تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: لپ تاپ تا 1 میلیون و 300 !!

داره خودمونی میشه hidden-knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

میخوای هم کارایی داشته باشه هم با کلاس باشه؟
    لنوو بگیر حالشو ببر
    پولتم که ماشاالله خوبه و میتونی لنوو بخری
    یک و 500 بده یه لپ تاپ corei7 با 6 مگ کش و 8 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک با کلیه امکانات ببر

ارسال لینک فروشنده ممنوع
    Pami
    Last edited by Pami; 18-11-2011 at 18:48.

2. این کاربر از hidden-knight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

واقعا از همه دوستانی که پست دادن و راهنماییم کردن ممنونم
    دیشب بالاخره رفتم و HP 6180 se رو گرفتم ! تا چند روز دیگه هم تاپیکشو میزنم تا پاسخگوی سوالات باشم !
    فکر کنم همشهری خودم باشی! جالتر اینکه بودجه و سلیقه ات هم مثل خودمه!
    منم یک ماهه دنبال لپ تاپم.
    قربانت...همشهری که نیستم اما دانشگاه شهرتون درس میخونم !
    انتخاب اولم ASUS N55SF بود که کرمان گیر نمیاد!قیمتشم هر روز داره میره بالاتر,کانفیگ عالی داره اما ظاهرش به زیبایی ASUS K53sv نیست,البته Corei7 این مدل هم فعلا گیر نمیاد!
    میمونه مدلهای XPS از برند DELL و همچنین HP DV6-6180 که کانفیگ خوبی داره,ظاهرش به نسبت زیباست گرچه عالی نیست,با وجود اینکه از ایسوز پایین تره ولی اینجا کلاسش بیشتر از ایسوزه!!البه اهمیتی نداره!
    تنها نگرانی من از کیفیت 6180 هست که نمیتونم ازش مطمئن بشم و هر کس حرف خودشو میزنه و منو گیج تر میکنه!!
    در نهایت اگر اهل خرید از شهرهای دیگه و یا صبر کردن هستی میتونی برای K53 Corei7 8GB 750 با گرافیک 2 صبر کنی که البته ممکنه گیر نیاد و یا قیمتشم از اینی که هست خیلی بیشتر بشه!! اگر هم از کیفیت HP مطمئن شدی همون 6180 رو بردار,گرافیک خوبی هم داره!
    حسرت سونی رو هم اصلا نخور...
    مرسی از راهنماییت...N55 رو دیدم و خوشم نیومد از قیافش...زیادی گنده بود ! از سونی F22 هم به همین خاطر ظاهرش خوشم نیومد...
    K53 رو به جد دنبالش بودم اما تو یزد فقط با کانفیگ پایینترش پیدا میشد و خودمم زیاد دنبالش نرفتم که با کانفیگ بالا پیداش کنم !
    دیگه دلو زدم به دریا و رفتم 6180 رو ورداشتم...
    کیبوردش عربیه ولی خیلی شیک و زیباست و کار کردن با کیبورد خیلی راحته
    دقیقا...واقعا لپتاپ شیک و با کلاسیه !
    میخوای هم کارایی داشته باشه هم با کلاس باشه؟
    لنوو بگیر حالشو ببر
    پولتم که ماشاالله خوبه و میتونی لنوو بخری
    یک و 500 بده یه لپ تاپ corei7 با 6 مگ کش و 8 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک با کلیه امکانات ببر
    ممنون از راهنمایی دیر هنگامت والا از برند لنوو زیاد اطلاعی نداشتم و اصلا هم از اول قصدم خرید یکی از 3 برند سونی و اچ پی و ایسوس بود !

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

دوستان فقط یه مشکلی واسم پیش اومده
    وقتی لپتاپ رو میزنم به شارژ تو بدنه اش جریان برق رو به وضوح حس میکنم ...حتی گوشم رو هم که نزدیکش میبرم صدای جریان برق رو میشنوم
    مشکلش از چیه؟؟
    متاسفانه دیشب هم خریدمش امروز هم که جمعه اس و فروشگاهی که ازش خریدم تعطیله !
    تا 2 ساعت هم دیگه هم بلیط دارم که برگردم کرمان واسه دانشگام (چه اوضاعی شد !!)
    به نظرتون باید لپتاپ رو بدم عوض کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان فقط یه مشکلی واسم پیش اومده
    وقتی لپتاپ رو میزنم به شارژ تو بدنه اش جریان برق رو به وضوح حس میکنم ...حتی گوشم رو هم که نزدیکش میبرم صدای جریان برق رو میشنوم
    مشکلش از چیه؟؟
    متاسفانه دیشب هم خریدمش امروز هم که جمعه اس و فروشگاهی که ازش خریدم تعطیله !
    تا 2 ساعت هم دیگه هم بلیط دارم که برگردم کرمان واسه دانشگام (چه اوضاعی شد !!)
    به نظرتون باید لپتاپ رو بدم عوض کنن؟
    این مشکل توی لپ تاپ هایی که بدنه فلزی دارن تقریبن عادیه

و در آخر
    خیلی ببخشید
    تویی که از اپل خوشت نمیاد لیاقتت واقعا همین اچ پی هست!

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

این مشکل توی لپ تاپ هایی که بدنه فلزی دارن تقریبن عادیه

و در آخر
    خیلی ببخشید
    تویی که از اپل خوشت نمیاد لیاقتت واقعا همین اچ پی هست!
    واقعا متاسفم برای شما
    این یه چیز سلیقه ایه...میشه بگی چرا همه باید مثل شما عاشق و شیفته اپل باشن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان...من باید تو همین چند روز لپ تاپم رو انتخاب کنم واسه خریدن...وقت زیادی هم ندارم و فقط هم اینجا رو دارم واسه مشاوره
    من لپ تاپ رو واسه کارای معمولی (اینترنت و دیدن فیلم و همچنین در اینده برنامه نویسی چون کامپیوتر میخونم ) میخوام...از نظر گیم هم میخوام در حد خیلی خوب باشه !
    و چون در زمینه لپ تاپ فقط به سونی اعتقاد دارم میخوام اول مدل های سونی رو معرفی کنین...بعد از سونی هم ایسوس و اچ پی رو در نظر دارم...
    سی پی یو i5 به بالا....صفحه نمایش هم 14 اینچ به بالا...رم و گرافیک هم در حد عالی !
    قیمت هم در حد 1300 تومن...حالا یه کم بالا پایین شد زیاد مهم نیست !

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    سلام , من بهت این 3 تا لپ تاپ رو معرفی میکنم که فکر میکنم به کارت خواهد اومد :

Dell Inspiron 5110 Core i7 Ram6
    Acer AS 4830TG 2434G50
    HP DV6 6120se البته Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG هم هست که قیمتش حدودا 1480000 است , اگه بودجشو داشتی اونم میتونی بگیری .

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام , من بهت این 3 تا لپ تاپ رو معرفی میکنم که فکر میکنم به کارت خواهد اومد :

Dell Inspiron 5110 Core i7 Ram6
    Acer AS 4830TG 2434G50
    HP DV6 6120se البته Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG هم هست که قیمتش حدودا 1480000 است , اگه بودجشو داشتی اونم میتونی بگیری .
    دوست عزیز خرید رفت پی کارش

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •