دوستان یه موردی که من گفتم و توجهی بهش نشد اینه که الان فایل ها پاک میشن به راحتی
و تو drive ها هم اثری از این ویروس نیست
الان دقیقا چیکار کنم
دوستان یه موردی که من گفتم و توجهی بهش نشد اینه که الان فایل ها پاک میشن به راحتی
و تو drive ها هم اثری از این ویروس نیست
الان دقیقا چیکار کنم
پست پایین که دادم رو بخونین توضیح دادم اگه سورس فعال نباشه و توسط بیت از بین رفته باشه که باید فقط تعمیر کنین سیتسم رو
Take Care![]()
الان خوندم
چطری باید بفهمم که سورس فعال هست یا نه؟
تعمیر به چه منظور و چطوری؟
آخه اختلالی ایجاد نشده هنوز
یعنی چی تعمیر کنم و چطوری؟
فهمیدن این که سورس فعال هست یا نه آسونه فقط باید یک فلش وارد کنین و ببینین که باز فایلها به اون صورت در میان یا نه یا مثلا فایل ویروس رو از روی فلش پاک کنین ببینین که دوباره سریع کپی میشه یا نه
ضمنا تمام مخفی های سیستمی رو غیرفعال کنین که ببنیین ویروسهارو
hidden files
+
Super hidden files
اینارو show یا آشکار کنین اول
بعد برای تعمیر، چیزی اگه اتفاق افتاده باشه مثلا رجیستری غیرفعال شده باشه یا محدودیت توی ویندوز ایجاد شده باشه هم با این نرم افزار میتونین برطرف کنین:
دانلود:
آموزش تصویری نحوه ی کار:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار CCleaner یا Advanced pc tweaker یا نرم افزار قدرتمند Tune up utility رو هم میتونین به عنوان یک بهینه ساز برای افزایش سرعت روی سیستم داشته باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Take Care![]()
زحمت کشیدین
یه مشکل دیگه اینکه چطوری super hidden رو نشون بدم؟:d
و اینکه یه چیزی الان فهمیدم اینه که پاک میکنم دیگه کپی نمیشه و نمیسازه
ولی یه فلش دیگه میزنم کپی میکنه
همونجا که folder option میری و تیک مخفی ها رو بر میداری پایین اون تیکه یک گزینه ای هست نوشته:
Hide Protected operating system files
یکی تیک این رو بردارین و یکی هم این:
Hide Extensions for known files type
اینارو بردار تیکاشونو
اگه بازهم کپی میشه مطمئن باش که هنوز فعاله و مستقیم برو سراغ لینک دانلود Kaspersky virus removal tool
که امید گزاشت
Take Care![]()
متاسفانه مشکل خیلی حاد شده
حتی تو سایت ها هم اشتباهی میره تو سایتی که خودش می خواد
با اون نرم افزاری هم دادین spy... اسکن کردم چیزی رخ نداد
سلام
الان ویروس ها + Malware ها دارن به سختی روی سیستم شما فعالیت میکنن
پیشنهاد میکنم هارد رو باز کنین و روی یک سیستم دیگه ببندین که آنتی ویروس آپدیت شده کاسپر + Super anit spyware روش باشه و بدون اینکه چیزی رو باز کنین فقط اسکن کنین هارد رو ویروس کشی
الان دیگه میتونم بگم به خاطر دیر عمل کردن کنترل سیستم از دست شما خارج شده و امکان داره که نصب آنتی ویروس هم روی سیستم شما مفید واقع نشه چون الان ویروس دور دستشه
گویا ویروس تغییر مسیر اینترنتی هم گرفتین با این وصف که دیگه خیلی آزار دهندس
حتما اون کاری که گفتم انجام بدین ، فقط بازم تاکید میکنم هارد رو وصل کردین روی سیستم جدید هیچ درایوی باز نکنین به هیچ عنوان
Take Care![]()
آقا ما هنوز مشکلمون پا برجاست
الان تو همه سایت ها میره
ولی نمیتونم برم تو سایت google
چیکار باید بکنم؟
سلام
کار پست قبل رو اگه انجام داده باشین الان هیچ ویروسی لااقل روی سیستمتون نیست اگه درست انجام داده باشین
راجع به گوگل هم شاید داره بلاک میشه از یه جایی، از وایرلس استفاده میکنین ؟ بیشتر به خاطر وایرلس هست
IE اگه دارین به مسیر زیر برین تا ببینین که آیا داره سد میشه یا نه:
/IE options/Privacy Tab/Sites
اگه فایرفاکس دارین یک نیگاه به Addon بندازین که ببینین چیا فعال هستش
راه دیگه :
داس رو باز کن از منوی استارت و Accesroies ( روش راست کلیک کن و Run as administrator رو بزن تا باز بشه )
بعد این رو داخلش تایپ کن:
ipconfig /flushdns
و اینتر کن
راه آخر هم این رو بخون :
با عکس توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک برنامه رو اولش لینک داده و طبق دستورش باید نصبش کنین، اگه پیداش نکردی این لینکش:
و طبق روش سایت پیش برینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال دیگ هم هست من اینجام
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)