تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: Trine 2

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کلا امسال بازی های خوب در هر ژانری زیاد داریم و این خیلی عالیه..(قدر این سالو بدونید دی)
    هر چی هم باشه به پای 2004 نمیرسه. سالی که به یاد موندنی و تکرار نشدنی بودش... مراد میدونه من چی میگم!

پلتفرمره. عکس های پست اول هم که گویای مطلبه.

اگه اشتباه نکنم تخیلی باید باشه ، کرک اصلیش اومده؟
    تخیلی که نمیشه گفت. فانتزیه. بله. اومده.

بازی رو گرفتم که انصافا هم پیشرفت های خیلی خوبی داشته و بخوبی طرفدارانشو راضی نگه میداره:

- قبل اینکه برای اولین بار بازی رو شروع بکنین میتونین تعیین کنین که آیا در صورت گیر کردن درجایی از بازی, کاراکتر ها نکاتی رو برای حل اون معما به شما بگن یا نه که در صورت تایید کردن میشه اونو رو بعد 2 دقیقه و بعد 5 دقیقه تنظیم کرد.

- قهرمانان همون سه نفر هستند یعنی پونتیوس شوالیه، زویای دزد، و آمادوس جادوگر، که هر سه تعدادی توانایی های جدیدی کسب کردن، برخی از توانایی های قدیمی رو هم به همراه دارن که اصلاحاتی هم روشون اعمال شده. جادوگر در شروع کار توانایی جابجایی اشیا و ساخت یک جعبه رو داره. دزد همچنان امکان طناب بازی رو داره و تیر های معمولی پرتاب میکنه. شوالیه هم که امکان حمله با شمشیر و چکش به همراه سپر گرفتن رو در اختیار داره.

- سیستم آپگرید مانند سابقه یعنی همچنان بطری های تجربه (به همراه چرخ دنده های تجربه) رو جمع میکنین که این بار هر 50 تاش منجر به باز شدن یکی از مهارت های تعریف شده قهرمان ها در سطح اول, 100 تاش منجر به باز شدن یکی از مهارت ها در سطح دوم و 150 تاش هم منجر به باز شدن یکی از مهارت های سطح سوم میشه. هر کاراکتر فقط 5 آپگرید میتونه داشته باشه که 5 آپگرید جادوگر به این شکله: امکان ساخت دو جعبه فلزی, بعد سه و چهار جعبه و ساخت یک تخته فلزی. امکان گرفتن و حرکت دادن گابلین ها همانند اشیا. 5 آپگیرد دزد به این صورته: امکان حرکت مخفیانه, پرتاب یک تیر یخی و بعد دو تیر یخی به همراه امکان پرتاب تیر های آتشین و بعدش هم تیر های منفجر کننده. در نهایت 5 آپگرید شوالیه هم این وضعیت رو داره: پرتاب کردن چکش, امکان آپگرید سپر به سپر یخی و شمشیر هم به شمشیر آتشین به همراه یورش به سمت دشمنها.

- هر سه قهرمان، دیگه برای انجام برخی از توانایی های ویژه خود، انرژی خالی نمی کنن، در نتیجه اثری هم از بطری های انرژی و جمع کردنشون نیست.

- دشمن های اصلی این بازی رو تماما گابلین ها - در اقسام مختلف - تشکیل میدن و در کنار اونها هم عنکبوت ها رو داریم.

- در Trine 2 همون سیستم سیو Trine مشاهده می شه: اگر یک یا دو کاراکتر را از دست بدین، آزادین تا با باقی مونده افرادتون راه رو ادامه بدین. اگر هر سه را از دست بدین، با حفظ پیشروی که در مرحله داشتین به چک پوینت قبلی باز می گردین. اما این بار، اگر مایل به خروج از بازی باشین، بازی در همون نقطه ذخیره میشه. یعنی دیگر مثل بازی اول نیست که در صورت انتخاب ادامه بازی، متاسفانه مرحله را از اول شروع می کردین.

- این بار معماهایی رو بر اساس ماهیت آب و آتش و باد و حباب داریم به همراه پرتال ها و کارگذاری شبکه های لوله...

- صندوقچه های پراکنده در بازی قبل اینجا هم هستن ولی اینبار باز کردنشون منجر به باز شدن نقاشی و یا شعری در بخش Extra میشه.

- در پایان صحبتم هم باید بگم گوینده ها همون 4 گوینده بازی قبلی هستند. موسیقی بازی هم توسط همون نفر قبلی اجرا شده که در هنگام مبارزات هم حالتی متفاوت به خودش میگیره. گرافیک واقعا قشنگه و پیشرفتی ملموس داشته. فیزیک بازی هم در سطح خیلی خوبی قرار داره که در بازی قبل بعضی جاها وضع جالبی رو نداشت.

