بین اس تو و ایکس ای کدوم بهتره؟؟؟
بین اس تو و ایکس ای کدوم بهتره؟؟؟
از همه نظر S2
!
XE رو به نظر من کلا حذف کنید ، چون تنها تفاوتی که با سنسیشن اصلی داره باطری قوی تر و رنگ قرمز توی دکمه ها و اسپیکر مکالمست... سی پی یو هم همون مال سنسیشن هست ، فقط واسه سنسیشن داون کلاک شده... البته XE یه ایرفون Dr.Dre هم داره که 100 به بالاست...
در نهایت بنده هم GS2 رو توصیه میکنم... Evo 3D هم کلا توصیه نمیکنم ، چون اولا تکنولوژی سه بعدی هنوز کامل نیست و چنین گوشی زیاد نمی صرفه ، دوما من Optimus 3D رو به Evo 3D ترجیح میدم...
اینم لینک مقایسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NFCمخفف چیه؟؟؟
از 16/32 گیگ حافظه داخلی گوشی چقدرش در اختیار کاربره؟؟؟برای ریختن مدیا...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حد مثلا N73 نوکیا مقاومت داره
این دیگه واقعا اخرش بود
کیفیت ساخت gs2 قبول که پایین نیست (متوسطه) اما n73 واقعا سگ جونه و اصلا با گوشی های لمسی به خصوص gs2 قابل مقایسه نیست![]()
این جای بحث داره....سنسیشن سنس3 داره که خوشگل 500 مگ از رم رو میگیره...ولی اس2 رابط ساده ای داره نسبت به سنس3...بنچمارک هم خیلی از این تاثیر میپذیره!توی هیچ بنچمارکی سنسیشن به گلکسی نمیرسه!
منم S amoled رو تجربه کردم...همچین آش دهن سوزی هم نیست(به نظر من)...روشناییش خیلی زیاده...
sense xe رو نمیدونم....ولی همون سنسیشن رو بیشتر دوست دارم!
به نظر من صبر کن گلکسی نکسوس بیاد!
رزولوشن نسبتا پایین اس تو (نسبت به بقیه گوشی ها) موقع فیلم دیدن یا بازی کردن رو کیفیت تصویر تاثیر نمیزاره؟؟؟
Last edited by *IN*; 07-11-2011 at 10:58.
نسبت به کدوم گوشی ها؟
2تا گوشی HD مگه بیشتر داریم؟
بقیه که رزولوشن در همین حد دارن
در ضمن از نظر بدنه در جواب دوستمون از جلو قسمت LCD مشکلی نداره و هیچ جوره خش نمیفته
از نظر پشت هم درش چون فیت بدنس ضربه رو میگیره
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
سنس و تاچ ویز تفاوت چندانی ندارن!
S Amoled با S lcd مقایسه بشه؟!
تفاوت نجومی داره
سنسیشن نیز کیفیت ساخت بدی داره و در گوشیو جرات نمیکنی باز کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)