باتریو در اوردم و اخرین ورژن بایوسشو روش نصب کردم اما بازم تا به برق وصل نباشه روشن نمیشه
تو محیط ویندوزم همینکه برقو ازش جدا می کنم خاموش میشه.رو ایکون باتریشم که میرم زده
95 % available(plugged in,not charging) d
باتریو در اوردم و اخرین ورژن بایوسشو روش نصب کردم اما بازم تا به برق وصل نباشه روشن نمیشه
تو محیط ویندوزم همینکه برقو ازش جدا می کنم خاموش میشه.رو ایکون باتریشم که میرم زده
95 % available(plugged in,not charging) d
ببین باتری شارژ 100 درصد میشه یا نه یا فقط همون 95 ذرصد مونده
برای تنظیمات مربوط به باتری میری داخل کنترل پنل قسمت سیستم در قسمت پاور آپشن وارد شو معمولا براساس نوع لپ تاپ معمولا چند تا گزینه است معمولا یکی از اون ها فعال است در قسمت
change plan seting
وارد شو وتغیررات لازم رو بده.
در همین صفحه یه advance power seiting میتونی تنظیمات رو براحتی اگر در حد معمول انگلیسی بلد باشی انجام بدی
شارزش به مرور كم ميشه 96بود شده 95
شارز نميكنه از باتريم استفاده نميكنه تنظيمات باتريو كه كفتيم بركردوندم به حالت اول بازم نشد
اگر دیگه مخوای مطمن بشی سخت افزاری نه نرم افزاری یه ویندوز جدید بریز.شاید درست شد
اما بهترین کار ببری نمایندگی ایسوس یه تست با یه باتری دیگه برات بگیره ببینه عیب از کجاست.
دوست من باطری تو خراب شده کاری به مادربرد نداره باطری درسته پر میشه ولی توانایی روشن نگه داشتن لب تاب رو نداره
دقیقا مثل باطری موبایل میمونه و این در نظر داشته باش که جریانی (امپر) که میگذره بین باطری و لب تاب خیلی مهمه و باید یکسان باشه و اگر کم شد قدرت روشن کردن رو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)