البته atrix 2- non pentile هست!
این xe واقعا خوشگله همین که دستم گرفتم یه جوری عاشقش شدم ولی خب کاربرد اصلیمو گفتم
ای خدا چیکار کنم![]()
البته atrix 2- non pentile هست!
این xe واقعا خوشگله همین که دستم گرفتم یه جوری عاشقش شدم ولی خب کاربرد اصلیمو گفتم
ای خدا چیکار کنم![]()
من هنوز پیشنهادم Galaxy S II هست
چون همه نیاز های شما رو برآورده میکنه!
سنسیشن مشکل انتن وای فای داره البته بیشتر در حالت افقی اگه تو دستت بگیری, و با توجه به اینکه ما تو ایران خیلی کم از وای فای. برا دانلود استفاده میکنیم زیاد به چشم نمیاد
ولی صفحش زیاد جالب نبست, xe همون شاسیه البته تو عکسها در کنار مدل معمولی صفحش بهتر نشون میده,
در کل گالاکسی به صرفه تر ه و برتریای بیشتری داره,
شما اگه از اچ تی سی خوشت میاد میتونی بهxl فک کنی ساختارش با سنسیشن فرق داره و فککنم مشکل نداره
ال جی اپتیموس تری دی هم هست که تو بنچمارکش با اپدیت جدیدش تو چند مورد از گالاکسیم بهتر شده و بقیه موارد پشت گالاکسی و برتر از بقیه هست
ولی xe خیلی خوشگله نمیدونم مشکل وایرلسش چه طوریه میتونم باهاش کنار بیام یا نه اخه گوشی رو بیشتر در حالت افقی میگیرم
از طرفی همه فروشنده ها gs2 پیشنهاد میدن
بعد از ماه محرم به نظر شما قیمت droid razer پایین میاد دست نگه داریم اینو بگیریم ؟؟ gs2 خوبه یا این؟؟
من پیشنهاد میکنم یکم صبر کنید و برید برای خرید MOTOROLA DROID RAZR ....
همه ی نیاز های شما رو بخوبی براورده میکنه
الان آتریکس که از razr خیلی ضعیفتره از اس2 گرونتره ... کلاً موتورولا تو ایران به خاطر طرفدار کمی که داره و کم وارد بازار میشه افت قیمتش پایینه ولی اس2 افت قیمتشو کرده البته الان یکم کشیده بالا ولی اگه دوباره ارزون بشه تا 600 میرسه
جدا از بحث قیمت razr برتری خاصی نسبت به اس2 نداره و ارزش صبر کردن نداره
با خیال راحت یه اس2 بخر حالشو ببر فکر موتورولا و htc هم نباش
برای خوشگلی بله! ولی قدرت ...
من درسته که از موتورولا خیلی خوشم میاد ولی این یکی مدل به نظر من اصلا خوشگل نیست gs2 از اون خوشگل تره![]()
sensation xe با هندزفری صدو خورده ای و cpu 1.5 شک نکن تو خریدش اینجا دوستان بشتر جانبداری میکنند از بعضی برندا
شما برو هر 2تا گوشی رو بگیر دستت بعد تصمیم بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)