تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: راهنمایی خرید بهترین LED از نوع Local Dimming غیر سه بعدی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1راهنمایی دیگه؛ سری vt,st پاناسونیک با سری u زمین تا آسمون فاصله تصویری دارن
    عزیزم vt30 رو بانه داره اما قبول کن ندیده نمیشه خرید! متاسفانه توی شیراز نیست و من میترسم 2 تومن هزینه کنم اونوقت به دستم که رسید با تصویرش حال نکنم!
    به هرحال ممنون از وقتی که برای راهنمایی من گذاشتید.

2. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان همه مدلهای بازار که Local dimm باشن سه بعدی هم هستن مدل LE8500 ال جی بهترین ال ای دی غیر سه بعدی مجهز به لوکال دایم هست که فکر نمیکنم پیدا کنی دنبال Edge local dimm هم نباش که مشکلات زیادی دارن مخصوصا عدم یکنواختی شدت نور بهترین Local dimm موجود تو بازار ایران هم سونی HX925 هست.
    من ابتدا نظرم روی 3 بعدی بود و رفتم 3 بعدی الجی - سونی و سامسونگ رو با دقت تست کردم:
    سونی : (از دید من) افتضاح ترین 3 بعدی رو داشت بقدری تصویر لرزش داشت(جلوی چشم شاتر میزد) که بعد از چند دقیقه سردرد عجیبی گرفتم با اون عینک گنده و سنگینش که مثل عینک غواصی میموند(این نظر شخصی من هست، مدلی که من تست کردم ex720 بود)
    سامسونگ : تصویرش لرزش داشت اما نه به شدت سونی ولی اصلا جالب نبود و حال نکردم مدلی که تست کردم D6XXX بود(یادم نیست دقیقا شش هزار و چند بود)
    ال جی: واقعا عالی بود، من ابتدا ال جی بعد سونی و در نهایت سامسونگ رو تست کردم در واقع اولین باری که تصویر 3 بعدی با تلوزیون میدیدم همون موقع بود در نمایشگاه ال جی با مدل lw5700 عینک بسیار سبک و معمولی تصویر سه بعدی بدون لرزش(اون موقع اصلا نمیدونستم 3 بعدی اینقدر لرزش ممکنه داشته باشه ازونجا که اومدم بیرون رفتم نمایشگاه سونی و 3بعدی سونی رو که دیدم ) کلا با تصویر این مدل حال کردم اما اصلا از طراحیش خوشم نیومد خصوصا قاب رنگ تیتانیومیش! دیگه کلا بیخیال 3 بعدی شدم
    حالا به نظر شما تا سقف یک میلیون 800( بدون گارانتی) و سایز 46 چی میشه خرید که طراحیش زیبا ، مناسب برای گیم و تصویر فوق العاده داشته باشه؟ اون مدل ال جی هم که فرمودید نیست تو بازار

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من ابتدا نظرم روی 3 بعدی بود و رفتم 3 بعدی الجی - سونی و سامسونگ رو با دقت تست کردم:
    سونی : (از دید من) افتضاح ترین 3 بعدی رو داشت بقدری تصویر لرزش داشت(جلوی چشم شاتر میزد) که بعد از چند دقیقه سردرد عجیبی گرفتم با اون عینک گنده و سنگینش که مثل عینک غواصی میموند(این نظر شخصی من هست، مدلی که من تست کردم ex720 بود)
    سامسونگ : تصویرش لرزش داشت اما نه به شدت سونی ولی اصلا جالب نبود و حال نکردم مدلی که تست کردم D6XXX بود(یادم نیست دقیقا شش هزار و چند بود)
    ال جی: واقعا عالی بود، من ابتدا ال جی بعد سونی و در نهایت سامسونگ رو تست کردم در واقع اولین باری که تصویر 3 بعدی با تلوزیون میدیدم همون موقع بود در نمایشگاه ال جی با مدل lw5700 عینک بسیار سبک و معمولی تصویر سه بعدی بدون لرزش(اون موقع اصلا نمیدونستم 3 بعدی اینقدر لرزش ممکنه داشته باشه ازونجا که اومدم بیرون رفتم نمایشگاه سونی و 3بعدی سونی رو که دیدم ) کلا با تصویر این مدل حال کردم اما اصلا از طراحیش خوشم نیومد خصوصا قاب رنگ تیتانیومیش! دیگه کلا بیخیال 3 بعدی شدم
    حالا به نظر شما تا سقف یک میلیون 800( بدون گارانتی) و سایز 46 چی میشه خرید که طراحیش زیبا ، مناسب برای گیم و تصویر فوق العاده داشته باشه؟ اون مدل ال جی هم که فرمودید نیست تو بازار
    دوست عزیز همچنان نظر من روی 3D Sharp برو 40" بگیر بلوری 3Dهم بهت میده. عینکش هم خوبه
    در ضمن 46" و 40"با توجه به بلوری 3D که میده میصرفه به هر حال وقتی TV 3D میگیری باید یه پلیر داشته باشی که 3D نشون بده وگرنه آقای ضرغامی که برات فیلم و برنامه سه بعدی نمیذاره
    Last edited by kia.Tahamtan; 04-12-2011 at 23:43.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیزم vt30 رو بانه داره اما قبول کن ندیده نمیشه خرید! متاسفانه توی شیراز نیست و من میترسم 2 تومن هزینه کنم اونوقت به دستم که رسید با تصویرش حال نکنم!
    به هرحال ممنون از وقتی که برای راهنمایی من گذاشتید.
    حق باشماست دوست من. آخه یکی از بچه ها نوشته بود تو خ وحدت پاساژ داریوش یا شاید هم برعکس vt30،st30 اوردن. شایدهم اشتباه میکنم. بهرحال موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حق باشماست دوست من. آخه یکی از بچه ها نوشته بود تو خ وحدت پاساژ داریوش یا شاید هم برعکس vt30،st30 اوردن. شایدهم اشتباه میکنم. بهرحال موفق باشی
    سلام دوست من
    دیروز تهران بودم و در خیابان شریعتی موفق به دیدن این پدیده پاناسونیک شدم!
    از لحاظ طراحی واقعا زیبا بود(vt30) از دید من هیچی کم نداشت
    تصویر: در کنار vt30 یه LED و یک LCD پاناسونیک هم روشن کرد و به مقایسه این 3 پرداختیم
    از لحاظ کیفیت رنگ و طبیعی بودن، اون دو پیش vt30 حرفی برای گفتن نداشتن و VT30 اون دو رو قورت میداد
    اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشت تصویرش نسبت led و lcd کم نور تر بود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورش رو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...
    راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...
    Last edited by arash_a59; 05-12-2011 at 09:31.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...

8. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوست من
    دیروز تهران بودم و در خیابان شریعتی موفق به دیدن این پدیده پاناسونیک شدم!
    از لحاظ طراحی واقعا زیبا بود(vt30) از دید من هیچی کم نداشت
    تصویر: در کنار vt30 یه LED و یک LCD پاناسونیک هم روشن کرد و به مقایسه این 3 پرداختیم
    از لحاظ کیفیت رنگ و طبیعی بودن، اون دو پیش vt30 حرفی برای گفتن نداشتن و VT30 اون دو رو قورت میداد
    اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشت تصویرش نسبت led و lcd کم نور تر بود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورش رو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...
    راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...

دوست عزیز همچنان نظر من روی 3D Sharp برو 40" بگیر بلوری 3Dهم بهت میده. عینکش هم خوبه.بسیار شفاف هم هست
    در ضمن 46" و 40"با توجه به بلوری 3D که میده میصرفه به هر حال وقتی TV 3D میگیری باید یه پلیر داشته باشی که 3D نشون بده وگرنه آقای ضرغامی که برات فیلم و برنامه سه بعدی نمیذاره

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزم نسل جدید تلوزیون های ال جی که دارای تکنولوژی cinema 3d هستند واقعا تصاویر 3d جذابی دارند البته این نظر من هست، تصاویر 3d بدون لرزش و عینک بسیار سبک و مناسب.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آیا ال ای دی ex520 با توجه به عقب افتادن تصویر گزینه خوبی برای خرید هست با توجه به قیمت 1000000 در مرز ؟
    لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آیا ال ای دی ex520 با توجه به عقب افتادن تصویر گزینه خوبی برای خرید هست با توجه به قیمت 1000000 در مرز ؟
    لطفا راهنمایی کنید
    آقا تورو جون هر کی دوست داری این پستو فط توی یه تاپیک راهنمایی بزن والا بلا اگه کسی بلد باشه یا بدونه میاد جواب میده هر جا میری این پستو زدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •