درهر حدی باشه بازم پسورد با همون برنامه هایی که معرفی کردم راحت میشه حذف کرد برنامه دراین زمینه زیاده فقط تنها راهم تا اونجا که من میدونم برای xp استفاده از قفل سخت افزاری که اونم به وسیله فلش امکان پذیره راه سادش .
درهر حدی باشه بازم پسورد با همون برنامه هایی که معرفی کردم راحت میشه حذف کرد برنامه دراین زمینه زیاده فقط تنها راهم تا اونجا که من میدونم برای xp استفاده از قفل سخت افزاری که اونم به وسیله فلش امکان پذیره راه سادش .
اون هیرن بوت ... میشه بوت توسط یک سیستم عامل دیگه ... نه توسط یوزره محدود ه همون ویندوز !!!
شما خودت امتحان کن ... اگه نرم افزار ی پیدا کردی که در ویندوزی در حده مهمان بود و تونست پسوورد یوزر دیگه رو تغییر بده !؟
=======
در ضمن سوال کلی این تایپیک بیشتر شبیه این ه که میگه یوزری داشته باشیم که نتونه پسوورد خودش رو تغییر بده ...
که بازم مربوط میشه به تنظیمات یوزر و محدودیتی که واسه یوزر می زاریم ...
خوب دوست من بشه سیستم عامل دیگه بشه داس بشه هر محیطی به غیر از خود ویندوز! چه اشکالی داره؟
مهم هــــــــک و نفوذه حالا از هر جا. وقتی این کار از هر قسمتی به غیر ار خود ویندوز قابل امکان باشه امنیت ویندوز یعنی حفره داره. شما دیدت رو وسیع کن و در حیطه ی یک شرکت بزرگ به این مضمون نگاه کن اون وقت ببین کوچک ترین حفره تو امنیت می تونه چه خساراتی رو به بار بیاره. اکس پی از لحاظ امنیتی خودش حرفی برای گفتن نداره مگه توسط برنامه های جانبی. فعلاً می شه به SYSKEY ویندوز 7 اعتماد کرد اونم نه کاملاً و به صورت موقت.
موفق باشي![]()
...
دید باز !!!
...
شما سوال رو بخون !!!
جواب رو بخون...
...
حالا چون ویندوز اکس پی رو میشه هک کرد و پسوورد رو پاک کرد ( یا حتی بدست آوورد ) دلیل نمی شه تو هر تایپیکی توضیح داده بشه !...
///
به نظرم منم پسورد user ویندوز راحت میشه برداشت همیچنین syskey ویندوز xp رو اگر راهی میدونید که بگین انجام بدیم تا نشه وارد ویندوز یا user مورد نظر شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)