تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: دیدار های دوستانه ملی / 11 تا 16 نوامبر 2011 / انگلیس اسپانیا - آلمان هلند - ...

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اوکراین 3 - 3 آلمان
    wow! درباره این بازی نکته زیاد هست و الان هم شدید خوابم میاد
    ولی اصلی ترین نکته همون سوپرایز لو بود ... گفته بود ترکیب متفاوت ، ولی من اصلا فکرشو نمی کردم بعد از این همه سال دوباره با 3 مدافع بازی کنیم!
    باقیش ایشاا... فردا...
    خب درباره بازی المان ؛ به نظرم بازی جالب و مفیدی برامون بود ...
    از ترکیب جدید گرفته تا کاپیتانی گومز!
    احتمالا لو تیم اول و حتی تاکتیک اصلی تیم رو شناخته و الان داره برای موارد اورژانسی و شاید بازیهای خاص ( مثلا اسپانیا) آزمایشهایی رو انجام می ده ...
    بازی با ترکیب 3 مدافع و استفاده از ائوگو و ترش به عنوان پیستون ؛ به نظرم در ضد حملات تیم حریف اصلا جواب نداد ...
    نمی دونم اوکراین اینقدر روی ضد حملات قوی بود یا المان ضعیف ...
    به هر حال 4-5 تا ضد حمله وحشتناک داشتند که 2 تاش رو گل کردند و باقی هم با درخشش زیلر و بی دقتی مهاجمای خودشون از دست دادند .
    از اون طرف توی این روش جدید گومز که تقریبا به عنوان تک مهاجم بازی میکرد کلا انگاری توی بازی نبود ...
    و اوزیل و گوتزه هم که اصلا بازی کردنشون با هم جواب نداد ...
    کروس خوب بود و شورله هم نیمه دوم که به بازی امد خوب بازی کرد .
    مولر ، شورله ، کروس و رولفس که از این بین فقط کروس از ابتدا بازی کرد، خوب بودند و ترش و ائوگو در کنار اوزیل و گوتزه ضعیفان بازی .
    زیلر هم با اینکه روی گل سوم می تونست جایگیری بهتری بکنه تا اون شوت انصافا قشنگ رو بگیره ولی در کل خوب بود.
    امیدوارم لو اون چیزی رو که میخواسته بدست اورده باشه ... باید دید بازی مقابل هلند ترکیب و روش بازی المان چه خواهد بود.

2. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيروزي انگليس مقابل اسپانيا با تک گل لمپارد
    تيم ملي انگليس با تک گل فرانک لمپارد در نيمه دوم، موفق شد در ورزشگاه ومبلي قهرمان اروپا و جهان را شکست.

تنها 4 دقیقه از نیمه دوم گذشته بود که کاپیتان امشب سه شریها از فاصله ای نزدیک تک گل تیمش را به ثمر رساند.

دیدار امشب یک چالش بزرگ برای خط دفاعی انگلیس بود. آنها در این دیدار بدون جان تری و ریو فردیناند به میدان رفتند اما توانستند در مقابل بهترین تیم ملی جهان دروازه شان را بسته نگه دارند و این بهترین نکته بازی برای کاپلو بود.

البته اسپانیایی در دیدار امشب موقعیت های چندانی نداشتند و به جز ضربه سر داوید ویا که در دقیقه 17 به تیر دروازه برخورد کرد، چندان جو هارت را تهدید نکردند.

در این دیدار اسپانیایی سبک همیشگی شان یعنی استفاده از پاس های کوتاه را به نمایش گذاشتند و در اکثر دقایق بازی توپ و میدان را در اختیار داشتند.

در یکی از موقعیت های خوب اسپانیا در نیمه اول، پاس بوسکتس در موقعیتی خوب نصیب ژابی آلونسو شد اما ضربه هافبک رئال از بالای دروازه به بیرون رفت.

در مقابل، انگلیسی ها با نفوذهای تئو والکات از سمت راست، بارها روی دروازه حریف خطرساز شدند اما به جز ضربه لمپارد، بقیه موقعیت های انگلیس را ایکر کاسیاس دفع کرد.

بعد از گل لمپارد، داوید ویا می توانست با فرار از تله آفساید حریف، دروازه انگلیس را باز کند اما ضربه او از زاویه بسته را جو هارت مهار کرد.

میدان داری اسپانیا در نیمه دوم هم ادامه داشت و اما این فرصت را برای انگلیسی ها فراهم کرد تا در ضد حملات بتوانند روی دروازه حریف خطرساز شوند.

