[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما این عکس رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما این عکس رو ببینید
روی LCD و DVD Player که خود نمایندگی نصب میکنه میتونید GPS هم فعال کنید وهم درویبین دید در شب برای عقب هم میتونه روش نصب شه به نظر من در این رده قیمتی mvm530 انتخاب خوبی هست . و اساس اطلاعاتی که تا الان بدست اوردم فکر می کنم افت قیمت کمتری نسبت به سورن داشته باشد.
درسته تجهیزات ماشین های چینی بیشتر و امکانات بیشتری دارند اما کیفیت اونها ایده عال نیست خوب به نظرتون چرا یک ماشینی که 60 در صد تعرفه خورده و بعد تو ایران مونتاژ شده هم قیمت سورن شده تازه حداقل باید 5 یا 6 میلیون بالاتر میبود اینجاست که ادم میگه شاید کیفیت ایده عالی ندارن که اینقدر ارزون شده ؟
سورن ای ال ایکس تا چند وقت دیگه روی موتور ای اف 7 عرضه میشه فعلا بصورت ازمایشی عرضه شده من چند تا تو خیابون دیدم با این موتور زمینو میکنه
اتفاقا اصلا ارزون نیست چه این ماشین و چه سورن در مقیاس قیمت ماشین در دنیا اینجا قیمت ماشین خیلی بالاست . همین سورن و سمند رو ایران خودرو در کشورهای دیگه باقیمت های خیلی پایین تر میده. قیمت این ماشین براساس قابلیت و در مقایسه و رقابت با هم طرازهای خودش در اینجا قیمت گذاری شده. بعلاوه بدلیلی پیشینه بدی که از جنس چینی داریم فکر میکنیم اینم بده . اجناس چینی لزوما بد نیستند در کشورهای دیگه اجناس درجه یک چین واقعا میتونن رقابت کنن. mvm530 جزء مجصولات خوب چینی بوده. راستی من تو بعضی سایت ها خوندم که احتمالا سورن elx با موتور ef7 نمی یاد چون میخوان اونو روی خودروی دنا بذارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)