سلام
حامد جون قیمت این پاور رو شما اشتباه نگفتی ، چون من اینجا قیمت کردم گرونتر از اونی بود که شما نوشتید .
GREEN - GP785B : 160000
GREEN - GP885B : 175000
سلام
حامد جون قیمت این پاور رو شما اشتباه نگفتی ، چون من اینجا قیمت کردم گرونتر از اونی بود که شما نوشتید .
GREEN - GP785B : 160000
GREEN - GP885B : 175000
سلام.
این قیمت، قیمت تهران هست.
قیمت این پاور از 133.000تا150.000تومن هست. و بیشتر از این ارزش هزینه نداره!
سلام
حامد جون این گرافیک به نظرت با اون گرافیکهای MSI میتونه برابری کنه یا نه و همینطور قابلیت اورکلاکش چطوره ؟
ممنون
Gainward GeForce® GTX 560 Ti 2048MB "Phantom
سلام.
میشه گفتMSIکمی از فانتوم بالاتر هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این امر رو باید در کیفیتهای بالا با هم مقایسه کرد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
متاسفانه تست جامعی از اور شده فانتوم پیدا نکردم. ولی فکر میکنم با امکانات و بهینه سازیهایی که در نمونهMSI
شده شاهد آور بهتر و پایدارتری باشیم. مضاف بر اینکه صدای بسیار کم MSI قابلیت بالا بردن دور فن رو در اورهای
سنگین فراهم کرده:
پس باید شانس رو با MSIدید و امیدبرنده شدنش رو محتملتر!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حامد جون
اگه امکان داره در تاپیک زیر شرکت کنید ...
نظرتون رو در مورد کل سیستم و بخصوص گرافیک و پاور می خوام بدونم .
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کارت Sapphire HD 6870 رو پیشنهاد میدم... 280ت
با سلام و تشکر بابت پیشنهادتون ، ولی به نظرم کارت گرافیک پیشنهادی شما نسبت به کارتهای معرفی شده توسط آقا حامد از قدرت کمتری برخوردار هستند .
ممنون
سلام.
سیستم در تاپیک بالا زیاد هست!!!
منظور شما کدوم سیستم هست؟؟؟
سلام
منظور من سیستم پیشنهادی PC_Expert می باشد ، ولی اگه خود شما نظر خاصی در مورد کل سیستم دارید و یا سیستمی مد نظرتون هست ، خوشحال میشم بیان کنید .
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by smrbh; 09-12-2011 at 20:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)