عجب چیزیه
اصلا بهش نمیاد
اسوس و گیگا هیچ محصولی ندارن که مثل این باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب چیزیه
اصلا بهش نمیاد
بله Asrock جزو معدود برندهایی هست که تو ایران تقریبا به قیمت جهانیش فروخته میشه و هزینه ای برای اسم و شهرت و برندش پرداخت نمی کنید!عجب چیزیه
اصلا بهش نمیاد
(متاسفانه تو کشور ما بدجور از این اسم ها و برندها سو استفاده می کنند و دیدم بعضی اوقات حتی محصولاتی با 1.5-2 برابر قیمت جهانیشون به فروش میرسن!!!)
این بردهای ازراکی که وارد ایران میشن و دست ما میرسن از نوع درجه 2 و 3 چینی نباشه یوقت گرفتار شیم
آخه اگه حسش باشه میخوام سی پی یو 955 خودم رو با یه کولر خوب تا 4.2 اور کنم با راهنمائی دوستان و به صورت شبانه روزی ازش استفاده کنم
تو مدار تغذیه سی پی یو که مشکلی پیش نمیاره؟
خیراین بردهای ازراکی که وارد ایران میشن و دست ما میرسن از نوع درجه 2 و 3 چینی نباشه یوقت گرفتار شیم
آخه اگه حسش باشه میخوام سی پی یو 955 خودم رو با یه کولر خوب تا 4.2 اور کنم با راهنمائی دوستان و به صورت شبانه روزی ازش استفاده کنم
تو مدار تغذیه سی پی یو که مشکلی پیش نمیاره؟
چندین مدل از مادربردهای این برند رو برای دوستان و آشنایان بستم و همگی به اتفاق راضی هستند...
مدار تغذیه اش هم دست کمی از رقبای Asus و Giga و... نداره و احتمالا قابلیت اور خوبی هم داشته باشه.
تو یکی از فروم های خارجی با فن استوک خودش به فرکانس 4.0Ghz رسیده بودن و فکر کنم با یک خنک کننده خوب 4.2Ghz زیاد براتون دور از دسترس نباشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)