آقا شرمنده یه سوال دیگه
من مجددا مردد شدم:
و اما 206 یا ال ایکس مسئله این است!
این بحث رو تو فروم های دیگه هم دنبال کردم نتایج متفاوتی داشت.از تعمیرکارا که می پرسی متفقا می گن 206 و معتقدن سمند ماشین پر استهلاکیه.ولی نظر خودم رو ال ایکس مدل 87 (دوگانه 86 هم گیرم میاد)،هم به لحاظ امکانات و هم فضای ماشین و اینکه ماشین مسافرتیه. فقط مسئله اینه که یه کم نگران آیندشم.اینجوری که بوش میاد بعد از یکی دو سال "لش" میشه میفته رو دستم.راستش ظاهرشم به این سرنوشت گواهی میده.از اون ور 206 هم میگن کمتر کارش به تعمیرگاه میفته ولی خب یه وجبه همش... ضمن اینکه اگه بخوام مثلا همون مدل سمند یعنی 87 رو بگیرم تیپ 2 و 3 گیرم میاد که خب قدرت موتورش پایین تر از سمند(100 اسب بخار) میشه.
یه نکته غیر علمی که تا حدودی منو حساس کرده صدای موتور سمنده:فیسسسس!! اصلا باهاش حال نمی کنم یه چیزی مشابه روآ.اون صدای غرش گونه پژو رو نداره.
در کل خودم نظرم رو سمنده و دنبال یه دلیل موجه میگردم تا اون اندک تردیدی که ته دلم نسبت به 206 دارم برطرف بشه و بگیرمش.ولی این موارد نگرانم کرده:
1.پر و سر و صدا بودن سمند(صدای اتاق،درب ها و کنسول جلو وصندلیا بعد از یکی دو سال استفاده) البته بعضی از این ایرادات گویا منحصر سمند معمولیه و تو ال ایکس برطرف شده(؟!)
2.ترمزش abs تو ال ایکس بازم مشکل داره؟
3.مهمتر از همه استهلاک زیاد موتور و اینکه بعد از یکی دوسال ناگزیر راهی تعمیرگاه میشه
4.بقیه ایراداتش از جمله مشکل درب؛مشکل دید و مصرف سوخت..زیاد برام مهم نیست.
راستی همونطوری که دوستمون بالا گفت سوال 6 رو از قلم انداختم.این بود:
6. دوگانه 86 یا یگانه 87؟
محمد اسکای استار جان خواهشا با دقت جواب بده که نظرت برام اتمام حجته رفیق.