خب من اینجا پیدا کردم این مدل رو با این سایز.
فرقش با vt30 در چیه دوست عزیز ؟
خب من اینجا پیدا کردم این مدل رو با این سایز.
فرقش با vt30 در چیه دوست عزیز ؟
دوستان ....!
منظور اینکه توو ایران و با ضمانتنامه بانیان فقط و فقط 50 وجود داره و سری R . مگه اینکه بدون گارانتی بخوای بخری که اوون داستانش جداس .
من هم بدون گارانتی می خوام بخرم .
فرق این دو مدل رو میگین لطفآ ... ؟
دوست عزیز
هر دو جزء بهترین TV های بازارن . هردو ژاپن اصل هستن . هر دو جزء سری High End پانی حساب میشن .
هر دو کیفیت فوق العاده ای توو 2D و 3D دارن . هر دو طراحی شیک و سنگین و زیبا دارن ولی Vt30 خوشگلتره .
Vt30 محصول 2011 هست ولی Vt20 سال 2010
Vt30 فیلتره کنتراست داره برای محیطای بسیار پر نور که بتونه توو نوره زیاد هم Black Level خودشو مطلوب حفظ کنه که Vt20 نداره ( منظور محیط پر نوره نه روشنایی های متداول 90% خونه ها )
Vt30 ه Neo Plasma هست ولی Vt20 ه Neo PDP .
فعلا همینا به ذهنم میرسه .
واقعآ ممنونم
من واقعا متاسفم که درباره سامسونگ اینطور فکر میکنید. اصلا شما با کیفیت سه بعدی و تصویر سامسونگ مدل d6960 کار کردید که همچین حرفی می زنید. من الان خودم ال ای دی سامسونک مدل d6960 دارم و از کیفیت تصویر و سه بعدیش و اسمارت بودنش دارم لذت میبرم.وای فای درونی داره و به راحتی با موبایل و لپ تاپم شیر میکنم. و لذت میبرم و حتی وقتی روی زمین در فاصله دور دراز کشیده ام سه بعدی با کیفیت بالا میبینم. کنتراستش هم 1 به 10000000 است. یک کم درباره کیفیت کارهای 2011 سامسونگ مخصوصا سری شش به بالاش تحقیق بکنید. بعد چیزی بگید. من چون خودم دارم و در ضمن موقع خرید هر چهار برند سامسونگ و سونی و پاناسونیک و ال جی را کنار هم تست زدم و هر چهارتا یک تصویر را پخش میکردند و کیفیت برتر تصاویر سامسونگ را دیدم با خاطر جمع سامسونگ d6960 را انتخاب کردم.
اینقدر بدم میاد از کسایی که تا یه چیزی میخرن فکر میکنن بهترین چیز دنیاس میان حرف مفت میزنن.
باز هیچی نه 6960 . باز لاقل یه 8880 ای جیزی (البته tv خوبی بود من دیدم اما اینکه کنار همه اینا تست کرده من خدمتش یه شارپ 830 میارم شدت رنگ و براتنس رو تا اخر بالا میبرم(تصاویر تولیدی رو تا سرحد مرگ جیغ کنم) اونو وقت یه تصویر 1080p نمایندگی سامسونگ که دارن باد کنک رنگارنگ هوا میکنن و مردم جذب میشن میزارم بجه های 3 ساله عاشق رنگ باد کنکاش میشن میزارم اونوقت میبینیم ملت و کودکان دیونه رنگ اون شارپ میشن یا نه همین سامسیه که رفیقمون تعریفشو کرد ).:أی .کی رنگ طبیعی و تصویر با کنتراست توی نور عادی خونه میخواد.مردم بادکنک رو بیشتر میپسندن:
دور از شوخی در edge ها یه نکته رو خودمت دوستان بگم که عدم یکنواختی نور رو در پنل به دیگر میشکلات led اضافه کنن.
Last edited by ramincybran; 24-11-2011 at 20:33.
زیاد روی سه بعدی های ارزان قیمت ال ای دی نباید حساب باز کرد.شما یه نگاهی به KING OF HDTV 2011" انتخاب بهترین TV سال که تو این تاپیک هست بندازین
حتی شرکتهایی مثل سامسونگ و ال جی هم سعی کردند امسال روی پلاسماهای خودشون مانور بدن.البته حتی ارزونترین ال ای دی های سامسونگ هم توی sd میتونن کیفیت خوبی ارایه کنن و شکی توش نیست.بگذریم از اینکه کیفیتها رو خیلی پایین آوردن اما قضیه سه بعدی فرق میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگه یه تلویزیون قدرتمند ال ای دی سه بعدی هم بخواد در بازار ارایه بشه بسیار قیمت بالایی داره مثل LED/LCD Sharp ELITE 60X5FD
که قیمت فضایی داره.حتی سامسونگ UN60D8000 هم که توی این مقایسه ها شرکت داشته و البته مشکلات خاص خودش رو داره میبینیم که قیمت خیلی بالایی داره.
البته اکثر بچه ها هم حق دارن و باید به نظرشون احترام گذاشت و تا این تی وی ها رو روی سه بعدی و کنار هم نبینید نمیتونید نظر بدید.ولی انصافا توی سه بعدی پاناسونیک یه چیز دیگه است.
Last edited by persian_m; 24-11-2011 at 20:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)