عزيزم مقاله رو از ي سايت برداشتم
اينو اولشم ذكر كردم
سلام از همه دوستان به خاطر راهنمايياشون تشكر ميكنم
بالاخره من همه بازي ها و ديكشنري و ... رو ريختم رو موبايل
اشكالمم اين بود كه قبلا اونا رو اول از حالت زيپ در مياوردم بعد ميريختم تو موبايل
اين گوشي...بهترين گوشي دنياست.....
من خودم اينو دارم.ديوانه كننده هست.
ممنون.
اتفاقا بايد از زيپ حتما در بیاری ولی اونی که شما گرفتی از ابتدا تحت .jar بوده که با extract کردن به فایلهای سازندش بر میگشته و ديگه قابليت نصب نداشتهنوشته شده توسط behdad nayebi
مشکلی که هست windows از لحاظ icon تفاوتي بين .zip و .jar نميزاره والا هيچ گوشي .zip مستقيما نصب نميكنه
هميشه قبل از كليك كردن رو فايلت نشان موس رو روش كمي نگه دار مينويسه .jar يا .zip اگه zip بود بايد با وين رار به ,jar تبديلش كني اگر هم .jar بود مستقيما copy كن
Last edited by metal_militia; 29-06-2006 at 22:29.
سلام...تين تنظيمات رو من تا حالا تو گوشي نديدم...ميشه راهمتييم كني؟نوشته شده توسط metal_militia
در ضمن ميشه واسه نمونه..1 ديكشنير واسم يه جا بي زخمت آپلود كني؟تا منم امتحان كنم ببينم بلدم نصب كنم يا نه!!
ممنونم.
منتظرم.
تو یه تاپیک به اسمه برنامه جاوا گذاشتمش برو از اونجا بگیرش user password رو هم از همون جا بگير
و sony disc 2 phonr تو ي اون سي دي نارنجي همراه گوشيته تو pc نصبش كن برو از سمت چ منوش سورستو انتخاب كن
و add كن (فايلي كه انتخاب كردي )بعد مياد تو ليست وسط كه بالاس ميتوني kbps اهنگتو انتخاب كني بيار رو 64 و بعد رو transfer كليك كن تا بريزه تو گوشيت و بعد مرتب كن و خلاص
البته ميزان بيت ريتت رو با jet audio ميتوني كم كني كارش هم راحتتره ولي كيفيتش نصبت به اوني كه با ديسك ... شده 5% كمتره
narm afzaram dareh ?
albate bejoz game?
salam merci az site khobeton ,man yek goshi soynericson w800 daram dar moghe aks gereftan flashe dorbinesh seda dare ke nemishe silentesh kard .mikhastam bedonam aya narmafazari baraye az bein bordane sedaye dorbine in goshi dar moghe aks gereftan hast ????merci agar javab ro be man mail bedid . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam merci ,
chetor mishe sedaye dorbine in mobile ro dar moghe aks gereftan silent kard?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)