درست شد...............ولی نمیدونم چرا موقع نصب درایور restart که شد دیگه هارد نخوند؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
درست شد...............ولی نمیدونم چرا موقع نصب درایور restart که شد دیگه هارد نخوند؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
*)سلام! در اون رابطه که هارد نمیخوند............من بالاخره ویندوز 7 نصب کردم ولی باز اون مشکل هست......یعنی اینکه سیستم تا اون جا که مینویسه starting windowds میره ،دیگه بالا نمیاد....چراغ هارد خاموش میشه(بعضی وقت ها)
*)بایوس هم آپدیت کردم(F8)
*)ولی وقت نکردم کابل جدید بخرم جا به جا کنم...........امروز فردا میرم میخرم خبرشو بهت میدم............ببخشید مزاحم میشم
دیگه به فلش لازم نیست که؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من بعد از نصب چه درایوری این اتفاق میفته؟
شما روش هایی رو که تو این پست گفتم رو انجام دادی؟ خیلی مهمه :
نتیجه رو حتماً اعلام کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي![]()
توی بایوس چک کنید که تنظیمات هاردتون روی IDE باشه چون تو نصبه ویندوز روی مد sata نصب صورت نمیگیره و درایور ساتا میخواد .
اگر روی حالت ساتا باشه در لود ویندوز هم به علت نداشتن درایور ویندوز بالا نمیاد
Last edited by mafaman2003; 22-11-2011 at 00:02.
کابل هارد چنج کنید بطور موقت هارد خودتون روی یک سیستم دیگه هم بتونید تست کنید بهتر میشه اشکال سیستم متوجه شد بایوس مین هم حتما آپدیت بشه .
هم کابل data رو(SATA) عوض کردم هم کابل برق.....هیچ تغییری رخ نداد
بایوس هم که یه دفعه ویندوز اومده بود بالا update کردم
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
شما اول تست کنین ببینین که مربوط به بدسکتور هارد میشه یا نه
هارد رو کلا عوض کرده و هارد جدید نصب کنین ( قرضی ) و اینرو انجام بدین
یادتون نره که از safe mode هم تست کنین
Take Care![]()
منظورتون بایوس ازتو سیستم آپدیت کردین یا ازطریق ستاپ مین ؟ یک فلش بوتم درست کنید به وسیله اون ویندوز نصب کنید فقط کابل دستگاه dvd خودتون حین نصب ویندوز ازطریق فلش کلا جدا کنید کابل برقشم همینطور اگربازم نشد تنها راه اینه که هارد خودتون روی یک سیستم دیگه تست بزنید اینکار باید حتما انجام بدین تا متوجه بشین مشکل ازسیستم یا که هارد شما.
باسلام به جمیع دوستان
مشکل از هارد نیست خودش داره میگه چراغ هاردم روشن خاموش میشه پس این نشون میده که از هارد نیست یا اینکه درایوی روبخواد آبدیت کنه یا اینکه سیم کابل یا هر چیز دیگه ای رو عوض کنه
به نظر من دوست عزیز اونجوری که شما گفتید که به مرحله نصب که میرسه متوقف میشه و صفحه مونیتورت سیاه میشه انگار که خاموش باشه مشکل از کارت گرافیکت هست شک نکن برو یه نگاهی بهش بنداز شاید فنش خراب شده باشه یا ضعیف عمل کنه
حتما چک کن ببین بعد اگه مشکل از کارت گرافیکت نباشه حتما از مونیتورت هست اگه مونیتورت قدیمی باشه ویندوز 7 توش جواب نمیده چون ویندوز 7 گرافیک بالایی داره
خلاصه ما منتظریم ببینیم چی میشه
سلام
ببین دوست عزیز
1)) اینکه پست قدیمی رو بالا نکشین بی دلیل!
2)) یعنی وقتی چراغ هارد خاموش روشن بشه دیگه هارد سالمه؟! وقتی هارد بد سکتور پیدا کرده باشه یا روی Channel مناسبی نصب نشده باشه همین ایراد پیش میاد، ضمنا ایشون نگفتن که روشن خاموش میشه گفتن گاهی کلا خاموش میشه!
3)) کارت گرافیک تنها چیزی هست که ربطی به بالا نیومدن ویندوز نداره ، برای اینکه بدون گرافیک درایورش هم از طریق آنبورد بالا میاد
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)