Sam Fisher 11 عزیز خدا خیرت بده . هر چی گشتم نتونستم TU درایور رو پیدا کنم ، می تونی یه آمار بگیری اگر باشه لینکش رو بذاری
ممنون
Sam Fisher 11 عزیز خدا خیرت بده . هر چی گشتم نتونستم TU درایور رو پیدا کنم ، می تونی یه آمار بگیری اگر باشه لینکش رو بذاری
ممنون
سوالت رو اینجا فکر کنم بگی زودتر به جواب برسی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
فکر کنم سئوالم مربوط به این تاپیک بشه .
بازیهای جدیدی که میان رو اگه تو دستگاه بذاریم این آپدیت رو نصب نمیکنن مثل Halo: Combat Evolved Anniversaryیا Need For Speed : The Run
Assassin's Creed: Revelations
وقتی کنسولی به لایو وصل نشه همه بازیها رو میتونه با خیال راحت اجرا کنه ؟
آره تا وقتی که به لایو وصل نشی میتونی اجرا کنی ولی به محض رفتن به لایو یه آپدیت برای داشبورد هست که بدونه اینکه ازت سوال کنه ریخته میشه تو کنسول و باعث میشه این بازی ها و چند تای دیگه که جدیدن رو نتونی بازی کنی
اقا من رفتم لایو دیگه بازی های جدیدو نمیتونم بازی کنم.lt2 دستگاهم پرید
حالا با همین روش رفتم اپدیت های بازی هامو گرفتم ok شد.فقط هیچ اپدیتی برای mw3 کار نکرد.قضیه چیه؟راهی هست که بشهmedia-id بازیمونو بفهمیم که راحتتر بتونیم اپدیت بازیمونو دانلود کنیم؟
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
راستی اپدیت rayman تو سایت xbuc اومده؟چرا نمیاد؟
بچه ها دو سئوال چون منم دچار مشکل لایو شدم.
1. نمیشه یه جوری دوباره همه چیو برگردونیم به حالت قبل از لایو رفتن؟ مثلا دوباره lt2 بریزیم یا کار مشابه؟
2. Assassin's Creed Brotherhood توی اون سایت 6 تا آپدیت داره که هیچکدومشون کار نمیکنن. کسی میدونه مشکل کجاست؟
ممنون
سلام دوستان. من با این آپدیت جدیده دیگه نمیتونستم بازی کنم و not supported میداد . حالا با همین روش حلش کردم و بازیا اجرا میشن. حالا میتونم برگردم لایو ؟؟؟؟!!!
یکی جواب بده لطفا . گلدم داره میره ....
راستی NFS Hot Pursuit با این روش حل نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد سوال اول اینکه میتونی دوباره lt2 بریزی و مثل قبلا بازی هارو بدون مشکل بازی کنی...ولی دیگه به لایو وصل نشو تا دوباره lt2 دستگاهت نپره....فعلا صبر کنید تا lt3 بیاد...دیگه نمی صرفه دوباره lt2 بریزیم...فعلا با همین روش اپدیت بازی ها باید بازی کنیم تا lt3
درمورد سوال دوم اینکه من یه جا خوندم نوشته بود باید اپدیت های قبل از 17 نوامبر بگیریم تا کار کنه...دلیلش رو نفهمیدم....هرکی فهمید به ما بگه....من که اپدیت اساسین رو ok کردم....همین مشکل شمارو من رویmw3 دارم که هیچ اپدیتی روش کار نمیکنه!!کسی دلیلشو میدونه بگه....کلا اگه کسی میدونه چه جوری میشه media-id بازیمونو بفهمیم کار بچه ها تو دانلود اپدیت بازی ها راحت تر میشه...
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
نه نمیشه....با این روش فقط افلاین میشه بازی کرد
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
چرا حل شده....میتونید به سایت xbuc برید و اپدیت nfs hot pursuit را متناسب با رجین بازیتون دانلود کنید
قبول. اما آیا اگر دوباره برم لایو این پچ ها میپره ؟ اگه میپره، بعد از اینکه قطع شدم دوباره بریزم درست میشه ؟ آخه هنوز خیلی بازیا هستن که این قضیه رو ندارن و آنلاین میتونم بازی کنم.
خیر. دو تا پچ pal داره کلا که هر دو رو امتحان کردم و بازهم اجرا نمیشه. دیسکم هم با آخرین پچه طوری که تا قبل از این با lt2 بازی می کردم !!!
؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)