تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: پسورد User Accunt

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

farzin11
    با این که چهارمین پستشون بود اما خوب توضیح دادن ...

...

شما یوزری که می‌سازید نباید در حده ادمین باشد...
    درهر حدی باشه بازم پسورد با همون برنامه هایی که معرفی کردم راحت میشه حذف کرد برنامه دراین زمینه زیاده فقط تنها راهم تا اونجا که من میدونم برای xp استفاده از قفل سخت افزاری که اونم به وسیله فلش امکان پذیره راه سادش .

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درهر حدی باشه بازم پسورد با همون برنامه هایی که معرفی کردم راحت میشه حذف کرد برنامه دراین زمینه زیاده فقط تنها راهم تا اونجا که من میدونم برای xp استفاده از قفل سخت افزاری که اونم به وسیله فلش امکان پذیره راه سادش .

اون هیرن بوت ... می‌شه بوت توسط یک سیستم عامل دیگه ... نه توسط یوزره محدود ه همون ویندوز !!!
    شما خودت امتحان کن ... اگه نرم افزار ی پیدا کردی که در ویندوزی در حده مهمان بود و تونست پسوورد یوزر دیگه رو تغییر بده !؟

=======
    در ضمن سوال کلی این تایپیک بیشتر شبیه این ه که می‌گه یوزری داشته باشیم که نتونه پسوورد خودش رو تغییر بده ...
    که بازم مربوط می‌شه به تنظیمات یوزر و محدودیتی که واسه یوزر می زاریم ...

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اون هیرن بوت ... می‌شه بوت توسط یک سیستم عامل دیگه ... نه توسط یوزره محدود ه همون ویندوز !!!
    شما خودت امتحان کن ... اگه نرم افزار ی پیدا کردی که در ویندوزی در حده مهمان بود و تونست پسوورد یوزر دیگه رو تغییر بده !؟

=======
    در ضمن سوال کلی این تایپیک بیشتر شبیه این ه که می‌گه یوزری داشته باشیم که نتونه پسوورد خودش رو تغییر بده ...
    که بازم مربوط می‌شه به تنظیمات یوزر و محدودیتی که واسه یوزر می زاریم ...
    خوب دوست من بشه سیستم عامل دیگه بشه داس بشه هر محیطی به غیر از خود ویندوز! چه اشکالی داره؟
    مهم هــــــــک و نفوذه حالا از هر جا. وقتی این کار از هر قسمتی به غیر ار خود ویندوز قابل امکان باشه امنیت ویندوز یعنی حفره داره. شما دیدت رو وسیع کن و در حیطه ی یک شرکت بزرگ به این مضمون نگاه کن اون وقت ببین کوچک ترین حفره تو امنیت می تونه چه خساراتی رو به بار بیاره. اکس پی از لحاظ امنیتی خودش حرفی برای گفتن نداره مگه توسط برنامه های جانبی. فعلاً می شه به SYSKEY ویندوز 7 اعتماد کرد اونم نه کاملاً و به صورت موقت.
    موفق باشي

4. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب دوست من بشه سیستم عامل دیگه بشه داس بشه هر محیطی به غیر از خود ویندوز! چه اشکالی داره؟
    مهم هــــــــک و نفوذه حالا از هر جا. وقتی این کار از هر قسمتی به غیر ار خود ویندوز قابل امکان باشه امنیت ویندوز یعنی حفره داره. شما دیدت رو وسیع کن و در حیطه ی یک شرکت بزرگ به این مضمون نگاه کن اون وقت ببین کوچک ترین حفره تو امنیت می تونه چه خساراتی رو به بار بیاره. اکس پی از لحاظ امنیتی خودش حرفی برای گفتن نداره مگه توسط برنامه های جانبی. فعلاً می شه به SYSKEY ویندوز 7 اعتماد کرد اونم نه کاملاً و به صورت موقت.
    موفق باشي
    ...
    دید باز !!!

...
    شما سوال رو بخون !!!
    جواب رو بخون...
    ...
    حالا چون ویندوز اکس پی رو می‌شه ه‍ک کرد و پسوورد رو پاک کرد ( یا حتی بدست آوورد ) دلیل نمی شه تو هر تایپیکی توضیح داده بشه !...
    ///

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به نظرم منم پسورد user ویندوز راحت میشه برداشت همیچنین syskey ویندوز xp رو اگر راهی میدونید که بگین انجام بدیم تا نشه وارد ویندوز یا user مورد نظر شد

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •