ای بابا یه مشکل جدید به وجود اومد هرچی پسوورد روی ap میزارم کار نمیکنه تا کانکتو میزنم وص میشه
چی کار کنم این یکیو ؟![]()
ای بابا یه مشکل جدید به وجود اومد هرچی پسوورد روی ap میزارم کار نمیکنه تا کانکتو میزنم وص میشه
چی کار کنم این یکیو ؟![]()
بعد از تغییر تنظیمات امنیتی شبکه وایرلس، شناسه وایرلسی که قبلا بخاطر کانکت شدن ایجاد شده رو پاک کنید و دوباره وصل بشید. برای این کار، روی آیکون شبکه کلیک کرده و Open Network and Sharing Center رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده، Manage Wireless Networks رو از لیست سمت چپ انتخاب کرده و شناسه رو پاک کنید.
اگر با این کار، باز هم به نتیجه نرسیدید، یک عکس از تنظیمات اکسس پوینت بگیرید تا بهتر به نتیجه برسیم.
خب یه سوال دارم اگه کسی قبل اینکه من روی اکانتم پسوورد بزارم با همین کانکشن وصل شده باشه دیگه دائم وصل میشه ؟
حتی اگر که من پسووردو عوض کرده باشم ؟
![]()
Last edited by atrin777; 19-11-2011 at 13:51.
تنظیمات امنیت شبکه شما اعمال نشده. همونطور که در عکس مشخصه، با اینکه WEP رو انتخاب کردید اما کلیدها غیرفعال هستند.
اول از همه، همونطور که چند پست قبل گفتم، پیشنهاد میکنم از WPA2/PSK استفاده کنید. چرا که -- کردن شبکه های محافظت شده توسط این شیوه کدگذاری کاری بسیار دشوار و تقریبا ناممکنه. در تنظیمات اکسس پوینت، گزینه WPA2/PSK رو انتخاب کنید و Passphrase رو مطابق میل خودتون وارد کنید. دقت کنید هر چه این عبارت پیچیده تر باشه، امنیت شما بیشتر خواهد بود. دیگر تنظیمات رو میتونید به همون شکل رها کنید.
پس از تایید و ذخیره این تغییرات، بهتره یکبار اکسس پوینت رو ریستارت کنید (با قطع برق اکسس پوینت به مدت 10 ثانیه) و سپس اقدام به اتصال به شبکه وایرلس کنید. هنگام اتصال به شبکه، پسوردی که در مرحله قبل بعنوان pass phrase تعیین کردید از شما سوال میشه که با وارد کردن و ذخیره اون، از این پس بطور خودکار به شبکه وصل خواهید شد.
خدا حفظت کنه برا ما
دمت گرم![]()
Last edited by atrin777; 20-11-2011 at 18:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)