یه ساعته دارم همه بخشای فرومو می گردم(نقد،کلوپ گوشی ها،...)تا حالا هیچ تایپیکی درموردش پیدا نکردم!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه ساعته دارم همه بخشای فرومو می گردم(نقد،کلوپ گوشی ها،...)تا حالا هیچ تایپیکی درموردش پیدا نکردم!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چند سوال دیگه داشتم:
بلوتوث این گوشی چه نسخه ایه؟
جنس بدنش خوبه مقاوم هست؟
میشه فلش بهش وصل کرد؟
با تشکر
سلام
انشالله فردا می خوام بگیرم؛
از راهنمایی هاتون متشکرم؛
قیمتش سوال کردم(شهرستان)355تومن گفت خوبه...نه؟
فقط چه طور باید فهمید که اصله یا نه؟کلا اگه نکاتی برای خریدش هست بگید؛
با تشکر
سلام
صد تومن به بودجم اصافه شد گالکسی اس گرفتم.
مبارکه عزیز
سی پی یوش براتون پردازش توپ کنه!
شرمنده که دو سوال قبلیتونو جواب ندادم چون اشتراک توی تاپیک ها رو حذف کردم آپدیت شدنشون رو نمیبینم
برای آپدیت رام و اینا هم به آندروید.آی آر یا همین کلوب خودمون یا موبایلستان یک سری بزنید!
دوست عزیز بهترین گوشی نه تنها تا 300 تومن بلکه حتی تا 400 تومن هم فقط wave II هستش سیستم عام بادا نیز خوبه که اگر در سایت سامسونگ اپس بری نزدیک به 16000 برنامه و بازی داره من الان 1 ماه دارمش واقعن حرف نداره اگر در سایت gsm.ir بری در باره ی همه ی گوشی ها کامل نوشته اگر همه ی چیز هارو نگاه کنی از قبیل پشتیبانی از فایل های divx و xvid فیلم برداری دیجیتال با سرعت بالا و غیره می فهمی که هیچ گوشی در این بازه قیمتی به wave II نمیرسه من خودم نمی دونم چرا این گوشی 300 تومنه چون راحت 400 تومنم می ارزید . واقعا samsung apps بهترین سایت اختصاصی برای دانلود برنامه ی گوشیه چون مثلا از اندروید مارکت یه برنامه دانلود میکنی و می خوای نصب کنی تازه می فهمی که به گوشیت نمی خوره اما در سامسونگ اپس هرگز از این مشکل ها به وجود نمی اید.
only wave II
Last edited by dash_mehdi; 13-12-2011 at 02:05.
سلام
نوشدارو بعد از مرگ سهراب فکر کنم بالا نوشتم که گوشی گرفتم...دی: (شوخی)
از راهنمایی هاتون ممنون
جناب اچ تی من از راهنمایی هاتون متشکرم
یه سوال من الاا فقط میتونم با گوشی بیام اینترنت چه طور میشه به کامپیوتر مودم گوشی رو شناسوند که بشه با کامپیوتر اومد اینترنت?
با تشکر
ببخشید نفهمیدم خریدید
مبارک باشه
ممنون
نفهمیدم گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر که با نت گوشی بیاید؟
این توی خود pc suite سونی هست (نمیدونم اسمش چیه ) اگر نبود باید طبق سیم کارتتون یک کانکشن بسازید مثلا ایرانسل Dial Number اش#99*...بعدش با مود پی سی سوئیت ( دقت کنید Mass Storage نباشه) به پی سی وصل کنید اینو بزنید عین دیال آپ کانکت میشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)