بابا چرا بايد يكي سوال كنه ما جواب بديم
خوب عزیز میخوای خودمون سوال کنیم خودمونم جواب بدیم؟
خوب بد فكري هم نيست جواب سوال هايي را كه مي دونيم را مي گيم . يك سوال شايان جان :
اگه ميشه تفاوت هاي gs و gt و ultra را بگو البته جواب را مي دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا اگه دوستان بودند
: تورو خدا كمكم كنيد يك سوال حياتي !!!!!!!!!!!! شوخي كردم.
اینا پسوند هایی که وقتی یک شرکت چیپ هاشو Update میکنه بهشون میده حلا اینا ماله nVIDIA بود ولی ATI واژه های PRO و XT و XTX و XL رو استفاده میکنه مثلا 6800 اسم چیپ استاندارد GeForce 6800 هست ولی یکخورده بهترش میشه 6800Gs یا یکم بیشتر میشه 6800GT یا خیلی بهترش میشه Ultra البته واژه های جدید ربتی به کارت گرافیک نداره مثلا GT یا GTO یا GTX مربوط به مسابقات اتومبیل رانیه که حروف اول مخفف Grand Tourismo هست!!!!!! و بقیه هم دلبخواهیه هرکی واسه خودش یک چیزی اضافه میکنه!!!!!
سوال دموم رو من میپرسم!!!
تفاوت چیپ های 915 و 915g و 915p در چیست؟؟(میخوای خودمم جواب بدم؟؟)
در مورد تكنولوژي نانو در پردازنده ها
كسي اطلاعاتي داره .
در اين مورد صحبت كنيم
![]()
Last edited by Gabana; 25-06-2006 at 18:05.
اینتل از اوائل سال 2005 تصمیم به ساخت Cpu هایی گرفت که 16 سی پی یو معمولی در آن به کار رفته باشه یعنی یک Cpu با اندازه عادی دارای 16 هسته مرتبط باشه که این کار تنها با استفاده از تکنولوژی نانو محقق میشد نمونه آزمایشی آن ابتدای 2006 آمد و در هنگام آزمایش با اینکه یک سوپر کولر روی آن بود این قطعه با دمای 170 درجه سانتی گراد کار میکرد که اینتل قول داد تا پایان سال 2007 مدل های نهاییش رو به پایان برسونه و هیچ مشکلی نداشته باشن
كم توضيح مي دم مثل خودت :
915g dd2 را ساپورت ميكنه با اين كه بقيه اون ها نه و گرافيك اون هم integrated هست و اين هم لينك تستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من کجا کم توضیح میدم؟؟؟ مگه قرار نیست ما طوری جواب بدیم که دیگران میخونن متوجه بشن؟؟!!! بابا خوب این چه جوابی بود پس 915P چیشد (خوب من که جواب سوال خودمو میدونم قرار نیست به من توضیح بدی که؟!!!!)نوشته شده توسط Shahryar_NEO
![]()
![]()
در پست بعدي در مورد تكنولوژي نانو در پردازنده ها توضيح مي دم .
اگر از دوستان منبع تخصصي پيدا كرد قرار بده .
ممنون !!!
![]()
Last edited by Gabana; 25-06-2006 at 18:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)