Omidpsp جان چرا تو زوق بچه ميزني ! خودت هو روزي هيچي باد نبودي حالا استاد شدي !!!!!
Omidpsp جان چرا تو زوق بچه ميزني ! خودت هو روزي هيچي باد نبودي حالا استاد شدي !!!!!
راستي غزيز اول ميتوني تو همين اول كار از كساني كه بلد هستند استفاده كني و به قول معروف يه دعوت به همكاري بزني !!!
بعد همه فكر مي كنن كه اين دعوت براي يه كمپاني همه دنبال پول مي گردن.نوشته شده توسط LOVEMT
![]()
![]()
شما در قسمت cpane به فایل منیجر راجعه کنید یا به لینک زیر برید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ورود به این قسمت وارد PUBLIC_HTMLیا WWW شوید در اونجا فایل مورد نظر یا سیستم مدیریت محتوا ی خود را نصب کنید .
در ضمن شاخه ی قبل از اون یعنی اونجنیی که اول هستی فقط واسه خودته و به کاربر نشون داده نمیشه !!
در ضن کار با سایت مثل وبلاگ نیست که مسخره بازی بازی باشه .!!!!l
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط Omidpsp
ممنونم که حرفمو قبول داری
ولی
این حرف چند جنبه داره :و اما درمورد دوست عزیزمون باید بگم شما اگه بلد نیستی فنتستیکو چیه یا اصلا طراحی صفحات وب بلد نیسی چرا بیخودی رفتی دومین و هاستینگ خریدی.ناراحت نشی ولی این نظر منه
1. من فانتاسیتکو و طراحی صفحات وب بلد نیستم
2. کسی که این تاپیک رو ساخته بلد نیست
3. اونی که درباره اش گفتم بلد نیست
بهتره این موضوع رو باز کنی
موفق باشید
اگهمي شه درست تر جواب بديد
كسي نيست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
يكي از دوستانم بمن گفته كه:
یک برنامه اف تی پی نصب میکنی و از طریق اون فایلات رو آپ میکنی
( برنامهcutftp)و به جای اون اینها رو وارد کنم
ftp.name site shoma.com
username shoma
paswoorde shoma
بعد از وارد شدن فایلها رو در فایل www بریز م
حالا من این برنامه را با کرکش نصب کردم برای اینکه قالب سایتی را که دارم (شامل یک فایل فلش +چند تا عکس) است حال مثل اینکه برای آپلود کردن این فایلها درون پوشه www باید از این نرم افزار بالا استفاده شود در حال مثل اینکه قبل از اینکار باید یک اکانت اف تي پي بسازم (ftp.name site shoma.com) بله؟
راستي ديگر دوستان شايد از اين مجموعه خوششان بياد
مژده به تمام دوستان مبتدي مثل من اين راهنما را بخواني كارت راه مي افته يا حق:
دوستان فقط يه سوال من چند تا عكس را توي پوشه ايمج آپلود كردم حالا براي لينك دادن چه مسيري را بايد تو صفحه بنويسوم
بعنوان مثال: "background="image/bg.jpg درسته یا باید اینطوری باشه: "background="domain/image/all_bg.jpg
در ضمن این پوشه ایمیج در کنار پوشه public_html تو cpanel قرار داره لطفا مرا راهنمايي كنيد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)