ببین دوست من شما می تونی با 3تا div این کارو بکنی،دیوی که برای منو می خوای بذاری رو جوری باید بسازی که بکگراندش ترکیبی از هدر و بادی باشه،اینجوری وقتی می بینی انگار که منو بین این دو div قرار گرفته
ببین دوست من شما می تونی با 3تا div این کارو بکنی،دیوی که برای منو می خوای بذاری رو جوری باید بسازی که بکگراندش ترکیبی از هدر و بادی باشه،اینجوری وقتی می بینی انگار که منو بین این دو div قرار گرفته
خب الان من دو راه به ذهنم میرسه:
1. شما 3 تا div پشت سر هم داشته باشی (بدون margin) و برای اون div که قراره منو باشه و لینکارو نگه داره تصویر بکگراند رو طوری تعریف کنی که وقتی یکی داره نگاه می کنه فکر کنه نصفش از بالا اومده نصفش از پایین در صورتی که در اصل اینطور نیست:
2. راه دوم همون راهیه که خودت اول خواسته بودی و من گفتم با position و z-index میشه درستش کرد. شما تو این راه باید همون دوتا div رو واسه هدر و بدنه تعریف کنی و همون مارجین رو بینشون بذاری؛ بعد، بعد یا قبل از اونا یه div هم واسه منوها طراحی کنی که position ثابتی داشته باشه که از بالا h پیکسل و از چپ یا راست صفر پیکسل فاصله داشته باشه و عرضش 100٪ باشه و z-indexش هم یه عدد مثبت بزرگتر از 1 باشه تا روی اون دوتا div قبلی قرار بگیره:
Last edited by tasnim68; 27-11-2011 at 22:52.
ممنون جواب گرفتم.
حالا به نظر شما کدام اصولی تره؟
تویه قالب من هم عکس و هم منو وجود داره که باید روی چند div قرار بگیرن. به نظر من برای عکسها بهتره برش بدم و تیکه تیکه روی هر div قرار بدم و برای منوها هم از روش دوم استفاده کنم. به نظر شما اینطوری بهتر نیست؟
Last edited by sheklak; 28-11-2011 at 08:13.
به نظر من اگه بتونی از روش اول استفاده کنی خیلی بهتره. روش دوم ممکنه تو مرورگرای مختلف جوابای مختلفی بده. البته اگه کد رو درست بنویسی اونم مشکلی نداره. برای کسب اطلاعات بیشتر می تونی به سایت w3schools.com هم سری بزنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)