2. 11 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

برای منم تقریباً همین الان دانلودش تموم شد یه 15 دقیقه ای بازی کردم، گفتنی هارو هومان گفت چیزه خاص دیگه ای نیست به نظرم(!)
    گیم پلی مثل نسخه قبلی خوب هستش هنوز زیاد جلو نرفتم تا به چیزای جدیدش برسم ولی کلی بخوایم حساب کنیم خوبه. یه سری تغییرات جزئی داشته همون طور که هومان هم توضیح داد، نبود نوار انرژی و به دنبال اون نبود بطری های انرژی، آپگرید های جدید، معماهای نو و ...
    صداگذاری هم درست مثل نسخه قبلی هست، تیپ آهنگایی هم که پخش میشه مثل قبل هست و تغییر خاصی نکرده. (لزومی نداره که تغییر کنه D: )
    تو زمینه گرافیک و فیزیک که خیلی خوب کار شده و نسبت به شماره قبلی یه جهش محسوب میشه مخصوصاً گرافیک که واقعا چشم نوازه! عالیه! فیزیک هم فقط اصلاح شده.
    داستان هم یه داستان فانتزی معمایی خوشگل موشگل، دیگه چی از این بهتر

اینم چندتا شات از همون ابتدای بازی که گرافیک بصری به شدت خودنمایی می کنه...

Amadeus Wizard

Pontius The Knight

Zoya a Thief

Last edited by marmolak kocholo; 09-12-2011 at 22:18.

4. 10 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من یکش رو نبازیدم

اول اونو بگیرم بازی کنم یا همین بازی, دو قسمتش رو (Trine 1 & 2) کفاف میده؟

یعنی لذت هر دو رو داره یا نه؟

آخه نمیدونم چرا سنگینه واسم اول اونو بازی کنم بعد 2 رو... میخوام بروز باشم

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

دوستان من یکش رو نبازیدم

اول اونو بگیرم بازی کنم یا همین بازی, دو قسمتش رو (Trine 1 & 2) کفاف میده؟

یعنی لذت هر دو رو داره یا نه؟

آخه نمیدونم چرا سنگینه واسم اول اونو بازی کنم بعد 2 رو... میخوام بروز باشم
    به نظرم نسخه اول یه تجربه لذت بخش بود
    این نسخه هم یه تجربه لذت بخش دیگه!

اینطور نیست که 1 را بازی نکرده باشی 2 را نفهمی

ولی در نهایت بهت توصیه میکنم هر 2 تا را بازی کنی
    حالا اگه الانم وقت هر دو را نداری میتونی بگذاری برای موقعی که وقتت خالی شد

موفق باشی

7. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

دوستان هر موقع خواستید از یه جایی برید بالا با جادوگر 2تا جعبه روی همدیگه بسازید و برید روی بالایی باستید
    حالا میتونید جعبه زیرین را تکونش بدید و به راحتی تا هرجا میخواهیید بالا برید!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این بازی هم برای پی سی از طرف منتقد Gamespot نمره قابل توجه 8.5 از 10 رو گرفت. جلو های بصری فوق العاده, معماهای فیزیکی باز و جالب به همراه پلتفرمینگ روان و بدون مشکل و وجود بخش خوشایند co-op, هم به صورت آفلاین و هم آنلاین از نکات مثبت این بازی بودند و تنها نکته منفی هم وجود داستانی عادی و فراموش شدنی بود.

لازم به ذکره که بازی اول رو پی سی از طرف همین سایت نمره 7.5 رو کسب کرده بود.

10. 7 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجیبه تاپیک این بازی این قدر خلوته. به نظرم اگه بیشتر به اون توجه میشد حتی می تونست جزو تاپیک های مهم هم باشه!
    تقریبا میشه گفت بهترین بازی این چند وقته اخیره و از 37 نقد میانگین امتیاز 85 رو برای پی سی داره که خیلی عالیه
    اینو هم اضافه کنم که نسخه Xbox 360 هم منتشر شد و گیم اسپات هم همون امتیاز عالی 8.5 رو به این نسخه داد یعنی سایتی که به خیلی از بازی های بزرگ امسال همین امتیاز رو داده که خود همین امتیاز هم نشون دهنده کیفیت بالای بازیه...
    من توی مدتی که بازی رو رفتم خیلی لذت بردم و از همه نظر خیلی خوبه و صد در صد لحظات خوبی رو برای گیمرها به ارمغان میاره
    کلا از فضای Trine چه توی این شماره چه توی شماره قبلی خیلی خوشم میاد و واقعا می تونم بگم یکی از بهترین بازی ها توی سبک پلتفرمره که امیدوارم بعد ها شماره های دیگه ای هم از اون منتشر بشه

12. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بازیش چطوریاس ؟ ارزشه دانلود داره ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

IGN..: 9 به نسخه قبلی 8.2 داده بود
    thecontroller...:9
    nowgamer...:8.6
    1up..: B+
    Eurogamer...: 7

بازیش چطوریاس ؟ ارزشه دانلود داره ؟
    حجم انچنان بالایی نداره ارزششو داره...

15. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

نسخه قبلش واقعا چسبید ....اینم 100 درصد باید بگیرمش .... دیگه در کل بازیهای فکری و خلاقانه بیشتر بهم میچسبه تا بازیهای کلیشه ای ...

17. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •