تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: MicroSoft Encarta + MicroSoft Student /تمام ورژنها در این تاپیک

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض Microsoft Student with Encarta 2008

Microsoft Student With Encarta Premium 2008
    It's information you can trust.

A full version of Encarta Premium 2008, the #1 best-selling encyclopedia software brand for the past 8 years* — comes with Microsoft Student.

With trusted content that is accurate and up-to-date, students can find the information they’re looking for – quickly and easily with Encarta Premium 2008.
    You will be amazed to see the time that students spend researching, compelled by sights and sounds of one fascinating presentation after another.

Students can easily—and quickly—access trusted information provided by world experts. And since they can automatically download updates from the Encarta Web site, they’ll have up-to-date and accurate reference software when they need it.

Encarta Premium 2008 comes complete with a wide range of reference tools, including a dynamic atlas, dictionary, thesaurus, and language translation dictionaries.

Encarta Premium 2008 comes complete with a wide range of reference tools, including:

Thousands of trust-worthy Encarta Premium articles, photographs, videos, and sound clips that make learning more fun.

A Dictionary, Thesaurus, Worldwide Maps, and an Interactive Atlas. 2D and 3D virtual tours that make history come alive!

Encarta Kids - a separate encyclopedia geared to young learners ages 7 to 12! you'll learn how the in-depth resources in Microsoft Student can help your kids achieve their full potential in school.

Take the tour and explore these numerous product features:
    Microsoft Math is a collection of powerful tools that give your student the confidence to solve challenging problems in a variety of math and science related subjects. See how much help Microsoft Math can be. Research &

Information Tools include a full version of Encarta Premium 2008, the #1 best-selling encyclopedia brand, for the past 8
    years * Discover how Encarta Premium’s trusted features can help your kids find the most up-to-date research and information on a wide variety of topics. Foreign Language Help ensures that students can use Microsoft® Word for all their foreign language assignments.

Find out how it works Learning Essentials provides templates, tutorials and toolbars that walk your student through the process of creating papers, reports and presentations that will make them proud of the work they do.
    Includes a full suite of homework tools that help students get homework done right the first time.

Designed to be easy to use and simple to learn, Microsoft Student with Encarta Premium 2008 makes learning fun.

Whether it’s math, research projects, or foreign languages, you can find the right tools and information to get your homework started quickly, get questions answered faster, and complete assignments that help earn higher grades.

Bring out the best
    The wide variety of tools available in Microsoft Student gives your kids the edge they need in today's competitive academic environment

http://rapidshare.com/files/81855567/MSStudentAndEncarta2008.viper.rar.

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

عزیز یه توضیح میدی درباره این برنامه؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

ببینم این همون فرهنگ لغات عمومی انکارتا هست؟
    اگه اون باشه که محشره

آخر فروم باز Lovelyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    همین دورو برا!

پيش فرض

نه اين برنامه درواقع Microsoft Student هست كه برنامه اي براي دانش آموزاست(البته فقط بدرد خارجيا ميخوره كه زرت وزرت پروژه دارن) به همراه فرهنگ لغات عمومی انکارت كه براي راحتي دانش آموزاست ...

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.
    مگه این همون فرهنگ/لغت نامه جامع و کامل از همه جا نیست؟من یه جا خونده بودم که هر چیزی بخوای درباره اش اطلاعات به دست بیاری میتونی با این لغت از طریق جستجویی که داره اطلاعات به دست بیاری.
    مگه نه؟

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

اين دانشنامه (دايره المعارف) انکارتا و محصول شرکت مايکروسافت است. انکارتا مجموعه‌ايست از انواع اطلاعات بسيار بسيار خوب در هر زمينه‌اي، از علمي گرفته تا تاريخي و زبانهاي کشورهاي مختلف. در اين مورد هم که براي بچه‌هاست، بايد بگم که حتي يک دانشجو هم مي‌تونه ازش استفاده کنه و اطلاعات خوبي بگيره.

فقط در يک کلمه بگم: محشره! (و کسيکه بخواد استفاده کنه، به هيچ عنوان ضرر نکرده)

دوستاني که مايل هستند اين نرم‌افزار را دانلود کنند، به عرضشون برسونم که فايلي که بهنام عزيز معرفي کردن، شامل لينکهاي اين دانلود هست که من اونها رو در زير براي شما گذاشتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا باتوجه به حجم بالاي نرم‌افزار ارائه شده، پيشنهاد مي‌کنم تنها اگر سرعت بالايي داريد آنرا دانلود کنيد. مطمئنم قيمت DVD اين نرم‌افزار اگر از مراکزي مانند ميدان انقلاب تهران خريداري بشه، بيشتر از 5-4 هزار تومن در نمياد. (من خودم چند ماه پيش نسخه 2007 اون دو هزار تومن هم قيمت کردم.)

موفق باشيد.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

عزيز از توضيحات خوبتان تشكر ميكنم...

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

آیا به زبان فارسی هم مطالب تو این دایره المعارف واقعا توپ هم هست؟

در ضمن می تونید از این دایره المعارف هم به صورت آنلاین استفاده کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by arash66_2m; 10-01-2008 at 10:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه afghantoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

این برنامه من تا حالا با چندتا ورژنش کار کردم. خیلی چیزه توپیه. هم شامل دایره المعارف میشه هم شامل یه سری برنامه که برای دانش آموزان خوبه (برای ایران فقط برنامه Microsoft Math که همراهشه به درد میخوره!).
    فارسیش رو من ورژن 2005 فقط دایره المعارف شو دیدم که خیلی آشغال بود. اگر با زبان انگلیسی هم آشنایی نداشته باشی توش چیزای توپی مثل تور مجازی تو تخت جمشید یا اهرام ثلاثه مصر داره! یا تمام اتفاقات تاریخ رو با عکس و توضیح کمل داره. اطلس کامل کره زمین و کره ماه رو هم داره! حتی دو صفحه درباره ی پریزیدنت احمدی نژاد هم توضیح داده!!! (اینقدر کامله!).
    تو قسمت student هم چیز های جالبی مثل آشنایی با هر زبونی که فکر بکونین رو داره و جمله هایی از هر زبان رو به صورت صوتی داره. برای تحقیق به زبان انگلیسی فوق العادست.
    از برنامه های مشابه مانند Britanica 2008 خیلی قویتره.
    دیکشنری قوی در زمینه لغات و ترجمه (فارسی نداره) داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

همه لينكها خراب شده
    اگه ميشه درستشون كنيد
    باي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •