کارت گرافیکت رو اپدیت کن.
کارت گرافیکت رو اپدیت کن.
چه جوری
اگه جایی برای دانلود داره بگید
مدل گرافیک
EAH4350 SILENT
512
Last edited by moghaddas mfa; 15-11-2011 at 16:42.
دوست عزیز این لینک دانلود ،مطابق با ویندوزتون دانلود کنید
http://www.tcmagazine.com/tcm/downloads/41101/catalyst-119
بازیه خیلی جالبیه و واقعا سرگرم کنندس و یه تجربه جدیده
البته حوصله می خواد، مخصوصا اونایی که NFS و GT5 و FROZA و DIRT بازی می کنن رانندگی با یک تراکتور خیلی عذاب آور خواهد بود
البته روند بازی خیلی کنده که به قول دوستمون شاید برای بعضی افراد خسته کننده باشه...اگه بخواد یه زمین بایر به محصول برسه آدم پیر میشهباید اول با یه تراکتور زمین رو شخم بزنید، بعد با یه تراکتور دیگه زمین رو آب بدید که تازه چند بارم مخزن آب خالی میشه و مجبورید برید پرش کنید...بعد دونه های محصولتون رو با یه ماشین دیگه بکارید...بعد وایسید محصول بزرگ شه..بعد با ماشین مخصوصش برداشتش کنید و بریزید تو تراکتور و محصولتون رو برید انبار کنید یا بفروشید
تازه همه این کارها رو باید با ماشین هایی انجام بدید که سرعتشون از یه خر پیر کمتره
یعنی به معنای واقیه کلمه نون بازوتون رو تو بازی می خورید و پولی که تو بازی بعد از فروش محصولتون خواهید گرفت به شدت حلاله
با این تفاسیر به دلیل برداشتن یارانه برق شدیدا این بازی رو توصیه نمی کنم
من یه بار بزرگترین زمین بازی رو به محصول رسوندم که فک کنم یه دو روزی وقت برد!!!...جوونیو جاهلیت همینه دیگه![]()
البته فکر کنم بشه برای کار در مزرعه و کار روی ماشین کارگر و راننده استخدام کرد
سلام دوستان
من كرك معتبر اين بازي رو ميخام كه بتونم باهاش شبكه بازي كنم
بازي رو p30world دانلود كردم و كامل هم اجرا مي شه ولي وقتي ميخام سرور شبكه بسازم مي گه كد بازي نامعتبره !!
چطوری میشه از جای سیو پولشو زیاد کرد.فکر کنم چیت پول باشه .نمیدونم به حرحال کمک کنید![]()
من که زیاد بازی نکردم .ولی بازی شبیه ساز کشاورزیه،یعنی بیشترین وقت بازی باید مشغول کشاورزی باشی بجز زمانی که برای خریدو فروش باید از مزرعه بیرون بیای وبه فروشگاه بری...
درکل باید حوصله داشته باشی.و از مدهای جدید استفاده کنی تا بازی از یکنواختی در بیاد...![]()
پس به درد من نمیخوره
بازی که باید سوار تراکتور باشی معلومه که خیلی صبر و حوصله میخاد و به نظر خیلی یکنواخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)