یعنی اینکه تنظیمات بالا و پایین فقط به قول خودتون سایه زنی فرق میکنه کیفیت بازی تصویر بازی که فرقی نمیکنه من با کلمه تفاوت خیلی زیاده شما مشکل دارم همچی میگن انگار رنگ و روشنایی بازی فرق کرده یا چیزی اضافه کم شده این تفاوت خیلی زیاده فقط مربوط به سایه زنی خط خطوط هست
خوب من هم میخواستم همین حرف بزنم که شما تقریبا زدی (تفوات در سایه زنی و AO کاملا مشهوده... و البته بازی در تنظیمات Low نیز کیفیت بسیار عالی داره.)
دقیقا حرفی که میخواستم بگم این بازی در تنظیمات خیلی پایین low کیفیت بسیار بهتره و سایه زنی بسیار زیباتری داره در تنظیمات ultra کیفیت بازی کمتر میشه و مات تر و مهمتر فریم بازی بعضی مرحله ها(بعضی جاها بیشتر) از 93 میاد روی 33 من فریم بیشتر رو میپسندم تا تصویر مات تر حالا بحث اصلی من در این تایپک این بود که اصلا روی تنظیمات بالای این بازی حساب نکنید و براش هزینه نکنید اگر بخوای 60 فریم داشته باشی و تنظیمات ultra باید از 700 تا 1 میلیون برای گرافیک این بازی خرج کنی آخر سر هم تصویر مات تر و ضعیفتر گیرت بیاد حالا شاید شما اون تصویر مات تر دوست داشته باشید!
این عکس ها و فیلم از بازی من low میپسندم چون هم کیفیت بیشتر هم فریم بازی کم نمیشه چون سایه زنی در کیفیت بازی تاثیری نداره اصل فریم بازی هست و این بحث تنظیمات بالای بازی همینه در عکس فیلم میبینید و به نظر من ارزش اینهمه هزینه رو نداره
LOW
ULTRA
فیلم بازی کم حجم و بسیار با کیفیت در تنظیمات مختلف به لطف برنامه HD Video Converter Factory Pro
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید