خیلی با مرامی پلاگین ها رو از کجا بگیرم ؟
خیلی با مرامی پلاگین ها رو از کجا بگیرم ؟
سه تا پلاگین داخل یک فایل فشرده قراردادم سئوال تو همون تاپیکی که گفتن مطرح کنید دوستان .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا رو کجا بریزم کجا کپی کنم ؟![]()
Last edited by shahin_mp3; 24-11-2011 at 01:54.
تو پوشه پلاگین دیگه کپی میشه دیگه هر بحثی خواستین انجام بدین دوستان تو همون قسمتی که دستمون گذاشتن ادامه بدین برای مبحث ----t اینطوری هم نظم فروم بهم نمیخوره .
کدک ویدئو که گفتین باید طبق تصویر تنظیم شه رو تو برنامه پیدا نکردم میشه آدرسشو بگین دقیقا؟ یعنی اون دو تا نرم افزار غیر خود dream فقط نصب بشن کافین و نیازی به تنظیم یا حتی اجرا موقع فعال بودن dream ندارن؟
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
یه تاپیک جدا در همون بخشی که دوستمون فرمودن با همین موضوع باز کردم. اونجا ادامه بدین خواهش میکنم درباره ی برنامه --- Dream باشه.![]()
کلیدهای CTRL+ G رو بزنید خودش ظاهر میشه اونا فقط کدک هستن بعدش شما باید تنظیمات انجام بدین.
1-این عکس رو ببینید اون قسمت پایین که یک کد میخواد که نوشتین 9144 رو من نمیتونم تغییر بدم و عدد 0 رو عوض کنم چه کار کنم ؟
2- در قسمت سمت راست اون عکس شما 5 قسمت فعال است ولی برای من فقط 3 قسمت بعد از تنظیمات اعمالی چرا؟
ضمنا اون دو تا نرم افزار غیر خود dream فقط نصب بشن کافین و نیازی به تنظیم یا حتی اجرا موقع فعال بودن dream ندارن؟
3- جایی تنظیمی بود که من روی ژاپن گذاشتم و یادم نیست کدوم قسمت بود میشه راهنمایی کنید درستش کدوم کشوره؟
بسیار ممنونم![]()
ببینید بعد زدن دکمهaplly بعد اعمال تغییرات شما این پیام رو داد چرا؟
چطور میشه عکس در سایت رو به صورت ضمیمه های کوچک نشون نده؟ ضمنا آخرین ورژن این نرم افزار چیه؟
شما هم تو کدک اول که مهم باشه مشکل دارین کدک nVIDIA PureVideo Decoder دان کنید بعدش با اون تنظیم کنید ببینید رفع مشکل میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)