نظر این دوستمون هم کاملا درسته
ولی یه سوال
میشه فایل ها ویا برنامه هایی که توی هات فایل یا رپیدشیر هستن رو با یه سایت لیچ که هاست داخلی داره رو با اینترنت ملی دانلود کرد؟
نظر این دوستمون هم کاملا درسته
ولی یه سوال
میشه فایل ها ویا برنامه هایی که توی هات فایل یا رپیدشیر هستن رو با یه سایت لیچ که هاست داخلی داره رو با اینترنت ملی دانلود کرد؟
Last edited by hosseinboss; 28-11-2011 at 06:55.
چقدر شما ناشکر هستین
برید از سایت پرمحتوای تبیان استفاده کنید وحالش رو ببرید.نرم افزارهای متنوع و قرانی هم داره
اره دوست عزیز امکان اینهست اگه سرورش تو ایران باشه ولی بیشتر سرور های ایران یه مشکلی که دارن اینه که سرعت دانلود رو این سرورا یه جورایی پایین هست بازم شاید من اشتباه کنم ولی تا اونجا که ذهن من یاری می کنه اغلب این مشکل رو داشتن
سلام به همگی
تا اونجا که من شنیدم اینترنت ملی قرار هست این طور باشه که سرعت با سایت هایی که سرورشون داخل هست سرعت خیلی بالا می ره مثلا 20 مگابیت اما با سایت های خارجی مثل اینترنت الانی هست. منبعم هم فکر کنم تالار گفتگوی آشیانه.
حالا به نظر من اگه اینترنت ملی بشه، سایت های دانلود کم کم به داخل کشور نقل مکان می کنند و به نظرم سایت هایی واسه ی اشتراک گذاری فایل هم کم کم درست میشه که سرورشون ایران باشه و فقط برای ایرانی ها باشه.
اولین دستاورد اینترنت ملیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میان سایت ها خودشون رو هم قیلتر میکنن d:
اینقدر اینا گند بالا اوردن که بهتون حق میدم هر حرکت جدیدی که بخوان بزنن همه موضع مخالف بگیرن ولی بچه ها باور کن این فناوری که اینا می خوان راه بندازن لازمه هر جامعه هست و از اون چیزی که فکرش رو می کنید کارا تره ولی مشکل از نحوه اجرا ایناست که میزنن فلان فلان می کنن توش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)