آپدیت نکردم همون سی دیشو کامل نصب کردم لپ تاپم gigabyte گرافیکش 2 گیگ رمشم 8گیگ
نمیدونم چه وژنیه ولی روی کامپیوترم راحت و بدون مشکل نصب شد ولی روی لپ تاپم همون ارور بالا رو میده abort retry ignore
آپدیت نکردم همون سی دیشو کامل نصب کردم لپ تاپم gigabyte گرافیکش 2 گیگ رمشم 8گیگ
نمیدونم چه وژنیه ولی روی کامپیوترم راحت و بدون مشکل نصب شد ولی روی لپ تاپم همون ارور بالا رو میده abort retry ignore
اگر همون اروری که این دوستمون عکسش گذاشتن دارین که مربوط میشه به مموری گرافیکتون که برای این بازی پایینه اون راههای که گفتم اصلا انجام دادین چک کردن سیستم از طریق اون سایتی که گذاشتم نسخه ای که دارین ورژن انگلیسی گیم ؟ درایورگرافیک لپ تاپ خودتونم آپدیت کنید اونی که تو سیدی هست بروز نیست آپدیت شدش دان کنید نصب کنید دایرکست سیستم رو هم حتما آپدیت کنید ورژن جدید نصب کنید تنظیمات گیم رو هم روی low بیارین کلا منظورم گرافیک بازی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی خوام اسپم بدم ، نمی خوام بی خودی هم خرده بگیرم! ولی به نظرم این سؤال این جا مطرح می شد بهتر بود یا حداقل ناظرین یه لطفی می کردن تاپیک رو منتقل می کردن به این جا :
![]()
من مطمئنم که بازی به لپ تاپم میخوره هرچی هست از اپدیت کارت گرافیکمه از کجا میتونم اپدیتشو بگیرم؟؟
اگراون کارایی که گفته شد مو به مو انجام دادین به نتیجه نرسیدین واسه آپدیت گرافیکم تو تاپیک پایین سئوالتون مطرح کنید مدل لپ تاپ خودتونم اونجا قید کنید واسه پاک کردن درایور قبلی که همون گرافیک باشه ازبرنامه driver sweeper استفاده کنید.
مشکل حل شد
واسه اونایی میگم که این مشکل رو دارن برید روی آیکن بازی کلیک راست کنید بعد run with graphics processor رو بزنید توی برگی که باز میشه اولی رو بزنید بازی راحت اجرا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)