من مدل دقیق این Galaxy s رو توی gsm arena پیدا نمیکنم. همه به همراه مدلهای دیگه هستند.
Super Clear LCD نکسوز از صفحه گلکسی اس ضعیفتر هست؟ اگر بله در چه حد ضعیفتر؟ و قیمت نکسوز اس؟
خود مدل نکسوز هم با چند مدل هست ...
من مدل دقیق این Galaxy s رو توی gsm arena پیدا نمیکنم. همه به همراه مدلهای دیگه هستند.
Super Clear LCD نکسوز از صفحه گلکسی اس ضعیفتر هست؟ اگر بله در چه حد ضعیفتر؟ و قیمت نکسوز اس؟
خود مدل نکسوز هم با چند مدل هست ...
اسمش Samsung I9000 Galaxy S هستش
اینم مشخصاتش
بله صفحه نمایش Galaxy S خیلی بهتر از Nexus S هم کیفیتش بالاست و هم از هر زاویه ای به صفحش نگاه کنی هیچ گونه افت رنگی رو مشاهده نمیکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله نکسوس مدلهای مختلف داره
Nexus S i9020A و Nexus S i9023
که البته Nexus S i9020A دیگه تولید نمیشه
ولی Nexus S i9023 هستش قیمتش هم بین 420 تا 460 تومنه
موفق باشی
امروز با گوشی htc دیزایر HD یکی از دوستام کار کردم هم مشکلی نداشت باهاش و هم کیفیتش خوب بود با galaxy s مقایسه کردمش تو gsmarena ظاهرا که کیفیتشون در حد هم هستند ولی htc یکم بزرگتره که مهم نیست و کیفیت دوربینشون هم که مهم نیست برام.
تنها موردی که میمونه راحتی کار توی محیط کاربریش هست. نظرتون در موردش چیه دوستان؟
galaxy و دیزایر hd چون سخت افزارهاشون رو هم مقایسه کردم گالاکسی خوب بود ولی تنها موردم محیط کاربریشه. حس میکنم htc خیلی راحت و روونه؟
Last edited by fireboy8766; 18-11-2011 at 15:07.
همم
دیزایر اچ دی خیلی ضعیف تر از گلکسی هست
Cpu Arm قوی تر از کوالکوم هست
شما باید با صفحه Super AMOLED کار کنی تا ببینی که اصلا نمیشه با LCD کار کرد
روونی که بسته به رم و سی پی یو هست و از نظر من Galaxy روون تره حتی!
اما میمونه رابط کاربری یا اینترفیس که HTC بهتره ولی میشه با لانچر کل رابط کاربری رو تغییر داد و عوض کرد
وزن اچ تی سی نیز بیشتره خیلی!
اگر از نظر سخت افزاری بخوایم بررسی کنیم گلکسی کفش سنگین تره
فقط میمونه انتخاب خودتون
دقیقا همچین حسی نسبت به سامسونگ رو درک میکنم که عموم مردم میگن سامسونگ که گوشی نیست
ولی این که galaxy S گوشی سال اروپا شد و سامسونگ بزرگترین اسمارت فون ساز دنیاس خودش یک سند برای کیفیت محصولاتشه
ببین در رابطه با معروفیت یا برنده شدن و گرفته رتبه به نظرم آدم باید حواسشو جمع کنه که گول این قضیه رو نخوره
مثلا در مورد آی فون چون من خودم قبلا با imac کار کردم و محیط سیستم عامل رو دیدم ولی به نظرم محصولات اپل ضعفهای شدیدی داره. مثلا میاد نرم افزارهای جنگولک بازی و بازیهای آنچنانی میزنه واسه گوشی ولی... شما هنوز از خیلی افراد میشنوی و میبینی که سر یک باتری مشکل داره و مشکلش رو نتونسته حل کنه خوب درسته که خیلی کلفت هستن تو دیزاین ظاهری محصولات ولی این چیزیه که فقط چشمو باهاش درگیر میکنه اون هم با این مبلغ گرون و ...
قضیه سامسونگ مشکل خواصی باهاش ندارمخ ولی من از زمانی که دیدم یک سری گوشی مشابه سری های E نوکیا زد یکم حسم بد شد نسبت بهش. کامل شاسی ها و فرمت گوشی کپی نوکیا زده بود ولی با کیفیت پایینتر.
با این وجود بلخره اگر گزینه ی بهتری باشه خوب انتخابم میره روی گلکسی. اگر راحتی کار باهاش هم مثل همین دیزایر HD باشه که باهاش کار کردم مشکلی ندارم باهاش.
کاربردم هم بیشتر برای کارهای صوتی / ورد و اکسل و GPS هست.
شما حتما باید صفحه نمایششون رو توی عمل ببینید
روون بودن رو شک نکنید
اتفاقا الان گلکسی ها (دو داداش) پرفروشن بسیار! و این که ناراضی هاشون بسیار کم هستن
من خودم تا الان حدود 11تا گلکسی اس 2 خریدم برای فک و فامیل و هنوز کسی نگفته یک جاش ایرادی داشته باشه
احسنت به جوون خوبی مثل شما که انقدر خوبی.
حالا زیاد هم نگیر وگرنه میشه مثل 5800 اکسپرس میوزیک ها که هر جا میبینی یکی هست
ضمنا من قبلا یه گوشی سونی اریکسون گارانتی غیراصل گرفته بودم طرف فامیل هم بود دیگه نمیشد برم پس بدم بعد فهمیدم که بعله ... هم باتریشو انداخته بود بهم و هم هدستهاشو که اصل نبودن و قبول هم نکرد ازم دیگه.
اگر قطعی شد خرید گلکسیه من کجا بگیرم به نظر که به این مشکلا نخورم؟
خیر ببینی جوون![]()
به اینجا یک سر بزن بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم از گوشی هم از خرید
دوست عزیز دیزایر اچ دی باطریش بده خیلی, گالاکسیم خاستی بگیری i 9000 خوبه ,
اپتیموس بلک هم خوب بود البته با گارانتیش ٤٢۰ تومنه
هیتمن جان من هنوز پیدا نکردم توی تاپیکی که گفتی خریدم رو از کجا بکنم که مطمئن باشم جنس قاطی پاطی نندازه و گیر نداشته باشم روش!
....
دوست من اتفاقا همین امروز یکی از دوستانم رو دیدم و راجع به دیزایر hd کامل ازش پرسیدم و باهاش یکم کار کردم. بهم گفت نه گیری داشته باهاش و نه مشکل باتری. چند ماهی هم هست که دارش.دوست عزیز دیزایر اچ دی باطریش بده خیلی, گالاکسیم خاستی بگیری i 9000 خوبه ,
اپتیموس بلک هم خوب بود البته با گارانتیش ٤٢۰ تومنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)