تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: کدهای CSS مخصوص مرورگرها

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

رو ورژن هشت مونده اونوقت یه عکس هم از ورژن 8 بندازیم؟!؟ :O
    نه بابا! منظورم اینه که تو که میگی تو IE 8 امتحان کردی شد، یه عکس ازش بذار، آخه من امتحان کردم، نشد!

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من گفتم رو ورژن نه امتحانش کردم، وقتی رو نه عمل نمی کنه رو 8 بکنه؟!

داره خودمونی میشه Vb1471's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز ، یک سوال فنی داشتم از حضور دوستان من یک سایتی طراحی کردم که الان کد های css آن فقط در مرورگر های فایرفاکس موزیلا 8.0 و کروم نمایش داده میشه و در ورژن های پایین تر مثل ورژن 3.0 به بالا فایر فاکس نشان داده نمیشه ، همین طور در مرورگر IE و من الان دنبال راه حلی برای نمایش در تمامی مرورگر ها و یا حد اقل در مرورگر های IE 7.0 به بالا و فایر فاکس 3.0 به بالا هستم خیلی هم برام مهم چون گرافیک سایت کار شده ولی الان با خروجی مشکل دارم سر همین موضوع ، ممنون میشم کسی کمکم کنه . با تشکر Bvk

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

ضمن سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز ، یک سوال فنی داشتم از حضور دوستان من یک سایتی طراحی کردم که الان کد های css آن فقط در مرورگر های فایرفاکس موزیلا 8.0 و کروم نمایش داده میشه و در ورژن های پایین تر مثل ورژن 3.0 به بالا فایر فاکس نشان داده نمیشه ، همین طور در مرورگر IE و من الان دنبال راه حلی برای نمایش در تمامی مرورگر ها و یا حد اقل در مرورگر های IE 7.0 به بالا و فایر فاکس 3.0 به بالا هستم خیلی هم برام مهم چون گرافیک سایت کار شده ولی الان با خروجی مشکل دارم سر همین موضوع ، ممنون میشم کسی کمکم کنه . با تشکر Bvk
    بهتره بازدیدکننده رو با لینک دادن و تعریف کردن از مرورگرهای جدید به سمت فایرفاکس و کروم و اوپرا و سافاری و خلاصه هرچیزی که آپدیت باشه و اینترنت اکسپلورر نباشه!
    این IE میشه گفت نصف کدها رو نشون نمیده. مخصوصا IE 8 که دیگه بالاتر از اون توی XP اجرا نمیشن.
    ولی شما میتونین از این کدا استفاده نکنین که به نظر من همون دو سطر اول بهترن. چون دیگه بالاخره باید از این تکنولوژی‌های جدید هم استفاده بشه دیگه، نه؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •