تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: با 10 میلیون تومن چی گیرم میاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا شرمنده یه سوال دیگه
    من مجددا مردد شدم:
    و اما 206 یا ال ایکس مسئله این است!
    این بحث رو تو فروم های دیگه هم دنبال کردم نتایج متفاوتی داشت.از تعمیرکارا که می پرسی متفقا می گن 206 و معتقدن سمند ماشین پر استهلاکیه.ولی نظر خودم رو ال ایکس مدل 87 (دوگانه 86 هم گیرم میاد)،هم به لحاظ امکانات و هم فضای ماشین و اینکه ماشین مسافرتیه. فقط مسئله اینه که یه کم نگران آیندشم.اینجوری که بوش میاد بعد از یکی دو سال "لش" میشه میفته رو دستم.راستش ظاهرشم به این سرنوشت گواهی میده.از اون ور 206 هم میگن کمتر کارش به تعمیرگاه میفته ولی خب یه وجبه همش... ضمن اینکه اگه بخوام مثلا همون مدل سمند یعنی 87 رو بگیرم تیپ 2 و 3 گیرم میاد که خب قدرت موتورش پایین تر از سمند(100 اسب بخار) میشه.
    یه نکته غیر علمی که تا حدودی منو حساس کرده صدای موتور سمنده:فیسسسس!! اصلا باهاش حال نمی کنم یه چیزی مشابه روآ.اون صدای غرش گونه پژو رو نداره.

در کل خودم نظرم رو سمنده و دنبال یه دلیل موجه میگردم تا اون اندک تردیدی که ته دلم نسبت به 206 دارم برطرف بشه و بگیرمش.ولی این موارد نگرانم کرده:

1.پر و سر و صدا بودن سمند(صدای اتاق،درب ها و کنسول جلو وصندلیا بعد از یکی دو سال استفاده) البته بعضی از این ایرادات گویا منحصر سمند معمولیه و تو ال ایکس برطرف شده(؟!)
    2.ترمزش abs تو ال ایکس بازم مشکل داره؟
    3.مهمتر از همه استهلاک زیاد موتور و اینکه بعد از یکی دوسال ناگزیر راهی تعمیرگاه میشه
    4.بقیه ایراداتش از جمله مشکل درب؛مشکل دید و مصرف سوخت..زیاد برام مهم نیست.

راستی همونطوری که دوستمون بالا گفت سوال 6 رو از قلم انداختم.این بود:
    6. دوگانه 86 یا یگانه 87؟

محمد اسکای استار جان خواهشا با دقت جواب بده که نظرت برام اتمام حجته رفیق.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی اگه واقعا بین سمند و 206 اینقدر تفاوت کیفی وجود داره که واقعا دست نگه دارم؟
    منظورم رده بندی کیفی خودروها به روایت تابناکه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

آقا شرمنده یه سوال دیگه
    من مجددا مردد شدم:
    و اما 206 یا ال ایکس مسئله این است!
    این بحث رو تو فروم های دیگه هم دنبال کردم نتایج متفاوتی داشت.از تعمیرکارا که می پرسی متفقا می گن 206 و معتقدن سمند ماشین پر استهلاکیه.ولی نظر خودم رو ال ایکس مدل 87 (دوگانه 86 هم گیرم میاد)،هم به لحاظ امکانات و هم فضای ماشین و اینکه ماشین مسافرتیه. فقط مسئله اینه که یه کم نگران آیندشم.اینجوری که بوش میاد بعد از یکی دو سال "لش" میشه میفته رو دستم.راستش ظاهرشم به این سرنوشت گواهی میده.از اون ور 206 هم میگن کمتر کارش به تعمیرگاه میفته ولی خب یه وجبه همش... ضمن اینکه اگه بخوام مثلا همون مدل سمند یعنی 87 رو بگیرم تیپ 2 و 3 گیرم میاد که خب قدرت موتورش پایین تر از سمند(100 اسب بخار) میشه.
    یه نکته غیر علمی که تا حدودی منو حساس کرده صدای موتور سمنده:فیسسسس!! اصلا باهاش حال نمی کنم یه چیزی مشابه روآ.اون صدای غرش گونه پژو رو نداره.

در کل خودم نظرم رو سمنده و دنبال یه دلیل موجه میگردم تا اون اندک تردیدی که ته دلم نسبت به 206 دارم برطرف بشه و بگیرمش.ولی این موارد نگرانم کرده:

1.پر و سر و صدا بودن سمند(صدای اتاق،درب ها و کنسول جلو وصندلیا بعد از یکی دو سال استفاده) البته بعضی از این ایرادات گویا منحصر سمند معمولیه و تو ال ایکس برطرف شده(؟!)
    3.مهمتر از همه استهلاک زیاد موتور و اینکه بعد از یکی دوسال ناگزیر راهی تعمیرگاه میشه
    4.بقیه ایراداتش از جمله مشکل درب؛مشکل دید و مصرف سوخت..زیاد برام مهم نیست.

راستی همونطوری که دوستمون بالا گفت سوال 6 رو از قلم انداختم.این بود:

محمد اسکای استار جان خواهشا با دقت جواب بده که نظرت برام اتمام حجته رفیق.

تو تمام محصولات ایرانی بعد از چند سال این مساله مشخص میشه و هست.
    تو سمند به مراتب بیشتر البته الان رو قالب سمند و 405 خیلی کار کردن و تا حد زیادی برطرف شد.

ترمز تمام سمند ها از روز اول تا الان مشکل رو داشته شاید به مراتب بهتر شده باشه اما به حد مطلوب نرسیده
    البته شانسی هم هست کسانی هستن که از تزمر سمند واقعا راضین.

من یه 405 داشتم که موتورش همون موتور سمند بود 3 سال فقط آب و روغن ریختم و بنزین
    و سرویس هارو مرتب انجام میدادم و حواسم بود که فشار بیجا به موتور و گیربکس نیارم
    و این مورد تماما به عملکرد شما با خودرو داره. 2 سال که هیچ یک عمر در خدمت شماست.

با توجه به اینکه مصرف سوخت براتون مهم نیست حتما مدل 87 بنزینی رو انتخاب کنید
    چون گاز با موتور XU7 قدیمی زیاد سازگار نیست و یکی از دلایل تولید موتور EF7 همین بود.

در مورد 206 هم باید بگم کم استهلاک نیست و اگر رو خرج بیوفته صاحب خودرو رو تا مرز فروش پیش میبره و واقعا کلافه کننده میشه.

4. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •