.
.
.
هارد تا 750 خوبه....ولی مدل خوبی هست 6190.......میتونی مدل Asus N55SF بخری.......مدل FHD هم میگن تو بازار با گارانتی غیر سازگار موجوده
.
.
.
هارد تا 750 خوبه....ولی مدل خوبی هست 6190.......میتونی مدل Asus N55SF بخری.......مدل FHD هم میگن تو بازار با گارانتی غیر سازگار موجوده
سلام به همگی.
دوستان راستی از مدل هایی که گفته شد کدومشون هستند که widi داشته باشن؟
اره بخاطر همین تو مدل 6199 هارد 750 جایگزین 1ترا شده![]()
درسته دوست عزیز ولی 6190 هم cpu قوی تری داره.همین cpu هست که باعث شده فعلا hp را مدنظر داشته باشم.
دوستان لطفا اگر می دانند که کدام از این لپ تاپ ها widi دارند همین جا ذکر کنند.
موفق باشید.
منم همین سوال رو دارم.تو این رنج قیمت منظورم تا سقف 1.600 انتخاب برتر کدومه ؟ من l501 داشتم و خیلی ازش راضی بودم.از اونجایی که l502 هم در ادامه همونه بیشتر تمایل به l502 دارم.اما dv6190 از لحاظ گرافیک و سی پی یو قوی تر از l502 در عوض l502 باطری 9 سلولی و بک لایت داره.. البته چون خیلی زیاد اهل گیم نیستم اون اختلاف گرافیک و سی پی یو زیاد اذیتم نمیکنه و فکر میکنم l502 کارمو راه بندازه در هر صورت... از یه طرف ظاهر dv6190 خیلی قشنگتره البته نه اینکه l502 زشت باشه اما dv6190 شیکتره. اما باطری 6 سلولی dv6190 بزرگترین نقطه ضعفشه به نظر من.با این کانفیگ بالا حتما باید یه باطری 9 سلولی روش میزاشتن.در مورد هارد dv6190 هم تو همین تاپیک متوجه شدم که ضعف داره.با این همه به نظرم کفه ترازو به سمت l502 سنگینی میکنه.فقط یک سوال مهم... از نظر شما کیفیت صفحه نمایش کدوم بالاتره ؟؟ l501 که خوب بود.فکر میکنم l502 هم همون باشه.اما چیزی در مورد dv6190 نمیدونم.
lمیگن اچ پی صفحه نمایش ضعیف تر هست من خودم دل نداشتم بتونم مقایسه کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)