تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: ارور در اجرای بازی PES 2012

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آپدیت نکردم همون سی دیشو کامل نصب کردم لپ تاپم gigabyte گرافیکش 2 گیگ رمشم 8گیگ
    نمیدونم چه وژنیه ولی روی کامپیوترم راحت و بدون مشکل نصب شد ولی روی لپ تاپم همون ارور بالا رو میده abort retry ignore

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آپدیت نکردم همون سی دیشو کامل نصب کردم لپ تاپم gigabyte گرافیکش 2 گیگ رمشم 8گیگ
    نمیدونم چه وژنیه ولی روی کامپیوترم راحت و بدون مشکل نصب شد ولی روی لپ تاپم همون ارور بالا رو میده abort retry ignore
    اگر همون اروری که این دوستمون عکسش گذاشتن دارین که مربوط میشه به مموری گرافیکتون که برای این بازی پایینه اون راههای که گفتم اصلا انجام دادین چک کردن سیستم از طریق اون سایتی که گذاشتم نسخه ای که دارین ورژن انگلیسی گیم ؟ درایورگرافیک لپ تاپ خودتونم آپدیت کنید اونی که تو سیدی هست بروز نیست آپدیت شدش دان کنید نصب کنید دایرکست سیستم رو هم حتما آپدیت کنید ورژن جدید نصب کنید تنظیمات گیم رو هم روی low بیارین کلا منظورم گرافیک بازی .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمی خوام اسپم بدم ، نمی خوام بی خودی هم خرده بگیرم! ولی به نظرم این سؤال این جا مطرح می شد بهتر بود یا حداقل ناظرین یه لطفی می کردن تاپیک رو منتقل می کردن به این جا :
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من مطمئنم که بازی به لپ تاپم میخوره هرچی هست از اپدیت کارت گرافیکمه از کجا میتونم اپدیتشو بگیرم؟؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من مطمئنم که بازی به لپ تاپم میخوره هرچی هست از اپدیت کارت گرافیکمه از کجا میتونم اپدیتشو بگیرم؟؟
    اگراون کارایی که گفته شد مو به مو انجام دادین به نتیجه نرسیدین واسه آپدیت گرافیکم تو تاپیک پایین سئوالتون مطرح کنید مدل لپ تاپ خودتونم اونجا قید کنید واسه پاک کردن درایور قبلی که همون گرافیک باشه ازبرنامه driver sweeper استفاده کنید.

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکل حل شد
    واسه اونایی میگم که این مشکل رو دارن برید روی آیکن بازی کلیک راست کنید بعد run with graphics processor رو بزنید توی برگی که باز میشه اولی رو بزنید بازی راحت اجرا میشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •