
الان بخش نتورک کانکشنم ناقصه و کانکشن رو نشون نمیده. وقتی داشتم با برنامه بوت میکردم هی پیغام میداد DOne منم اوکی میکردم تا اخرش که تموم شد و next زدم. یعنی ماله فایل های ویندوزه که کپی نشده ؟؟
2 تا رم دارم ؟ مگه به رم مربوطه ؟
الان بخش نتورک کانکشنم ناقصه و کانکشن رو نشون نمیده. وقتی داشتم با برنامه بوت میکردم هی پیغام میداد DOne منم اوکی میکردم تا اخرش که تموم شد و next زدم. یعنی ماله فایل های ویندوزه که کپی نشده ؟؟
گفتم که اگر ناقص کپی بشه تو یک قسمتش به مورد میخورین طبق همون روش پست قبلیم از طریق درست کردن فایل iso عمل کنید بعدشم بطور موقت یکی از رمهای خودتون از روی مین بردارین جای اون یکی رو هم که روی مین هست تو یک اسلات دیگه بزارین اگر دیدین حین کپی بازم ارور دریافت کردین باز جای رم عوض کنید چون این پیغام بعضی مواقع از رم سیستم هم میشه اگر بازم مشکلی داشتین سیدی ویندوز خودتون چنج کنید بعدش از نوع برای بوت کردن فلش ازش استفاده کنید فلش خودتون کامل فرمت کنید با برنامه HP USB Disk .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی وقتا که این پیغام رو میداد من usb رو میکندم و از اول جا میزدم فایل رزو کپی میکرد و رد میشد اما روی بعضی فایل ها حتما میباست که skip کنم.
بهترین نرم افزار کامل برای ایمیج گیری چیه؟
برای ایمیج از برنامه image burn میتونید استفاده کنید البته برنامه رایتم اگر داشته باشین این گزینه رو حتما داره فرمت فایلی که ایمیجش میگیرین بصورت iso باشه حتما درضمن اون تغییر رم و چنج کردن سیدی ویندوز خودتونم انجام بدین.
فقط کافیه یکی تو انجمن بگردین الکی تایپیک نزنید
دوستان عزیز
خود بنده چندبار تو چند تایپیک به این سوال جواب دادم
از نرم افزار win2flash برای ریختن xp به فلش استفاده کنید
آموزش اون برنامه رو که خودم قبلا زده بودم اما چون این طرز کارش راحتره این آموزشش گذاشتم تو هم لینک پایین ببینید آموزش همین برنامه ای که شما گفتین هست.
..... سخت تر این ه که بخوای ویندوز رو روی فلش نصب کنی !
سلام
میخواستم بدونم با دانلود از این لینک، میتونم همین فایل رو روی فلش بریزم و ازش برای نصب استفاده کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی نداره از این بابت شما میتونید استفاده کنید البته این ورژن اورجینال پیشنهاد من استفاده از ورژن پایین که هم آپدیتش مال ماه پیش هم اینکه رجیستر شده هست هم درایورهای ساتا رو تو خودش داره که برای لپ تاپ بکارتون میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)