اما در نهایت بازی با همان نتیجه 1-0 به پایان رسید، تا انگلیسی یک پیروزی روحیه بخش را در غیاب ستاره های باتجربه شان جشن بگیرد.

انگلیس (4-2-3-1): هارت، جاگیلکا، لسکات، کول، جونز (رادول 56) پارکر (واکر85) والکات (داونینگ) لمپارد (بری57) میلنر (جانسون 76) بنت (ولبک 63)

اسپانیا (4-3-3): کاسیاس (رینا 46) راموس (پویول 74) پیکه، آربلوا، آلبا، بوسکتس (تورس 64) ژاوی (فابرگاس) آلونسو (کاسورلا 74) ویا، سیلوا (ماتا 46)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اسپانیا باخت و از مصاحبه های بازیکنای این تیم مثل کاسیاس و ژاوی هم میشه این نتیجه رو گرفت که حسابی بهشون بر خورده

نوع و ادبیات بازیکنا و سرمربی تیم اسپانیا نشون میده اعتماد به نفس این تیم کمی بیشتر از حد نرمالشه که بهش میگن اعتماد به نفس کاذب

ادبیاتی که حتی کمی دور از گفتار مرسوم و مودبانه دنیای فوتبال و به ویژه بازیهای دوستانه اس
    کوچک کردن حریفی که در مقابلش باختیم حرفای خودمون رو تمسخر آمیز جلوه میده
    فکر میکنم برای پایین کشیدن اسپانیا از روی ابرهای خودساخته ، دو سه باخت اینجوری تا قبل از شروع جام ملتها لازم باشه

6. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

یواخیم لو: مقابل هلند با سه دفاع بازی نمی کنیم
    سرمربی 51 سال ژرمن ها اعلام کرد مقابل هلند تیمش را با چهار دفاع به میدان خواهد فرستاد

سایت گل – یواخیم لو سرمربی ژرمن ها اعلام کرد در دیدار دوستانه سه شنبه شب مقابل هلند تیمش را با ترکیب سه دفاع به میدان نخواهد فرستاد.

آلمان در بازی جمعه شب مقابل اوکراین که با نتیجه 3 – 3 به پایان رسید به سه دفاع بازی کرد. لو با اینکه از عملکرد خط دفاعی اش در آن بازی ابراز رضایت کرد اما در بازی سه شنبه شب در هامبورگ این تیم سیستم خود را در خط دفاعی عوض می کند.

لو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در بازی مقابل هلند با 3 دفاع بازی نمی کنیم. در مجموع از عملکرد تیمم در بازی مقابل اوکراین بسیار راضی هستم. سه گلی که دریافت کردیم هیچ ربطی به سیستم دفعای تیم نداشت."

"ما یک سیستم ثابت داریم که ماه هاست با آن بازی می کنیم. در بازی مقابل اوکراین قصد داشتیم کمی در تغییرات در ترکیب ایجاد کنیم و خود را برای رقابتهای جام ملتها آماده کنیم."

آلمانی سه شنبه در حالی به مصاف هلند می رود که امیدوار است اولین پیروزی خود مقابل این تیم را از سال 1996 تا به حال کسب کند.

8. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

گزارش روز: عملکرد ژرمنها در دیدار با اوکراین زیر ذره بین

جمعه آلمان در دیداری تدارکاتی به مصاف اوکراین رفت تا با یکی از میزبانان یورو۲۰۱۲ روبررو شود. تیم اصلی آلمان نه تنها موفق نبود، بلکه در نیمه نخست ۳ گل هم از میزبان دریافت کرد.

سایت گل- شاگردان یوآخیم لوو یکی از نخستین تیم‌هایی بودند که صعودشان به جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲ در اوکراین و لهستان قطعی شد. آلمانی‌ها با وجود این تا لحظه‌ی آخر با تمام توان ظاهر شدند و با امتیاز کامل (۳۰ امتیاز از ۱۰ بازی) حضور در مرحله‌ی پایانی را جشن گرفتند.
    سرمربی آلمان پیش‌تر اعلام کرده بود که در ماه‌های باقی‌مانده تا آغاز رقابت‌ها روی ترکیب‌های مختلف کار خواهد کرد تا جایگاه نهایی بازیکنان و چینش آنان در کنار هم مشخص شود. لوو در همین راستا شامگاه جمعه (۱۱ نوامبر/ ۲۰ آبان) ترکیبی متفاوت از تیم را به زمین فرستاد؛ ترکیبی که جوان‌ترین تیم ملی فوتبال آلمان پس از جنگ جهانی دوم را آفرید.

