بله، معمولا" در تست ها آخره. نگاهی هم به Samsung Spin Point F3 بندازین :میشه دلیلتون رو برای این امر بگین:
![]()
بله، معمولا" در تست ها آخره. نگاهی هم به Samsung Spin Point F3 بندازین :میشه دلیلتون رو برای این امر بگین:
![]()
اما بحث ما روی 500گیگ هست.
نه چیز دیگه![]()
از اون حرف ها بود ها، برای هر ظرفیت که review نمیزارن، review همون نسل هست دیگه!ما بحث ما روی 500گیگ هست.
نه چیز دیگ
علاوه بر اون معمولا" هارد هر چی حجمش بالا میره سرعتش هم بیشتر میشه، تو این مقایسه ها 2ترابایتی گرین وسترن با 1 ترابایتی سامسونگ مقایسه شده و به نفع وسترن پارتی بازی کردن!
در ساتا2سامسونگ در بعضی موارد نسبتا بهتر ظاهر شده.
در ضمن به نیابت از یه تست از یه کلاس دیگه چطور میشه به بقیه مدل های همون نسل این تست ها رو تعمیم داد؟!؟!؟!
سری Fسامسونگ گرچه سرعت نسباتا خوبی داره ولی پایداری اصلا خوبی نداره.
اینها رو روی تجربه میگم. گرچه توی هیچ بنجی نباشه!!!
در کل بنده هم سری گرین رو برای نصب سیستم عامل اصلا مناسب نمیدونمدر ساتا2سامسونگ در بعضی موارد نسبتا بهتر ظاهر شده.
در ضمن به نیابت از یه تست از یه کلاس دیگه چطور میشه به بقیه مدل های همون نسل این تست ها رو تعمیم داد؟!؟!؟!
سری Fسامسونگ گرچه سرعت نسباتا خوبی داره ولی پایداری اصلا خوبی نداره.
اینها رو روی تجربه میگم. گرچه توی هیچ بنجی نباشه!!!
چون بدلیل ساختار خاصشون سرعت سیستم رو به نحو بسیار محسوسی پایین میارن...
من هم با شما موافقم بابک جان.
ولی .....
ولی کیفیت رو نمیشه فدای سرعت کرد!!!
برای سیستم عامل من هم سامسونگ رو توصیه میکنم.
ولی برای کارهای آرشیوی(البته گرچه مد نظر دوستمون نیست!) من وسترن رو توصیه میکنم(تجربه شخصی!)
کیفیت یک چیز نسبی هست و نمیشه 100% و بصورت مطمئن ملاک قرارش داد...من هم با شما موافقم بابک جان.
ولی .....
ولی کیفیت رو نمیشه فدای سرعت کرد!!!
برای سیستم عامل من هم سامسونگ رو توصیه میکنم.
ولی برای کارهای آرشیوی(البته گرچه مد نظر دوستمون نیست!) من وسترن رو توصیه میکنم(تجربه شخصی!)
بنده رو سیستم دسکتاپم Seagate سری 7200.12 نصب هست و بر روی لپ تاپم هارد WD سری Blue
همین الانی که دارم این متنو براتون تایپ میکنم مدت 3 روز هست که این هارد لپ تاپ حسابی منو سر کار گذاشته و کلافه ام کرده (بد سکتور)!
در صورتی که از هارد دسکتاپم فوق العاده راضی هستم...
ولی بازم این دلیل نمیشه که به فرض کیفیت سیگیت بهتر از وسترن باشه و یا بر عکس!
البته اصلا در حد بلک نیست و چیزی مابین گرین و بلک هست...هارد فقط وسترن آبی از لحاظ سرعت مثل بلک هست
در کل امیدوارم که بحث های ما، خریدار رو به سمت بهترین تصمیم سوق بده![]()
من هم خودم WD Caviar Green روی سیستمم دارم... میتونم بگم که اشتباه بزرگی هست که OS روی این هارد نصب بشه...
این هارد ها به دلیل ساختارشون گزینه فوقالعاده ای برای آرشیو هستن، ولی برای آرشیو... نه درایو OS !
البته سری Caviar Black بحثش جداست...
پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)