حالا چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چون موتورها یکیه،تیپ5 و v8 و 405 tu5 شتابها باهم برابره؟![]()
حالا چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چون موتورها یکیه،تیپ5 و v8 و 405 tu5 شتابها باهم برابره؟![]()
دوستان خواهشا اینجا بحث نکنید تا تاپیک به فنا نره و اینجا یه تاپیک خوب باشه برای کلیپ های دوستان
فقط اقا سالار برای اینکه حرفتون شهید نشده باشه باید بگمحالا چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چون موتورها یکیه،تیپ5 و v8 و 405 tu5 شتابها باهم برابره؟![]()
قطعا شتاب این سه تا خوردو کاملا متفاوته و باید تست بشه(البته نه در کارخونه دزد ایران خودرو ,چون بارها ثابت کرده که اعداد و ارقام اعلامیش تخیلیه) دلیلشم واضحه تفاوت در
وزن
شکل بدنه و ضریب ایرودینامیک
.
.
داداش یعنی ال 90 با 11.2 از پراید کمتره چون ما با همون پراید فکستنی 10 .3داریممیزنیم
دوستان من یه پیشنهادی دارم..چون بعضی دوستان اینترنت پر سرعت ندارن که کلیپهارو دانلود کنند....
توضیح اون کلیپهارو هم بنویسید که کدوم ماشین سریعتره و تو تست برنده میشه...
ممنون از توجهتون![]()
اقا یه سوال تا حالا کسی با پارس موتور زانتیا و ای اف 7 تست کرده ببینیم چقدر میرن این 2 ؟
كسي نيست شتاب موسو 3.2 رو بگيره؟
پارس اي ال ايكس تا 220 تا ميره كه البته با حدود 25 تا خطا ميشه 195 و شتابش كمتر از 9.5 ثانيه هست. اما اي اف هفت حداكثر 210 كه واقعي ميشه حدود 185 و شتاب هم بيشتر از 14 ثانيه.
بيشتر از 16 ثانيه هست.كسي نيست شتاب موسو 3.2 رو بگيره؟
این لینک درگ بین سمند ef7 و پارس elx است
کاملا واضحه که پا به پای هم میرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایدار باشید
Last edited by hossein.az; 14-09-2012 at 15:46.
اینم لینک
شتاب صفر تا 100 سورن ef7 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایدار باشید
سلام دوست عزیز
سمند EF7 و ELX شتابشون خیلی با هم فرق داره.
این تستی که شما می بینید توسط من انجام شده که متاسفانه بدون اجازه و بدون توضیحات اضافی در آپارات پخش شده.
جریان این تست اینکه سمند EF7 دوگانه با اختلاف زیاد از ELX جا می موند.
بعد از تست راننده سمند گفت من ماشینم 130 کیلو از پارس سنگینتره اگه 130 کیلو به پارس اضافه کنید سمند جلو میفته.
130 کیلو به پارس اضافه کردیم بازم سمند عقب افتاد!
در آخر راننده سمند گفت اگه 200 کیلو به پارس ELX اضافه کنید من جلو میفتم ازش!
این تستی که در آپارات گذاشتن همین تست آخر هستش که به جای 200 کیلو حدود 220 کیلو به وزن پارس ELX اضافه کردیم (دو سرنشین + وزنه 10 کیلویی) که دیگه بهونه ای نباشه! باز هم سمند نتونست جلو بیفته و مساوی رفتن!
خلاصه جریان این فیلم آپارات همینه. شتاب و کشش پارس ELX خیلی از EF7 بهتره قابل مقایسه نیستن.
ولی تو سرعت نهایی EF7 و ELX خیلی به هم نزدیک هستن با این تفاوت که ELX در زمان کمتری به تاپ اسپید میرسه.
Last edited by PSA-XU; 06-05-2013 at 10:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)