تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: مصرف مرغ و مقاوم شدن بدن به انتی بیوتیک ها

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالاخره نفهمیدیم چه گوشتی مصرف کنیم مرغ که اینجوریه شنیدم به گاو و گوسفندها هم آمپول تمجیزک میزنن که همش کورتونه بعد ادم وقتی مریض میشه هر چی دارو میخوره میگه نمیدونم چرا خوب نمیشم بگو قبلا این دارو ها با دوز بالا میاد تو بدنمون و بدن بهشون مقاوم میشه
    توی گاوداری ها به گاو ها هورمون میدن که شیرشون زیاد بشه بهشون انتی بیوتیک میدن که مریض نشن به جای علوفه نون خشک میدن که به علت کپک موجود در نون خشک باعث ایجاد افلاتوکسین در شیر میشه گوسفندا هم که زباله میخورن بهشون واکسن هم میزنن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

توی گاوداری ها به گاو ها هورمون میدن که شیرشون زیاد بشه بهشون انتی بیوتیک میدن که مریض نشن به جای علوفه نون خشک میدن که به علت کپک موجود در نون خشک باعث ایجاد افلاتوکسین در شیر میشه گوسفندا هم که زباله میخورن بهشون واکسن هم میزنن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به به به اینا میگن دام سالم
    به قول این ماشینای حمل گوشت " غذای سالم جامعه سالم"!

4. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

فکر میکنم وضعیت سبزیجات و میوها هم بهتر از این نباشه

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یه تفاوتی دارن این مرغایی که بهشون میگن سبز اولا کوچیکترن دوما رنگشون تیره است مثل مرغ محلی سوما دیر پز تر هستند چون بافت سفتی دارند و من شخصا هیچ نوع مرغی نمیخورم مگر اینکه مرغ محلی گیرم بیاد!
    دوست عزیز مرغ دیرپز مرغ تخمگذاری هست که دیگه یواش یواش از تخمگذاری افتاده و دیگه ارزش نگهداری برای مرغداری نداشته..
    همون اول هم گفتم که این به اصطلاح مرغ سبز هم یه کلاهبرداری دیگه با اسمهای جدیده.. این روزا ایرانیها در کشف روشهای کلاهبرداریهای مختلف هر روز دارن رکورد جهانی روز قبل خودشون رو میشکنن.. این حرف من نیست و متآسفانه چیزی بدیهیه. و از زعفران ساخته شده از گوشت گاو گرفته تا همین مرغ سبز جزو انواع جدیدشه..

اصولاً مرغی برای طبخ مناسبه که 1-اصلاً مرغ نباشه! بلکه خروس باشه! 2-اگرم مرغه مرغی نباشه که یه عمر تخم گذاشته و بافتهای عضلانی بدنش سفت و بدردنخور و بقول شما دیرپز شده.
    ضمناً مرغها نژادهای مختلفی دارند که باعث تفاوت نوع پر و رنگ و اندازشون شده.. توی لینکی که در ص قبل گذاشتم توضیح داده..

7. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

خوب به نظرتون راه حل چیه؟پیدا کردن مرغ محلی که خیلی سخته و همچنین گرون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

بله. دقیقا همین اتفاق میفته. ولی الان شرکت هایی به اسم مرغ سبز راه اندازی شدن که ادعا میکنن مرغ ها هیچ نوع از مواد آنتی بیوتیک ندارن و در عین حال کاملا به روش های دیگه سلامتشون تضمین شده هست. من یه صحبتی با کارمند یکی از این شرکت ها تو رشت داشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا من اطلاعات اون را ندارم . ولی اینجوری که میگفت مرغ سبز مرغ خیلی سالمی هست. هورمون هم نداره حالا واسه هر شرکتی باشه مهم نیست. استاندارهاشون یکیه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •