هر چند به قول سروش سوال چندان منطقی به نظر نمیرسه البته بیشتر به این خاطر که منتج به انتخاب یک جواب از پیش تعیین شده میشه
شما مجبورین تیک مربوط به تیم مورد نظرتون رو بزنید در صورتی که چنین سوالاتی جوابهای تحلیلی احتیاج دارن
من فکر میکنم ساختار دفاعی میلان ساکی فوق العاده پیشرفته تر بود
تیم ساکی از دادن توپ به حریف هیچ ترسی نداشت چون ساختار دفاعی نفوذ ناپذیری داشت هم بلافاصله بعد از تصاحب توپ میتونستن با هماهنگی فوق العاده ای که داشتن به سرعت به دروازه حریف برسن
به نظر من میلان تیم یک دست تری بود یعنی ترکیب این تیم شاهد تفاوت کمتری بین ستاره هاش و بازیکنای معمولیش بود
در خط دفاعی باره سی و مالدینی رویاییترین ترکیب دفاعی تاریخ فوتبال رو درست کرده بودن و در ساختار هجومی تیم بازیکنایی مثل گولیت رایکارد و فان باستن شاید در تاریخ فوتبال بهترین ترکیب هجومی نبودن اما حقیقتا به شکل عجیبی با هم هماهنگ بودن
من قهرمانی سال 90 میلان در اروپا رو دقیقا به خاطر میارم 10 یا 11 سالم بود و به این خاطر که بردارم طرفدار میلان بود کنارش مینشستم و بازیهای میلان رو میدیدم(البته به این صورت خبری از پخش زنده نبود و گاهی اوقات شبها یا اگر هوا خوب بود مثل اکثر خوزستانیها از تلویزیون عراق بازیها رو میدیدیم)
کلا میلان ساختار دفاعی بهتری داشت
اما در بارسا کسایی مثل کیتا و یا مکسول کمی ترکیب این تیم رو از حالت یک دستی خارج میکنه با این حال ساختار هجومی بارسلونا واقعا پیشرفته تر و پیچیده تر از میلان ساکیه هر چند واقعا نوع این دو فوتبال رو نمیشه با هم مقایسه کرد اما هر فردی میتونه به طور شخصی به یک تیم یا یک روش علاقه مند بشه
من هر چند بارسلونا شیوه دفاعی جدیدی رو ابداع کرده که البته هنوز برای کامل شدن نیاز به زمان داره اما سیستم دفاعی میلان ساکی رو بیشتر دوست دارم
باره سی و مالدینی زیاد نمیدویدن وقتی نگاهشون میکردی احساس میکردی اصلا انرژی مصرف نمیکنن اما وقتی دقت میکردی میدیدی همیشه سر جایی که باید باشن هستن
دقیقا همین نکته در ساختار هجومی بارسا دیده میشه انگار ژاوی و اینیستا و مسی همیشه جایی هستن که باید باشن
هر چند آمار گوردیولا در تعداد جام واقعا خارق العاده اس اما فکر میکنم ساکی واقعا عمیقتر بود البته این رو هم باید در نظر گرفت که سنی که گواردیولا داره هنوز برای پخته شدن جا داره
همیشه گفتم دو مربی بودن که اگر در حال حاضر در تیمی مربیگری میکردن شاید فوتبال دنیا یه شکل دیگه ای بود شاید اصلا به عصر بارسای گواردیولا نمیرسیدیم
یکی کرایوف و یکی هم ساکی که متاسفانه خیلی زود نیمکت رو ترک کردن
کرایوف که مشخصه چرا مربیگری نکرد اما در مورد ساکی واقعا حرف بسیاره
فقط به گفتن همین نکته اکتفا میکنم که طعا اگر ساکی در کشوری دیگه مثلا انگلیس بود تا همین حالا هم مربیگری میکرد
هنوز یادم نرفته که مجله کیهان بعد از جام جهانی 94 عکسی از فرودگاه ایتالیا گذاشت که موقع بازگشت ایتالیا و بعد از نایب قهرمانی با تخم مرغ و گوجه گندیده از ساکی و تیمش استقبال شده بود
ساکی تیمی رو که یک مشت مصدوم داشت نایب قهرمان دنیا کرد اونم با شکست در ضربات پنالتی اما اینجوری ازش استقبال شد
در کل من ساکی رو بیشتر ازمیلان ساکی دوست دارم هر چند فکر میکنم نهایتا به گزینه میلان رای بدم
چون بارسای فعلی و گواردیولا هنوز در مرحله آزمون و خطاست و هنوز وارد تاریخ نشده