سیستم خیلی عالی هست، فقط اگه پاور یه کم قویتر تهیه بشه بهتره چون VGA و CPU قابلیت اورکلاک بالایی دارن...
پیروز باشید.
سیستم خیلی عالی هست، فقط اگه پاور یه کم قویتر تهیه بشه بهتره چون VGA و CPU قابلیت اورکلاک بالایی دارن...
پیروز باشید.
با تشکر از همه دوستان.
این مدل رم را هم موجود نداشتند مدل دیگه ای هست؟RAM:Kingmax Nano Gaming 4Gb 1600 (2x2Gb)=48
فروشنده تاکید داشت ASUS p8p67 بردارم و کلا ایسوس را بهتر از ازراک می دونست ولی شما گفتید این سریMB:Asrock P67 Extreme4=205
ضعیف هستند. میشه یک مقایسه ای بکنید این دو مدل را.
پاور را هم به 685 تغییر دادم.سیستم خیلی عالی هست، فقط اگه پاور یه کم قویتر تهیه بشه بهتره چون VGA و CPU قابلیت اورکلاک بالایی دارن...
البته منظور من سیستم پیشنهادی دوست خوبم Ultra_Black بود (پست 10)
پیروز باشید.
Apacer Giant II 4Gb 1600 (2x2Gb)=49این مدل رم را هم موجود نداشتند مدل دیگه ای هست؟
مهمترین تفاوتشون قابلیت SLI مادربرد Asrock و همچنین قابلیت اورکلاک بالاترش هست...(البته با قیمت مناسبتر)فروشنده تاکید داشت ASUS p8p67 بردارم و کلا ایسوس را بهتر از ازراک می دونست ولی شما گفتید این سری
ضعیف هستند. میشه یک مقایسه ای بکنید این دو مدل را.
البته اینا رو من پیشنهاد ندادم و اگه دقت کنید خودشون تو پست اول در نظر داشتن...البته منظور من سیستم پیشنهادی دوست خوبم Ultra_Black بود (پست 10)
پیروز باشید.
بنده خودم بودم Redmax FSP700-80GLN میگرفتم که نسبت به قیمت مناسبش کارایی خیلی خوبی داره. (حدود 110 تومن)
منظورم با تغییراتی که شما اعمال کردید (MB ASRock مخصوصا) بود...
پاور هم بله، قطعا از گرین بهتر هست مخصوصا به دلیل قیمت مناسب تر نسبت به گرین...
پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)