تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: از کجا بدونیم سیستمون پاک هست یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اول ازهمه یک آنتی ویروس بروزروی سیستم نصب باشه درمرحله بعد پیشنهاد میکنم ازبرنامه Malwarebytes' Anti-Malware کنارآنتی ویروستون نصب باشه درمرحله آخرم فایلهایی که بهشون مشکوک هستین به وسیله سایت virustotal اسکن کنید
    نسخه هاي اسمارت سكيوريتي مثل نود32 كه همه چي رو با هم دارن هم نياز به اين برنامه دارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

از نورتن اینرتنت سکیوریتی استفاده کن، نود به درد نمیخوره

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان این برنامه Malwarebytes' Anti-Malware رو می تونن به صورت غیر فعال در کنار انتی ویروسشون داشته باشن و هر هفته ابدیت و یکبار سیستم رو باهاش چک کنن به نظر من وجود این برنامه در کنار انتی ویروس سیستم یک ضرورت هست
    نسخه رایگان هم داره که خودش عالی کار میکنه

4. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

امین خان و jafarian عزیز ؛
    گفتید که اویرا دارید و از لفظ انتی ویروس استفاده کردید یعنی انتی ویروس اویرا دارید یا اینترنت سکوریتیش رو؟

با mbam هم تا حالا کار نکردم اگه ریل تایم اسکن داشته باشه و با انتی ویروس های دیگه به مشکل نخوره که خوبه چون همین الان سیستمم ترکیده با این حال که کمودو داشتم و خیالم راحت بود

بطور کاملا شانسی بعضی وقت بعد از 3 4 ساعت کار بعضی وقت بیشتر یا کمتر یهو سیستم میترکه اینترنت قطع میشه تعداد گزینه ها تو کلیک راست کم میشه نوار بالای پنجره ها میره و کلمه start استارت منو میره و... و راهی نداره جز ریست دستی... داشتم سیستم یکی از اشنایان رو درست میکردم و فایل حابجا میکردم، هر کول دیسکی هم میزدم یه مشت ویروس پاک میکرد ولی یه سری هم منتقل شدن انگار چون دقیقا بعد از اون سیستمه خراب شد و نمیدونم چیه که نه کمودو میشناسه نه کسپر ویروس ریمووال تول... مطمئنم بعد از اون نقل و انتقال سیستمه داغون شد
    سلام
    میثم جان من منظورم همون Internet security هستش ، حالا من نمیدونم که درباره ی Internet security چی شنیدین اما باید به وضوح بگم من آویرا Premium هم قبلا داشتم اورجینالش الان دیگه بهم نمیدن
    از لاتاری دوستم برنده شده بود یک سال کلید داشتیم.
    ولی Internet security ش هم همونه فرق زیادی با هم نداره قدرتش یکی هست Engine ش هم همونه
    May you do well

6. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •