من همین مدل مانیتور رو دارم و مشکلی باهاش ندارم...
شما تنظیمات مانیتور رو به حالت کارخونه ای برگردونید
توی بایوس هم تنظیمات رو چک کنید...
من همین مدل مانیتور رو دارم و مشکلی باهاش ندارم...
شما تنظیمات مانیتور رو به حالت کارخونه ای برگردونید
توی بایوس هم تنظیمات رو چک کنید...
با سلام
دیروز زنگ زدم به مادایران
کارشناس فنی گفت این جور مشکل رو قبلا هم دیده و احتمالا مانیتور مشکل داره.
در ضمن برخلاف این همه تبلیغات که (حضور در محل شما در کمتر از 2 ساعت!!!) من فقط 3 ساعت طول کشید تا بتونم با کارشناس صحبت کنم و مشکلاتم رو بگم (ظاهرا کارشناس در گارانتی موجود نبود!!) تازه بعد از این انتظار بهم گفتن روز شنبه یعنی 4 روز بعد از تماس تلفنی من میان تا ببینن مشکل از چیه.
در ضمن یه نکته رو که من فهمیدم میگم تا بقیه هم ازش استفاده کنن:
ظاهرا گارانتی تعویض مانیتورهای ال جی معادل 160 ساعت کارکرد مانیتور هست و یه شرط دیگه اینه که کمتر از 1 ماه از تاریخ خرید نگذشته باشه و این 160 ساعت رو هم خود تعمیرکارا بلد هستن بفهمن(احتمالا به صورت زدن کلیدهای مانیتور به صورت رمزی)
حالا شما که این مانیتور رو داری وقتی با کابل hdmi وصلش میکنی بعد از خاموش کردن کامپیوتر مانیتور تو استندبای میره یا no signal میگه و روشن می مونه؟(البته من با رابط mini hdmi وصل میکنم)
با سلام
مانیتور رو از گارانتی زنگ زدن مشکلی نداره!
2 روزم اونجا موند ولی ظاهرا هیچ کدوم از مشکلایی که من داشتم رو ندیدن و پس فرستادن. حالا نمیدونم واقعا مانیتور سالمه و ایراد از یه جای دیگه است یا از بدشانسی من اون مشکل تو اون دو روز خودشو نشون نداده و مانیتور مشکل داره!
حالا اگه فرض بگیریم که مانیتور سالم باشه به نظر شما ایراد از کدوم قسمت دیگه می تونه باشه؟
آقا من این مانیتور رو تازه خریدم..
وقتی با کابل DVI میام خوب و عادی کارمیکنه ولی وقتی کابل HDMI رو میزنم کله مانیتور fill نمیشه یعنی کناره های مانیتور تقریبا به فاصله یکی دو سانت سیاه هستن و تمام صفحه نمیشه..
در ضمن با کابل HDMI برنامه مانیتور یا همون EasySetPackage غیرفعال هست و هرکاری کردم نتونستم وقتی با کابل HDMI میام برنامه رو فعال و صفحه رو Fill کنم..(با کابل DVI درسته)
کارت گرافیکم ATI 4650 هست و ویندوزم هم 7 هست 64 بیتی..
ممنون میشم راهنمایی کنید..
Last edited by kavoosh; 03-01-2012 at 23:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)