تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: MVM 530 یا SOREN ELX یا LIFAN 620

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

2. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز تازه قدرت سورن 100 اسب بخاره همون طور که گفتید از مزایای اصلی ام وی ام داشتن ضبط پهن با شش بلند گوی استریو سانروف برقی و موتور خیلی پر قدرت تر از سورنه تو عکسی که واه تسته تصادفش گذاشتم معلومه که ام وی ام قوی تره

این تست تصادف سمند که مطمعن باشید فرقی با سورن ای ال ایکس نداره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم تست تصادف ام وی ام 530
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روی LCD و DVD Player که خود نمایندگی نصب میکنه میتونید GPS هم فعال کنید وهم درویبین دید در شب برای عقب هم میتونه روش نصب شه به نظر من در این رده قیمتی mvm530 انتخاب خوبی هست . و اساس اطلاعاتی که تا الان بدست اوردم فکر می کنم افت قیمت کمتری نسبت به سورن داشته باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درسته تجهیزات ماشین های چینی بیشتر و امکانات بیشتری دارند اما کیفیت اونها ایده عال نیست خوب به نظرتون چرا یک ماشینی که 60 در صد تعرفه خورده و بعد تو ایران مونتاژ شده هم قیمت سورن شده تازه حداقل باید 5 یا 6 میلیون بالاتر میبود اینجاست که ادم میگه شاید کیفیت ایده عالی ندارن که اینقدر ارزون شده ؟

سورن ای ال ایکس تا چند وقت دیگه روی موتور ای اف 7 عرضه میشه فعلا بصورت ازمایشی عرضه شده من چند تا تو خیابون دیدم با این موتور زمینو میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درسته تجهیزات ماشین های چینی بیشتر و امکانات بیشتری دارند اما کیفیت اونها ایده عال نیست خوب به نظرتون چرا یک ماشینی که 60 در صد تعرفه خورده و بعد تو ایران مونتاژ شده هم قیمت سورن شده تازه حداقل باید 5 یا 6 میلیون بالاتر میبود اینجاست که ادم میگه شاید کیفیت ایده عالی ندارن که اینقدر ارزون شده ؟

سورن ای ال ایکس تا چند وقت دیگه روی موتور ای اف 7 عرضه میشه فعلا بصورت ازمایشی عرضه شده من چند تا تو خیابون دیدم با این موتور زمینو میکنه
    اتفاقا اصلا ارزون نیست چه این ماشین و چه سورن در مقیاس قیمت ماشین در دنیا اینجا قیمت ماشین خیلی بالاست . همین سورن و سمند رو ایران خودرو در کشورهای دیگه باقیمت های خیلی پایین تر میده. قیمت این ماشین براساس قابلیت و در مقایسه و رقابت با هم طرازهای خودش در اینجا قیمت گذاری شده. بعلاوه بدلیلی پیشینه بدی که از جنس چینی داریم فکر میکنیم اینم بده . اجناس چینی لزوما بد نیستند در کشورهای دیگه اجناس درجه یک چین واقعا میتونن رقابت کنن. mvm530 جزء مجصولات خوب چینی بوده. راستی من تو بعضی سایت ها خوندم که احتمالا سورن elx با موتور ef7 نمی یاد چون میخوان اونو روی خودروی دنا بذارن.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •