دوست عزیزم چگونه بایوس را آپدیت باید بکنم از داخل ویندوز؟
دوست عزیزم چگونه بایوس را آپدیت باید بکنم از داخل ویندوز؟
اول نرم افزار winflash را نصب میکنی که احتمالا در سی دی درایور لپ تاپ هست
بعد هم فایل بایوس را که دانلود کردی آن زیپ کرده و با winflash آپدیت میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول ورژن 216 را امتحان کن اگر نشد از ورژنهای قدیمیتر استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همه.
با این راه کار هایی که دوستان گفتن مشکلم رفع نشد.
لبتاپ را به مدت 45 دقیقه در حالت روشن قرار دادم بعد از 45 دقیقه به یک باره صقحه اومد و رفت داخل ویندوز!!!
دیگه خواموشش نکردم!
حالا مشکل از کجا می تونه باشه؟
با آپدیت بایوس حل میشه؟
مخلصم....
اصلا نمیشه دقیق گفت مشکل از کجاست
شاید از فلت باشه،یا از یک خازن تغذیه کم ارزش،یا از چیپست چون گرافیک این مدل آنبورده یا ...
بهتره به تعمیرکار مراجعه کنی
سلام دوستان.
مشکا همچنان پا بر جاست.
لبتاپ را روشن می کنم و بعد از 1 ساعت به یک باره آرم ASUS میاد بالا و گویی که الان لبتاپ را روشن کرده ای!
بعد که وارد ویندوز میشوم و چند ساعتی کار می کنم اگر ریست کنم مشکلی نداره و به راحتی عملیات ریست انجام میشه و دوباره میرم داخل ویندوز.که به همین صورت میندوز عوض کردم.آنتی ویروس هم آپدیت هست.
ولی بعد از نصب ویندوز مشکل رفع نشد...
لبتاپ چند نفر از دوستانم نیز به همین مشکل دچار شده بودند که گویی ویروسی در کار است!!!
دوستان چه توصیه می کنید؟مشکل از کجاست؟
مخلصم....
وقتی که لبتاپ بعد از حدود 1 ساعت بالا می آید اگر لبتاپ را ریست کنم,بدون هیچ مشکلی لبتاپ مجددا بالا می آید ولی اگر شات دان کنم و دوباره اقدام به روشن شدن انجان دهم مجدد این مشکل پیش می آید که حدید 1 ساعت باید صبر کنم تا لبتاپ بالا بیاید!
از ویروس که نیست
احتمالش کمه ولی با یه آداپتور دیگه تست کن ببین حل میشه؟
قطعا" از ویروس و نرم افزار نیست .
اگر با باطری همهمین مشکل رو داری پس ببین خیلی نمیشه توضیح تخصصی بدم الا اینکه سیستم و گرفتن ولتاژ نیاز به قسمتی بنام پاور داره و اما خود پاور خودش از یکسری خازن و دیود و ترانزیستور تشکیل شده.
خوب در صورت وجود مشکل با باطری مشکل شما می تونه از این قسمت باشه.فرضا یکی از خازن ها باد کرده باشه ویا....![]()
اگه ضربه دیده شاید مانیتورش سوخته !
و مانیتور هم زیر گارانتی هس !
اگه کارانتی داره شما میتونی بری تعویزش کنی !
سلام دوستان
لپ تاپ من هم دقیقا همین مشکل رو داره ! ظهر روشنش کردم دیدم ال سی دی اصلا روشن نمیشه ! همه چراغاش روشن خاموش میشه ! به مانیتور دیگه هم وصل کردم فایده نداشت ! البته یه ضربه خیلی کوچیک هم قبلش خورد یعنی سر بغل از فاصله 20 سانتی تو کیف که بود افتاد ! اما قبل ضربه های بدتر از اینم بوده ولی هیچ چیش نشده بود
کسی از دوستان میدونه مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری حل شد ؟ چقدر هزینه داره ؟ مشکل از کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)