داداش رو خود برچسب لپ تاپ نوشته 12 ماه شما چجوری میگی دو سال؟
داداش رو خود برچسب لپ تاپ نوشته 12 ماه شما چجوری میگی دو سال؟
دوست عزیز زیر لپتاپ 24m نوشته 12 ماه چیه؟ همه ایسوس ها 24 ماه گارانتی دارن
شاید سری های جدید رو یک سال میزنه آخه ماله من دیگه روش نوشته 12 ماه
تا فردا عکسش رو میزارم برات
من که نگفتم شما دروغ میگی که !!
میگم اینی که شما داری میخری گارانتی [B]اصلی[B] نیستش
[/خیر،کلهم اجمعین اسوس 2 سال گارانتی رسمی داره تو ایران و مورد هایی که گارانتی شون یکساله هستش گارانتی رسمی نیستن،بازم شما اسم شرکتی که گارانتی کرده رو بگین تا دقیق تر بشه صحبت کرد
من از شرکت ماکس نت تو تبریز خریدم خودش هم اشنا بود . بهم گفت هر وقت بیاری اینجا اگه مشکل داشته باشه ما حلش میکنیم
پیشنهاد من اینه که نگیری،ببین عزیز
من خودم N61JQ دارم،الان لولاش شکسته،گارانتس اصلی بودش،بردم گارانتی،قطعه تو انبار موجود نبود،2 جای دیگه هم آمار گرفتن که برام عوض کنن،اونا هم نداشتن،به قول خودشون Order دادن به اسوس که براشون بفرسته،حالا فک کن گارانتی اصلی نباشه،قطعه ندارن و نمیتونن هم سفارش بدن براشون بیارن،مگرر،با قیمت های نجومی !
شاید الان حرفم برات غیر منطقی باشه،اما چون خیلی تو مسئله گارانتی تجربه دارم این پیشنهاد رو بهت دادم،اون آقایی هم که گفته هروقت مشکل داشت بیار ما خودمون حلش میکنیم،با عرض معذرت حرف راستی نزده،چون شرکت های بزرگ زیر تامین قطعات لپ تاپ ها میزائن! مخصوصا که الان تحریم ها هم شدید تره شه....حالا چجور یه شرکت کوچیک میتونه تامین کنه قطعات رو ؟ موجودی که مطمئنن نمیتونه از همه قطعات داشته باشه،پس باید وقتی یه چی خراب میشه سفارش بده براش بیارن،با توجه به اینکه نماینده اصلی نیستش،هم دیر بهش قطعه میدن البته اگه بدن و هم با قیمت بالا...
بازم میگم،حرف من یه پیشنهاده،هرکس خودش صلاح خودشو میدونه
پوریل جان مرسی از حرف هایی که زدی
ولی من لپ تاپ رو خریدم و اینم بگم که ماکس نت نماینده رسمی 7 تا برند تو خود تبریز هستش
او شرمنده،من نمیدونستم خریدی وگرنه اصلا این حرف ها رو نمیزدم،بازم ببخشید
مبارکت باشه و ازش لذت ببر،دستگاهت که دستگاه خوبیه،خرابی اسوس هم کمه،ایشالله شما هم خوب استفاده میکنی و هیچ وقت پات به گارانتی باز نمیشه![]()
سلام مبارکه ایشالا
اقا این سری k53 خودش شصت تا مدل داره
این کدوم مدلشه که یو اس بی سه داره ؟
قیمتش هم بنویس
چخ ممنون
k53sv
تو تبریز 1460
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)