دوست عزيزلطفا رمز و تراینر gta5
در جاي ديگري در اين انجمن به شما عرض كردم كه تمامي موارد در مورد بازيها در انجمن بازيها!
دوست عزيزلطفا رمز و تراینر gta5
در جاي ديگري در اين انجمن به شما عرض كردم كه تمامي موارد در مورد بازيها در انجمن بازيها!
با وجوده استفاده از این کرک بازم نسخه کامل نيست اینو مینويسه you are using the feature- limited free version
سلام
دوستان اون کرکی که براش معرفی شده فقط برای اولین بار کرکش می کنه و بعد از آپدیت دیگه کار نمیکنه و کرک دوباره هم هیچ سودی نداره.
لطفا اگر کسی کرک یا سریال دیگه ای براش سراغ داره کمکمون کنه
موفق باشید![]()
دوستان خوب بعد از آپديت دوباره از patch استفاده كنيد.زماني هم دوباره از رجيستر بيرون مياد كه وقتي آپديت ميكنيد خود برنامه هم آپديت ميشه وگرنه مواقعي كه براي خودش آپديتي نباشه رجيستر باقي ميمونه.
مانی عزیز آخرین ورژن این برنامه 4.0.0.172 هستش که اون path هم برای این نسخه هست.نوشته شده توسط Mani_Borna
من یک بار آپدیتش کردم و وقتی از کار افتاد دوباره path رو فعال کردم که درست شد ولی نمی دونم چطور شد که بعد یک روز بازم از حالت فول خارج شد و دیگه path هم روش اثر نمی کنه. ورژنش همون 4.0.0.172 مونده ولی هر کاری میکنه به صورت اتوماتیکه و من فقط یک بار آپدیتش کردم.
ای کاش کرک دیگه ای براش پیدا می شد.
موفق باشید
سلام
دوستان فعلا از اين كد استفاده كنند تابعد اون پچ ديگه كار نميكنه .
البته بعد از هربار ابديت سريال را بايد دوباره وارد كنيد:
code:70EW-TH17Q1-PM-C01-S1W2QD-MEM-NUYY
موفق باشيد
ميشه لطف كنيد كه يه لينك مستقيم بديد تا آپديتها رو به طور دستي دانلود كنم فكر كنم اينطوري راحتتر باشه ........ممنون...
فكر كنم كه خودم پيداش كردم ولي مطمئن نيستم آيا لينك براي آپديتهاي دستي همينه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ديگه اينكه ميخوام بدونم كه اگه اين نرم افزار رو روي استارتاپ قرار بديم بهتره يا نه..........ممنون......
دوست عزیز از بابت سریال خیلی ممنونم . من با این سریال یک بار آپدیت کردم و از کار افتاد ولی وقتی دوباره سریالو وارد کردم درست شد .نوشته شده توسط borzou_one
امیدوارم فقط این یک بار رو درست نشده باشه و همیشه کار کنه.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)