خط میانی کم‌اثر و دفاع ضعیف

مهم‌ترین تفاوت این تیم با تیم‌های پیشین در مرکز بود. آلمانی‌ها با حضور باستین شواین‌اشتایگر، توماس مولر (هر دو از مونیخ)، سامی خدیرا و مسعود اوزیل (هر دو از رئال مادرید) خط میانی قابل اطمینانی دارند. در دیدار با اوکراین اما شواین‌اشتایگر به دلیل مصدومیت غایب بود و اوزیل و ماریو گوتسه، هافبک ۱۹ ساله‌ی بوروسیا دورتموند در کنار هم بازی کردند.

تیم آلمان در خط دفاعی هم‌چنان مشکل دارد و نقطه‌ی قوت این تیم در خط میانی منسجم و مهاجمان گلزن است. همین مشکل در دیدار شامگاه جمعه هم گریبان‌گیر شاگردان لوو شد. تیمی که خود را یکی از امیدهای قهرمانی در بازی‌های ۲۰۱۲ می‌داند، در ۴۵ دقیقه‌ی نخست نه تنها بسیار کم‌تر از حد انتظار ظاهر شد، بلکه ۳ گل هم از میزبان دریافت کرد. آلمان در این نیمه موفق به جبران یکی از گل‌ها شد؛ گلی که توسط تونی کروس در دقیقه ۳۹ وارد دروازه‌ی حریف شد.

بازگشت به ترکیب اولیه

شاگردان لوو نیمه‌ی دوم را بهتر آغاز کردند و در دقیقه ۶۵ به گل دوم رسیدند. در این نیمه آندره شورله به جای ترش به زمین آمد تا توان تهاجمی سفیدپوشان آلمان افزایش یابد.

این تیم اما زمانی در حد و اندازه‌های تیم آلمان ظاهر شد که اوزیل و گوتسه هم‌زمان از زمین خارج شدند و پودولسکی و مولر به زمین آمدند. از این لحظه به بعد فشار مهمان بر اوکراین بیشتر شد و در دقیقه ۷۸ سرانجام گل سوم هم (توماس مولر) جبران شد. این دیدار با همین نتیجه به پایان رسید.

کارشناسان دلیل عدم موفقیت ترکیب اوزیل-گوتسه در میانه‌ی میدان را استفاده‌ی کم از این چینش و تقسیم ناروشن وظایف می‌دانند. به اعتقاد این تحلیل‌گران، تیم آلمان به هر روی مشکلی در حرکت رو به جلو ندارد و در مقطع باقی‌مانده تا آغاز رقابت‌های ۲۰۱۲ باید بیش از هر چیز روی خط دفاعی خود کار کند.

البته نباید فراموش کرد که شامگاه جمعه مدافع باتجربه‌ای به نام فیلیپ لام، کاپیتان تیم آلمان، نیز در ترکیب حاضر نبود؛ مدافعی که علاوه بر انجام وظایف خود، نقش مؤثری هم در حملات تیم از جناح راست ایفا می‌کند.

کد:

10. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اسپانیا باخت و از مصاحبه های بازیکنای این تیم مثل کاسیاس و ژاوی هم میشه این نتیجه رو گرفت که حسابی بهشون بر خورده

نوع و ادبیات بازیکنا و سرمربی تیم اسپانیا نشون میده اعتماد به نفس این تیم کمی بیشتر از حد نرمالشه که بهش میگن اعتماد به نفس کاذب

ادبیاتی که حتی کمی دور از گفتار مرسوم و مودبانه دنیای فوتبال و به ویژه بازیهای دوستانه اس
    کوچک کردن حریفی که در مقابلش باختیم حرفای خودمون رو تمسخر آمیز جلوه میده
    فکر میکنم برای پایین کشیدن اسپانیا از روی ابرهای خودساخته ، دو سه باخت اینجوری تا قبل از شروع جام ملتها لازم باشه
    ابرهای خودساخته؟؟
    یعنی با قهرمانی در یورو و جام جهانی این ابرها بوجود نیومده؟؟
    با چند تا بازی دوستانه درخشش در بازی های رسمی از بین می ره؟؟
    به نظر من اسپانیا فقط و فقط یه مشکل داره اون هم دلبوسکه هست.
    من خیلی از پیشرفت ها توی این تیم رو حاصل زحمات آراگونز ( و گواردیولا) می دونم .

پ.ن: یه خرده مثال مسخره ای هست . اما دقیقا مشکلی که استقلال (با این همه ستاره ای که داره) مظلومی هست ، اسپانیا هم به همین شکل!!! آقای دلبوسکه نمی دونه از این تانکی که توش نشسته چه شکلی باید استفاده کنه.

12. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ابرهای خودساخته؟؟
    یعنی با قهرمانی در یورو و جام جهانی این ابرها بوجود نیومده؟؟
    آره ابرهای خود ساخته
    قهرمانی در یورو و جام جهانی که ابر نیستن حقیقتن
    اما چیزی که ابرِ و دور از حقیقته اینه که اسپانیا در حال حاظر اون تیمی که قهرمان شد نیست و اگر این رو نپذیره تیمهای دیگه در یورو بهش میفهمونن
    دلایل هم برای اینکه این تیم اون تیم قهرمان نیست زیاده اگر مایل بودی درباره اونا حرف میزنیم

علی جان یادت باشه که جای انسان روی ابرها نیست و محکمترین کفشها هم نمیشه روی ابرها قدم زد

با چند تا بازی دوستانه درخشش در بازی های رسمی از بین می ره؟؟
    علی جان چنتا سوال بهتر که مقدم بر این سوالن
    چرا یک تیم بازی دوستانه میکنه؟ دنبال چیه؟بازی دوستانه چه تاثیری روی بازیهای رسمی میزاره؟
    جواب همشون واضحه
    بازی دوستانه دریچه ای رو به بازیهای رسمیه
    بازیهای دوستانه فرصتی هستن برای دیدن عیوب که البته اگر نبینیمشون به مشکل میخوریم
    اگر بازیهای دوستانه درخشش یک تیم رو زیر سوال نمیبره پس چجوری تو از یه بازی دوستانه به این نتیجه رسیدی که دلبوسکه مشکل اسپانیاست؟

من خیلی از پیشرفت ها توی این تیم رو حاصل زحمات آراگونز ( و گواردیولا) می دونم .
    من مشکلی در کیفیت کادر فنی اسپانیا نمیبینم
    من فکر میکنم اسپانیا بخش زیادی از قهرمانی در جام جهانی و بعد از توقف در مقابل سوئیس رو مدیون دلبوسکه و تجربه بالاش بود و این دلبوسکه بود که تیم رو جمع کرد

یک تیم وقتی میبازه به هیچ وجه نمیتونه فقط یه مشکل داشته باشه

نخستین مشکلی که من در این اسپانیا میبینم غروره چیزی که برای من واقعا عجیبه که در چنین سطحی از فوتبال حرفه ای هنوز گریبان تیمهایی نظیر اسپانیا رو میگیره

کافیه به مصاحبه بازیکنای اسپانیا بعد از بازی با انگلیس دقت کنی
    ژاوی گفته بود ما اگر 15 بازی با انگلیس بکنیم فقط یه بار میبازیم و این بازی هم همون یه بار بود
    یعنی 14 بازی بعدی رو اسپانیا به راحتی میبره
    سایر بازیکنا هم چنین جملاتی گفتن
    من ژاوی رو واقعا دوست دارم اما وقتی یک تیم غرور خودش رو کنترل نکنه تیمهای دیگه اون تیم رو کنترل میکنن

وقتی یک تیم ، انگلیس رو با اون تاریخ دست کم میگیره پس تیمهای کوچیکتر دیگه اصلا دیده نمیشن

چیزی که فرانسه رو هم در جام 2002 زمینگیر کرد همین غرور بود و اونجا هم خیلیها دنبال خلاصه کردن مشکلات میگشتن و به این نتیجه رسیدن که چون زیدان نبود فرانسه حذف شد
    در صورتی که این دلیل در دنیای فوتبال که یک بازی گروهیه واقعا خالی از منطقه
    حالا هم نمیشه دلیل باخت اسپانیا رو فقط دلبوسکه دونست

غرور به سادگی یک تیم رو بیچاره میکنه
    علم هم این رو ثابت کرده
    غرور یه ماده ای( یادم نیست اسمش چی بود) رو در مغز ترشح میکنه که باعث انرژی رسانی کمتر به عضلات و تنبل شدنشون میشه
    Last edited by گرافيكار; 15-11-2011 at 21:59.

14. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک سوال از دوستان ... بازی آلمان و هلند در چه ساعتی برگزار میشه؟!
    به وقت ایران لطفا

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

یک سوال از دوستان ... بازی آلمان و هلند در چه ساعتی برگزار میشه؟!
    به وقت ایران لطفا
    سلام رفیق
    ساعت 20:45 به وقت اینجا !
    اینم لینک
    کد:

17. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز زمان پخش بازی ها رو به ساعت ایران میخواستم بدونم
    این ساعت 20:45 رو که خودم اطلاع داشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •